+1 oy
818 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
Devlet anaokulu aylık olarak ne fiyat istiyor ben bugün oğlumu yazdırmaya gittim aylık 1250 tl istedi. Tek seferlikte 7000 tl para istedi sizin oralarda da öyle mi?

13 Cevaplar

0 oy
(14,873 puan) tarafından
Aylık 2 bin birde giriş kartı için 1.5 verdik 
(123 puan) tarafından
Etkinlik ve gezi için dediler canım
(14,873 puan) tarafından
Gezi de nereye götürecekler çocukları sanki ya senede 3 sefer gitseler 7 bin mi eder saçmalık olmuş
Eylülden sonra yağmurlar başlıyor sonra kış
(123 puan) tarafından
Gerçekten öyle bizim komşu gecen sene 5 bin vermiş gezi parası olarak bir kere bile götürmemişler okulun elektrigini suyunu sizden kesiyoruz demiyorlar bence gezi bahanesiyle alıyorlar:D
(14,873 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyorlar demek ki
Herkes de bir anda 7 bin veremez insanları zor duruma sokuyorlar
(123 puan) tarafından
Öyle zaten canım biz bile ilk şaşırdık düşündük ama okullar açıldıktan sonra verilcekmis o 7 bin o zamana kadar da hallederiz bir şekilde dedik. Çünkü ilk iki ayı peşin istiyorlar kayıt içinde. Yoksa kayıt olunmuyormus
-Reklam-
0 oy
(1,218 puan) tarafından
İlkokul bunyesinde anasınıfı benim okulumda aylık 950 TL yemek yok yarım gün .devletin belirlediği en alt ücret bu fazlasını isteyebilir okullar 
(123 puan) tarafından
Bizimkinde yemekte verilcekmis canım evet neredeyse devlet ortalama bir fiyat vermis çoğu yere
0 oy
(183 puan) tarafından
Ben yarın gidip bakacam canım ama özel 12500 TL idi 
(123 puan) tarafından
O zaman devlet bedava özele göre canım:D
(183 puan) tarafından
Aynen canım bakalım inşallah benim kızı da alırlar evde çocuk bu zamanda olmuyo
0 oy
tarafından
Ben çok cahil kaldım galiba nasıl yani devletin okulu da mı paralı 
(14,937 puan) tarafından
evet hocam aidat aliyorlarmis
(123 puan) tarafından
Evet canım maalesef
tarafından
Abooo
0 oy
(16,132 puan) tarafından
Kayıt parası vermedik ama aylık ücreti de net değil daha. Geçen sene 4500 liraymiş. Bu sene kaç olur bilmiyorum. Gerçi tam gün gidecek ve 3 öğün yemek var bizimkinde. 
(123 puan) tarafından
O zaman o fiyat cok iyi canım bizimkinde de tam gün 4500 civarı dediler ama tek öğün yemek olacak dediler
(16,132 puan) tarafından
Tek ögünü sadece öğlen mi verecekler. Bizimkinde 9 gibi beslenme saatinde yenecek şeyler , kahvaltı tarzı oluyor. Öğlen sicak yemek veriyorlar.  İkindi de yine ara öğün tarzı veriyorlar. Bu yaştaki çocuk tek öğünle nasıl akşam edecek orda. Sen evden beslenme mi koyacaksin.
(123 puan) tarafından
O kadarını bilmiyorum canım yarım gün göndereceğim ben yarım gün icinde sabahçı ise kahvaltı öğlenci ise sıcak yemek verileceğini söyledi tam gün için ise artı yemek felan söylenmedi sadece etkinliklerin daha fazla olacağını söylediler
(16,132 puan) tarafından
Hmm yarım günse doğru evet dediğin gibi. Ben geçen sene yarım gün gönderdim. Sabahçiydi ve kahvaltı veriyorlardı sadece. 600 lira öduyorduk aylık. Tabi gezi için ve etkinlikler için ekstra para istiyorlardı mutlaka.
(123 puan) tarafından
Evet geçen sene burda da 600 tl veriliyormuş bu sene fiyat arttırmış devlet maalesef
0 oy
(5,895 puan) tarafından
Cok uygunmus ya. Biz mecbur ozele gonderiyoruz. 10 bindi. 27 bin olmus suan ki okul. 22 bine baska okula yazdirdim.
(5,895 puan) tarafından
Aylik fiyat canim, yillik pesin olursa 220 ye falan iniyo. İlk kayitta da 20 bin ucret veriliyo.
(123 puan) tarafından
Özellerde şaşırmış. Devleti tercih etmemenizdeki sebep ne peki canım
