0 oy
382 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar adanada aylık 500 e oturuyorum senelik 6bin yapiyor aylık veriyorum senelik gücüm yetmiyor eşim eskici diye ev vermiyorlar insanlar ne kadar vicdansız olmuş sokak sokak gezdim 2 tane küçük bebekle biryandan bebekler ağlıyor bi yandan sıcak kiracı olmak çok zor oturdum ev 4 katli ben 3. Katında oturuyorum ev çok rutubetli sürekli hastanelik oluyorlar evden dolayi bide pencere de şebeke yok oğlum kaç defa düşecek oldu ev buluyorum ama adam tam veriyor esin ne iş yapiyor eskici diyorum kusura bakma ben vermem diyor biz senin kirani mi yicez faturanı mi odemiycez çaresizlikten ölmeyi dusunuyom artık ama çocuklarım için ayakta duruyorum eskici olabilir ama kirami günü gününe ödüyorum ayrıcı oturduğum ev berbat Burdan beni tanımayan insalr bile bebeğime kıyafetler yolladılar oda beni tanımadı halde allah binlerce kez razı olsun ama adamlarda vicdan kalmamış hakkınızı helal edin ben çocuklarıma kedime üst baş bise almiyom kirayı verim diye adamlar yine ev vermiyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım oturdugunuz ev çok mu rutubet alıyor 

Allah hidayet versin ne kadar kötü bir dünya oldu bu ya ne biçim insanlar
tarafından
Evet çok rutubetli sürekli çocukları hastaneye götürüyorum
tarafından
Benim bazı odalarda rutubet oluyor Allah'ın izniyle bu yıl olmaması için dua ediyoruz ev sahibi çatıyı onardı bu zamanda kiracı olmak çok zor çok iki göz odan olsun senin olsun Allah hepimize yardım etsin
Siz eskici değil antikacı diyin bakın o daha modern gelir eminim Allah ıslah etsin bunları
tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hep diyorum Rabbim hepimizi  Merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştirsın  yarın kendi ne duruma düşücek düsünen varmı  ne oldum degil ne olacam diyeceksin
tarafından
Yarını düşünen yok abla Allah herkese vicdan merhamet versin
tarafından
Amin kuzum amin
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Vicdansız insanlar, o da bir meslek sonuçta. Herkes memur olacak diye bir kural mi varmış. On yargılı tiplerden nefret ediyorum. Allah yardımcın olsun canımm. En kısa zaman da bulursun insaAllah ev.
tarafından
Inşallah Allah razı olsun kaç tane baktık oturdum evden bin kat güzel ama vermiyorlar
(7,118 puan) tarafından
Diyorum ya canım önyargılı insan çok. Artık ne düşünüyorlarsa sen eşinin mesleğini söyleyince. Rabbim kalplerine merhamet versin.
tarafından
Inşallah Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 407 göst.
24 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 540 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 416 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,670 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,967 soru

24,378,992 cevap