+1 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (478 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

ilk kızım 21 aylık onda baya ekşi şeyler yedim hep hiç canım tatlı istemedi hatta nefret ediyordum şuan 3 aylık gebeyim aşerme olarak karışık bu sefer ekşide istiyo canım tatlıda ayın 19'unda kontrolüm var doktorum cinsiyetini o zaman söyleyecegini söylemişti erkek olursa rabbim iki meyveyide tattıracak bana kız olursa bi minik kızım daha geliyor :)) siz erkek bebek anneleri nelere aşerdiniz hadi sohbet edelim :)))

17 Cevaplar

0 oy
(5,748 puan) tarafından
Valla kizimdada oğlumda da ekşi yedim bence yiyecekle karın şekli ile yada başka belirtiler ile alakası yok. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. 
(478 puan) tarafından
doğru söylüyorsun merak ettigim icin paylasayim dedim amin ecmain :)
(5,748 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.
(478 puan) tarafından
bu arada ilk 3 ay kilo almamişım 55.500 gram bu ayda kilo almamam normal mi sonradan alırım dimi bebeğin büyümesiyle birlikte
(5,748 puan) tarafından
Normal canım bende 7 kilo verdim başlarda yeni yeni düzeliyorum geri.
-Reklam-
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Ben kızımda ekşi şeyler çok yerdim oğlumda da ekşiden nefret ettim hep tatlı şeyler yiyordum:)
(478 puan) tarafından
hemen hemen aynıyız ilk kızımda bende hep ekşi seyler yedim şimdi işe hem ekşi hem tatlılardan yiyebiliyorum
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Kizimrda doğumda bilee kustum sezeryandi nbu arada eski turşu suyuydu ha bide dondurma 

Oglanda ilk üç ay domates çok nadir tatli  ve kusma falan yoktu 
(838 puan) tarafından
Ayy  maşallah ya bende ilk oğlan da köy domatesı aserdım görümcem saolsun 3tanecık göndermişti
(478 puan) tarafından
hediye kahvaltılık domateslerin tadı daha cok güzel oluyo normal domateste tabi güzel sonucta ikiside ayni birden aklıma düstü olsaydi bi tabal yerdim :)))
(838 puan) tarafından
Ayy kız gunahın bıze gelcek ya hakkını helal et
(478 puan) tarafından
yarın ilk işim domates almak bi güzel tuzlayıp yerim :))))
(838 puan) tarafından
Afıyet olsın
0 oy
tarafından
Oğlumda hep ekşi yedim kizlarimla ortaya karışık bundada çok tuzlu yiyom daha ogrenmedim
(478 puan) tarafından
hm bende ilk kızımda hep eksi yiyodum şimdi ise karışık eksi de tatlida yiyebiliyorum
tarafından
Demekki asermeye bakmiyomus bu cinsiyet ;)
(478 puan) tarafından
aynen öyle
0 oy
(838 puan) tarafından
Kusmam yoktu bende bısey asermedım baharatlı seylerı sevıyoedum
(478 puan) tarafından
benimde hic kusmam yok sadece baya bi bulantim oluyo mide yanmam onuda prilam içiyorum öyle ayaktayim
(838 puan) tarafından
Ay inşallah allah ıcındekını nasıp eder cnm benımdd çok şükür ıkı kızımdan sonra oğlum oldu sımdı gene hamıleyom buda oğlan çok şükür Rabbim herkeze nasıp etsın ıkı meyveyıde
0 oy
tarafından

2 kız bir oğlan tüm belitilerim aynıydi cnm :)

(478 puan) tarafından
anladım :)
0 oy
(2,203 puan) tarafından
İlk zamanlar canım oylr çok bisey çekmedi hatta oturup tabak tabak turşu yediğimi bilirim 

Ama en çok cikilara için ağlıyordum ve normalde yemem sevmem hatta gece yarısı eşimi cikolata almaya göndermiştim ağlayarak 
0 oy
(325 puan) tarafından
Tatlıyı çok severim normalde ama oğluma hamileyken hep ekşi canım çekerdi 
(478 puan) tarafından
hmm bende ilk kizima hamileyken hep ekşi yemistim
0 oy
tarafından
Et aserdin mi hiç 
(478 puan) tarafından
yok kırmizı et hiç sevmem bi tavuk yiyebiliyorum hiç aşermedim onuda
tarafından
Vala brnim bütün belirtilerin kız diyodu çin takvimi bile kız gösterdi eski yeme karın şekli kalça büyüklüğü cirkinlesme halsizlik bulantı ne arasan vardı herkes kız dediler bütün belirtiler için oğlum oldu ki 11 haftada gösterdi düşün bi tek et aserirmis erkek anneleri bende o tuttu bi kaç kişi de de duydum et asardim oğlum oldu diye bende sevmem pek olursa yerim olmazsa hiç aramam ama hamileyken diyodum ki kayinbabam bizi bi pikniğe götürse de mangal yaksak diyodum hep
0 oy
(13,705 puan) tarafından
Oğlumda et hamur işleri normalde tatlı hiç sevmem pasta düşkünü oldum 11 haftalik erkek dedi şükür kavuşturdu 

Allah iki meyveyi de tattırsın 
0 oy
(2,392 puan) tarafından

Kızım da hep ekşi yedim doğuma kadar şimdi 23 haftalık da hamileyim hep acı şeyler ve tatlı şeyler canım çekiyor ve Allahını izniyle erkek çocuğum olucak inşallah :)  ama bel ağrım çok oluyor kızım da hiç böyle değildim aniden tansiyonum düşüyor gözlerimi açamıyorum bazen 

0 oy
(3,137 puan) tarafından
Ben turşu ve ayva yedim hep oğlumda
0 oy
(85 puan) tarafından
Kesinlikle yiyecekle alakası yok bence , hayatta ekşi yemeyen ben , tüm erkek cocuklarimda limonu portakal gibi günde 5-6 kez yiyordum . Avuç avuç sumak yiyordum, canım yeşil erik çekiyordu . Normalde derler ye ekşiyi doğur Ayşe'yi, ye tatlıyı doğur hakkıyi diye. Alakası yok . %80. Erkekler normalde sağ tarafta olur , ilk orda hissedilir. Erkekler kasıktan vuruyor, kızlar belden diye . Gerçek 3 oğlumda hep sağ taraftaydi hep ilk aylardan itibaren hep kasik ağrısı çektim . Tabi kusma da cabası . 
(478 puan) tarafından
bencede aşermeyle alakası yok herkesin aynı aşerseler bile cinsiyet farklı oluyor
0 oy
(2,515 puan) tarafından
O aserme ile cinsiyet belli olmuyor yaa. Ben mesela oglumda ilk eksi çok yedim çikolatadan midem bulanıyor. Sonra çikolata çekti canim6. Karışık yani.
0 oy
(481 puan) tarafından
Kızıma hamileyken hep tatli aşerdim normalde sevmediğim halde. kız oldu 
0 oy
(1,497 puan) tarafından
İlk çocuğumda ayva aşerdim çokca 2.de turşu ekşi şeyler ikisi de erkek
0 oy
(2,742 puan) tarafından

Üçüncü oğluma hamileyim ful limon ve erik yedim

İkinci oğlum da siyah erik 

İlk oğlum da sadece Bitter çikolata. 

Cinsiyet aynı ama yediklerim farkli:D:D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 113 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hamis_annee (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
0 oy
20 cevap 460 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
23 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde ceylan_38 (43 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,632 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...