Öncelikle linçleyecek olan lütfen yazmasın. Buna mı sinirlendin demeyin. Normalde 2 günde bir ya da her gün arayan kadın son 1 aydır beni aramaz oldu. Arasa da haftada bir arardı ya da ben arardım. Neyse 5-6 gündür aramadı eşime dedim aramazsa aramasın sen de onu arama dedi. Açıkça yazıcam şimdiden kusura bakmayın. Bir haftadır falan ilişki olmuyordu. Gittim güzelce duş aldım kızım da erken uyudu ilk kez. Biz odaya geçtik. Afedersiniz o işteyiz. Saat 10 u geçmiş kaynanam arıyor. Açamadım haliyle. Eşim de telefonu mutfağa şarja koymuştu. Beni kapattı eşimi aradı o da açamadı. Aradan dk geçmeden bir beni bir eşimi arıyor. Beni ikinciye aradığında dedim eşime bırak açalım bir şey olmuştur belki, uzun zamandır aramıyor saat geç oldu. Eşim de önemli bir şey yoktur dedi. Neyse dediğim gibi dk geçmeden arıyor ikimizi. 3 eşimi aradı beni üçüncüye arıyordu zaten ne tad kaldı ne tuz açtım telefonu. Napıyodunuz diyor. Dicem ebenin nikahını kıyıyorduk diye de olmicak. Uyuyorduk dedim. Dediği şey şu, bilsem aramazdım. Yav arkadaş bire aradın ikiye aradın müsait değiller de arama 6 kez aradın Bi de bilseydim aramazdım diyor. Bir şey mi oldu dedim yoo öylesine aradım diyor. Sinir tepeme çıktı valla ya. Uyuyoruz kızım erken uyudu erken yattık, sana da hayırlı geceler dedim kapattım telefonu. Şahsen ben bire bakmayanı Bi daha aramam o müsait olunca döner derim. Ama o sonuna kadar çaldırıyor. Tövbe ya