0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (755 puan) tarafından
Öncelikle linçleyecek olan lütfen yazmasın. Buna mı sinirlendin demeyin. Normalde 2 günde bir ya da her gün arayan kadın son 1 aydır beni aramaz oldu. Arasa da haftada bir arardı ya da ben arardım. Neyse 5-6 gündür aramadı eşime dedim aramazsa aramasın sen de onu arama dedi. Açıkça yazıcam şimdiden kusura bakmayın. Bir haftadır falan ilişki olmuyordu. Gittim güzelce duş aldım kızım da erken uyudu ilk kez. Biz odaya geçtik. Afedersiniz o işteyiz. Saat 10 u geçmiş kaynanam arıyor. Açamadım haliyle. Eşim de telefonu mutfağa şarja koymuştu. Beni kapattı eşimi aradı o da açamadı. Aradan dk geçmeden bir beni bir eşimi arıyor. Beni ikinciye aradığında dedim eşime bırak açalım bir şey olmuştur belki, uzun zamandır aramıyor saat geç oldu. Eşim de önemli bir şey yoktur dedi. Neyse dediğim gibi dk geçmeden arıyor ikimizi. 3 eşimi aradı beni üçüncüye arıyordu zaten ne tad kaldı ne tuz açtım telefonu. Napıyodunuz diyor. Dicem ebenin nikahını kıyıyorduk diye de olmicak. Uyuyorduk dedim. Dediği şey şu, bilsem aramazdım. Yav arkadaş bire aradın ikiye aradın müsait değiller de arama 6 kez aradın Bi de bilseydim aramazdım diyor. Bir şey mi oldu dedim yoo öylesine aradım diyor. Sinir tepeme çıktı valla ya. Uyuyoruz kızım erken uyudu erken yattık, sana da hayırlı geceler dedim kapattım telefonu. Şahsen ben bire bakmayanı Bi daha aramam o müsait olunca döner derim. Ama o sonuna kadar çaldırıyor. Tövbe ya 

8 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
En iyisi sessize almak telefonları :)) ben titreşime alıyorum bebegimden dolayı arayanı görüyorum ama işime geleni açıyorum. Acmadigimi da sonradan dönüş yapıp sessizdeydi diyorum 
(755 puan) tarafından
Titreşimdeydi valla ama işte. Rahatsız edici bir arama. Bir kez aranır eyvallah da yaaniiii
-Reklam-
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bu arada keyfi öyle üst üste araması çok tuhaf olmuş birde napıyodunuz demesi :D
(755 puan) tarafından
He işte ben de ona sinir oldum ya dalga geçer gibi
(2,416 puan) tarafından
Bak benim kaynana da öyle arar durur ilk eşimi arar sonra beni arar sonra napiyorsunuz der oğlunu sorar bende iyiyiz banyoda o derim susar kalir
(755 puan) tarafından
O da iyi cevap aslında ama işte. Anlaması lazım eğer acil bir durum yoksa ki gerçekten uyuyor da olabiliriz ikimiz de yoruluyoruz. Eşim ağır işte çalışıyor ben bi çocuk bir de hamileyim. Ayıp ya
(2,416 puan) tarafından
Düşüncesiz işte ne olcak. Kışın tatile gittik eşimde o sıralar annesiyle arası açıktı tartismislardi her neyse aramayan kadın tatilde her gün arıyordu resmen bizi napiyorsunuz ne ediyorsunuz para yemeye gittiniz bilmem ne
(755 puan) tarafından
Ayyy gıcıklık çekememezlik başka bir şey değil ya
0 oy
(4,674 puan) tarafından
Aynı modelden bende de var pazar sabahı 9 da arar en güzeli sessiz e al 
(755 puan) tarafından
Titreşimdeydi. Eğer bir kez arayıp bıraksa sabah geri arayacaktım ama 6 kez aranınca insan ister istemez geri dönmek istiyor önemli bir şey vardır diye
(4,674 puan) tarafından
İş görüyoz yardıma gel deseydin tövbe estağfurullah:D
(755 puan) tarafından
Tüh be djdjdj
0 oy
(90 puan) tarafından
Terbiyesizlik başka bir şey değil. Ne bu ısrar gören de ölü var sanar 
0 oy
(13,889 puan) tarafından
gerçekten zorlayıcı olabiliyorlar. bunu bana kim yapsa sinir olurum. müsait değilim demek ki, kimse ölmüyorsa o an zırt pırt aramanın lüzumu yok
0 oy
(335 puan) tarafından
Yazıyı okurken başta kaynanan seni aramaz oldu diye trip atacaksın zannettim:D sonunda da ne diyeceğimi şaşırdım yani ne diyebiliriz ki canım ayıp gerçekten, sanki biliyor da kurcalıyor gibi
0 oy
(18,824 puan) tarafından
Açıp işimiz var sonra konuşalım deseydin 
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Manyak kadin ya ne var saygı duysan o saatte aradın hadi niye tekrar tekrar ariyon ki saygısızlık gerçekten 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 655 göst.
19 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Veraaaa. (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,459 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Asiiii (1,748 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 352 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu

412,461 soru

12,417,526 cevap

45,079 kullanıcı

Kategoriler

...