(5,895 puan) tarafından
Daha 36 aylik degil canim. Seneye devlete verecegiz. Ben calistigim icin mecbur gonderiyorum.
(123 puan) tarafından
Anladım canım daha küçükmüşte kıyamam Allah yardımcınız olsun inşallah
(5,895 puan) tarafından
Amin insallah canim hepimizin
0 oy
(14,937 puan) tarafından
bende bu postu acacaktim bizde bugun on kayit yaptirdik aylik 1250 tl + 600 de gezi etkinlik ucreti dedi sanki her ay geziye mi goturecekler anlamadim 
(14,937 puan) tarafından
sizinki toplu istemis sagolsunlar bizimkiler parca parca istiyorlar :D hangi sehirdesin
(123 puan) tarafından
Keşke parca parca isteseydi yine insan farketmezdi ama acimadilar valla :D Ankara canım
(14,937 puan) tarafından
anaa bende ankara kiz :))) neresi
(123 puan) tarafından
Kazan :))
(14,937 puan) tarafından
altindag bizjm de
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Devletin okuluna neden para oduyorsnz ki.benm kizlarimda gitti ama sadece aidat ustemislerdi her ay oda 50 100 tl falan.yani buladr cok neden isteniyor ki milli egitimi arayip bilgi aldinzmi yasalmiymis bana tuaf geldi ki artik ana okullarinda yada siniflrinda aidatta kalkti diye biliyorm.bence gittgnz okuln adini vererk milli egitmden bilgi alabilirsnz.kimileri kayit parasi bile yazmis bunlar yasal degil diye biliyorm ben.cunku benm oturdgm yerde bi kac okula ceza yazildi mudurleri aciga alinda bu sebepten
(123 puan) tarafından
Bende bunu anlamadım canım inan ki iki devlet anaokuluna da sordum ikiside aynı fiyatı verdi valiliğin belirledigi fiyat dediler bizde mecbur vericez artık diye bi seyde diyemedik
(2,948 puan) tarafından
Hadi ya valilik onayli bide.valla saka gibi dedigm gibi bende devlet okuluna gonderdm ama kayit ycreti yada bukadr cok para istemediler yasal degil dediler.allahm size yardm etsn cok zor.bu ulkede egitimi cok zorlastiriyorlar gercekten
(123 puan) tarafından
Amin aminn. Cidden eğitimi bu kadar zorlaştıran tek ülkeyiz ya şok yaşıyorum böyle şeylerin içine girdikçe
(714 puan) tarafından
Siz kaç yılında gönderdiniz 50 100 tl verdiniz
(2,948 puan) tarafından
Gecen donemde canm
0 oy
(14,160 puan) tarafından
Aylık 400 ya da 500 bizim okulda. Kayıt içinde 2.500 
0 oy
(911 puan) tarafından
Bağımsız anaokulu. Yemekli aylık 1235 tl. Birde sosyal etkinlik için 3 bin tl ama bunu sonra istediler. 
0 oy
(11,236 puan) tarafından
Bizim komşu var istemişler vermemiş milli egitimimi bir yeri aramış birdaha öğretmen müdür vs oara isterse ismiyle beraber tekrar arayın demişler para ödemeyin demişler devlette para odenmeyecekti ne oldu acaba parasız kaldılar zaar
0 oy
tarafından
Kizlar aylık 1235 idi sanırım bu devletin belirlediği rakam üstünü okul kendi katıyordur itiraz edin. 
0 oy
(858 puan) tarafından
Bugün ön kayıt yapıldı dönem başı 2.000 tl dedi ekstra olarak öğretmende liste verecekmiş sanırım vallahi ben arayacam milli eğitimi adı üstünde devlet okulu devlette milleti daha fazla nasıl sömürürüm derdinde herhalde

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 132 göst.
23 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
41 cevap 1,027 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde gulistaN_18 (2,406 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 609 göst.
28 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde 4Avakado (1,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 455 göst.
8 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Amour (1,136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,022 cevap

310,059 kullanıcı

...