+1 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızlar Kız kardeşim ve Teyzemin kızı geldi plan yaptık dedik kız kıza denize gidelim günübirlik gelelim eşime söyledim Hayır olmaz gibisinden cevap verdi bebek daha küçük filan vesaire ama yanımıza çadır falan almayı düşünüyorduk şemsiye şezlong alacaktık biraz ısrar ettik kabul etmedi Ben daha bir şey söylemedim ama illaki elime düşer ve ben de onu göndermeyeceğim Evet evimizin ilk 2 yılı eşimin biraz sıktım şimdi 5 yılınızdayız eşime öyle rahat bırakıyorum ki git diyorum arkadaşlarınla denize ailenle vakit geçiyor biraz gez toz kendine vakit ayır Şimdi artık öyleyim ve en çok da zaten oğlum için istedim dedim çocuğun fazla dışarıya çıkamıyor dedim ben de Yeni doğum yapmış bir insan olarak biraz rahatlamak istedim sonradan annemin de Geleceğini duydum oradan Annem dedi Çocuk küçük Nereye geliyorsun Büyük oğlum için bir farklılık olur gibisinden dedim Sonradan da hiçbir şey demedim kalbim yine kırıldı İnsan der ki yani kızım gel Hani sen de biraz kafanı dağıt yok zaten Eşim doğum yaptığından beri saat eve 2 3 de geliyor iş nedeniyle gel kafayı yeme kardeşim sesli klavye ile yazdım inşallah yanlış yazmamıştır ve kırılmamın sebebi de Eşim doğum yaptığından beri benimle ilgilenmiyor Annem de Benimle takılmak istemiyor takılmayabilir bir şey demiyorum artık bu hayatta şunu anladım kimseye yağlanmamak gerekiyor kimsenin peşinden koşmaman gerekiyor Ben bunu çoktan fark etmiştim ama kendime yedirememiştim Rabbim dağına göre kar veriyor kız kardeşime Teyzemin kızı anladı kırıldığımı Onlar dedi Bir dahakine gideriz beraber İstiyorsan bir daha arayalım konuşalım Yok yok Bizim kızlar istemiyorum Ben dedim biraz kafamı dinleyeyim dedim Çocuklarım büyüsün ondan sonra giderim dedim

3 Cevaplar

0 oy
(258 puan) tarafından
Abartı mi sizce doğum yapalı 2 ay oldu 
-Reklam-
0 oy
(2,036 puan) tarafından
Aslında gidebilirdin. Hazırlıkların tam olduktan sonra ne olacak bebeğe. Hem senin hem de büyük oğlun için değişiklik olurdu. Çocuk olduktan sonra herkes bizi sadece anne olarak görüyor. Kimse bu bir kadın bu bir birey onun da değişikliğe, dinlemeye , ilgiye , şefkate ihtiyacı vardır diye düşünmüyor. Sadece anne olarak varız biz bu dünyada. 
(258 puan) tarafından
Kesinlikle öyle sabah saat beşte çıkacaktık Öğlen saat 2 gibi geri dönecektik bunda bir şey yoktu annem istemeyince ben de daha hiçbir şey söylemedim kırıldım yutkunamadım Ama olsun güçlü olmam gerekiyor çocuklarım için güçlü bir anne olmam gerekiyor Eğer çocuklarım Benimle gelmek istese seve seve kabul ederim Ben de hep bunun hayalini kurarım İnşallah gelecekte çok mutlu olacağım çektim zahmeti mükafatı illaki olacak
0 oy
(21 puan) tarafından
Haklısınız kirilmakta ama peki eşinizle gitseniz denize bi de bunu teklif etseniz ailecek değişiklik olur imkaniniz varsa 
(258 puan) tarafından
Eşim esnaf günübirlik gitmem için eşime kaç hafta önce kendini ayarlaması gerekiyor Benim eşim Denizi sevmez hem de ormanlarda takılmayı seviyor Ben de ormanı fazla sevmem Denizi severim Deniz'i izlemeyi severim doğrusu

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 428 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
4 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 634 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 107 göst.