0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (1,378 puan) tarafından
Önceki sene ağustosta eve girdim bu sene ağustosta bitiyor  eylüldemi zamlı vermem lazım birde adam bizle sözleşme yaptığında yüzde yazmamış sadece 1 yıllık kira müddeti diyor kızlar yüzde falan yok adam kafasına göre zam yapabilir mi lütfen beni aydınlatın 8e oturuyoruz şuan 15 yapıcaz dediler baştan ama 20derlerse benim ne gibi haklarım var bu şimdiki zama göremi yapmaları lazım nasıl oluyor kızlar durumumuzda iyi değil kalk derse nasıl kalkıcam gidicem onuda düşünüyorum

2 Cevaplar

0 oy
(8,634 puan) tarafından
        %25 "canim
(10,687 puan) tarafından
o bitti bu ay, uzatmadılar bundan sonra tefe tüfeye göre
(1,378 puan) tarafından
Peki gozdeh yapmazlarsa tüfeye göre ne yapabilirim çünkü baya zor oturduk buraya nakliyesi şusu busu
-Reklam-
0 oy
(10,687 puan) tarafından
temmuzda yüzde 25 bitti, bundan sonra tefe tüfe oranına göre zam yapabilir. o da kaç açıklanırsa. o yüzdeden fazla olursa kabul etmeyip dava açabilirsiniz 
(1,378 puan) tarafından
Tüfe 3 temmuzda dediler canım bekliyorum onuda bunlar senesi biteni gönderiyorlarda 1 sene için sözleşme yapıyorlarmış.dediklerine göre
(10,687 puan) tarafından
Aslında sözleşmede süre yazmasa bile kiracı ve ev sahibi anlaşırsa kiracı oturmaya devam eder. tefe tüfeden fazla isterse dava açarsın, dava da zaten hemen olmaz 6 ayı bulur diyorlar. sonra mahkeme neye karar verirse o. en kötü ihtimal o binada oturan başka kiracılara bakılır en ucuzu ve pahalısının orta değerinde yeni kira değeri belirlenir
(1,378 puan) tarafından
Ayy inanki hiç uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle rezillik çıkmasın diye eşime dedim arabamız var biraz birikim yapalım seneye taşınalım bu sene öyle böyle idare ederiz dedim o da 3 senemiz burda kaldı seneye ev alırsak 1.5 sene oturucaz vandanda ev alınmaz kolau kolay satılmazda dedi kafam karman çurman oldu seneye 30 derseler gelde uğraş cins adamlae çünkü paracı insanlar
(10,687 puan) tarafından
ya gerçekten hiç hoş şeyler değil bunlar ama inşallah hiç böyle olmaz güzel güzel anlaşırsınız

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 163 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 216 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 488 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 396 göst.