+1 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (4,669 puan) tarafından
Kızlar olaydan kısaca bahsedeyim kayınvalidem beni istememiş zamanında ve hiç bir özel anımda zor anımda koşmadi ne hamilelikte ne doğumdan sonra ne de şimdi kızım 4 buçuk yaşında ben 2 yıldır çalışıyorum kızımı kendi annem bakıyor bı kez olsun gelip bakmadı bakaym demedi. 

Geçen ay kızım enfeksiyondan hastanede yattı 5 gün çocuk ateşler içinde gözünü açmadı annem gündüz gelip baktı o bı kere gelmedi çıktığı gün gelip 15 dk gördü el gibi o kadar aradığı da toplasan 5 kere ancak . Şimdi kendisi oldu enfeskiyon 3 gündür hastanede koşuyor dün gündüz uzaktan amcası geldi eşimin onları karşıladım bı yandan da onu baktım ilaçladm yedirdim akşam da hastanede götürdük acile saat 12 ye kadar bekledim başında tuvalete vs ben tek götürdüm hep ne kızı geldi ne diğer eltim kızı gezmeye gitmis adamın tarafına diğer gelin de aa ben gidiyorum dedi kaçtı gitti evine. 

Kızımın başında bekledim günlerce anamdan eşimden başka kimsem yoktu onun taraftan akşam öyle pişman oldu ki anladı kimin yanında olduğunu gözümün içine baktı Allah razı olsun kızım dedi ben anladım şimdi torunum ne çekti niye gelmedim dedi  Etme bulma dünyası insan başına gelmeden anlamıyor 

Bir musibet bin nasihattan iyidir ..

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dua ette hastaneden çıktıktan sonra nankörlük etmesin asıl önemli olan o anlık anlaması degil
(4,669 puan) tarafından
Ederse kendine eder ben normalde gitmiyorum zaten pek gezmeye kalmaya evine ama böyle bı şey olsun bakarım sonuçta eşimin annesi. Dün göğsüne ilaç sürülecek açayım dedim açma dedi mahcup oldu . Umarım nankörlük etmez ama eder çünkü hamileydim o zaman da ameliyat geçirdi yine kimse yoktu 4 aylık hamile halimle ben gitmiştim sonuç noldu ne hamilelikte ne doğumdan sonra gelmedi
tarafından
Nankörlük edecek belli yine ki
(4,669 puan) tarafından
Allah görsün gülüm insanlık bende kalsın ben Allah için baktım onu
tarafından
Erdin mi bacım sen ya
(4,669 puan) tarafından
Neden öyle dedin canım sen
tarafından
Eğitmen arkadaş kaynananın nankörlük edeceğini öncesinden bilmiş ya ona dedim Erdin mi diye :)
(4,669 puan) tarafından
Olacak olan o zaten geç kalmadı iki güne etti nankörlük:)
tarafından
Nankör insan maalesef değişmez cnm kanında oluyor çünkü
(4,669 puan) tarafından
Malesef canım kanında var nankörlük onunda
tarafından
Bundan sonra tavrını ona göre koyarsın
(4,669 puan) tarafından
Bende vicdan var onu beni ***** yerine koysa da ben düşene tekme vuramam bu kim olursa olsun
tarafından
O zaman şöyle yapabilirsin canım beklenti içine girmeden iyiliğini yapabilirsin hasta oldu ben baktım umarım aklı başına gelir beni sever sayar diye düşünmeden yapacaksın hayrını beklenti içine girersen yine üzülürsün
(4,669 puan) tarafından
Allah görsün Allah a havale ettim ben onu zaten . Ama insan yine de dislaninca kendimi geçtim bak gerçekten oğlunu torununu sayar insan bu saat oldu arayıp da sormadı ne o ne görümce kızın ateşi oldu mu diye... Ne vicdansız insan ya benim adam saf harbiden herşeye koşuyor
tarafından
Bazı insanlar böyledir sadece günü kurtarır sonra yine aynı tas aynı hamam devam ederler seninkilerde o hesap esin koşturuyor falan ama yine tavrını koyuyor bunada şükret bence
(4,669 puan) tarafından
Evet canım çok şükür bende koyuyorum da akşam halim yoktu onunla uğraşacak
-Reklam-
+1 oy
(273 puan) tarafından
İnşallah bundan sonra senin kıymetini bilir sen doğru olanı yapmışsın Allah senden razı olsun 
(4,669 puan) tarafından
Ben hep koşuyorum kızıyorum ediyorum ama düştü mü yine ben tutuyorum elinden bu ilk değil elden ayaktan düştüğü hamileyken de ameliyat gecirdi ne kızı ne gelini geldi ben 4 aylık hamile karnimda kostum öğüre öğüre iş gördüm evinde
+1 oy
(15,851 puan) tarafından
İyi vicdanliymişsin valla. Ben olsam yüzune bile bakmazdim. Beni neyse de çocuğumu yok sayiyorsa bende onu yok sayardim. 
(815 puan) tarafından
Kesinlikle bende sen gibi olurdum çocuğum ince cizgim
(4,669 puan) tarafından
Yok saydı çocuk bile kaç kere sordu anneannem burda babaannem nerde dedi ateş içinde
+1 oy
(4,363 puan) tarafından
Hep öyle oluyor zaten biz herşeylerine koşarız onlar iki gün sonra nankör olur 

Bende 7 aylık hamile iken 3 yaşında da oğlum varken 10 gün korona olan kaynanama baktım ve görümcelerim görüntülü arayıp iki dk odaya geç annemi göster ölmezsin ya diyorlardı 

Nankör her zaman nankördür sen yine çok yüz göz olma 
(4,669 puan) tarafından
Yazıklar olsun o görümceye . Yok mesafeli bı şekilde Allah için yaptım helal i hoş olsun
(4,363 puan) tarafından
O yüzden konuşmuyorum kendileri ile kafam rahat
(4,669 puan) tarafından
Bizim de limoni zaten görümceyle falan kavga ettik geçen yıl bu sene barıştık
+1 oy
(11,601 puan) tarafından
Unutur canım merak etme yine ağzına eden kız/gelin sevilir bu değişmiyor maalesef 
(4,669 puan) tarafından
Malesef onlar benden kıymetli ben çalıştığım halde gece yarısına kadar bekledim hanımlar keyifte

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 440 göst.
31 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 347 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aytenli07 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 815 göst.