0 oy
466 göst.
Aile kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar yaklaşık 2 haftadır ben parka gidince sırf meraktan eltimin 4 yaşındaki kızı ile parka geliyor 

Bütün gün çalışıyor yoruluyor yuruneye hali yokken sırf ben neredeyim gerçekten parkta miyim diye kızı alıp geliyor 

Bir bankta oturup sallasana baksana şuna da diyor 

Hem emanet hiçbir çocuğa bakmam hem de 18 aylık bir oğlum var 

Mesela oğlum düşse etse önem vermem Derim olabilir düşebilirsin yani bunu büyütmem ala eltimi de biliyorum bacağı kanasin olay çıkar ki bir keresinde hem bebek arabasında çocuğumu sürerken hem de kızına bakarken düştü kız yere 

Eltin nerde diyecek olursanız da genç kız gibi süzülür insanlar iki çocuk benim sanat öyle diyim yani 

Ben düşürmüşüm gibi tepki verdiğini olay çıkarttığını bilirim 

O yüzden de elimi sürmek istemem 

Neyse bende bakamam anne valla getirdiysen bak ben kendi çocuğumla ilgileniyorum dedim diye küstü bir tavır aldı ama görmeniz lazım sanki birini öldürdüm 

10 Cevaplar

0 oy
(10,678 puan) tarafından
İyi yapmışsın boşver 
(10,678 puan) tarafından
Şimdi bişey dicem olmayacak hem kendi bakmiyo dovuyo bi de çocuğu hemde çocuk dizini kanstsa ortsligi ayağa kaldiriyo valla afedersin de öyle bi durumda eltim gelip bana bişey dese hoş köpek derim bende
(2,203 puan) tarafından
İşte garip insanlar diyorum ya 18 aylık bebeğim düşse benim için sorun değil ki kaç kere düştü dudağı kanadı bir keresinde kafasında yumurta çıktı morardı
Düşe kalka çocuk bunlar Allah daha büyük bişey vermesin der geçiyorum yani ben çünkü düşer kalkar yani
Ama işte insan nankör olmayacak
(10,678 puan) tarafından
Kız benimki de çok düşerdi bi kere kayınbabama dedim al parka götür ksynanam durmadı o da gitti benim oğlan da o zaman tırmanmayı seviyo seni ki kadardı Demirer varya oraya tırmanmak istemiş beni tutmayın diye de sinirlenmiş kaynanam zaten güçsüz kedi gibi kadın elinden kaymış düşmüş eve bi geldiler burnu alnı morarmis benden çok tribe girdi kaynanam anne olur geçer çocuk bu düşe kalka büyüyecek yok bi daha biz goturmeyelim tüh çocuğu düşürdük tüh tüh dedi durdu bende telaşa memurusun sen dedim bende tabiki üzülüyorum ama çocuktur ya senin eltininki daha fena hem bskmiyo hemde bakana laf ediyo
(2,203 puan) tarafından
Aynen öyle çok önemli değil benim için düşmesi düşer dikişlik de olabilir hayat bu yani
Daha neler der bir bilsen evde yemek vermez uğraşmamak için çocuk ta yemez zaten
Kaynanama da sen sakin verme bişey diye diye hep o da vermez hoş yemez de zaten bu sefer de çocuk sabahtan beri aç insan bir tabak yemek koyar önüne der
(10,678 puan) tarafından
Ahahaha bu komik he çatlak karı
-Reklam-
0 oy
(492 puan) tarafından
Hem haksız hem nazlı. İyi etmişsin bence  18 aylık bebekle başka çocuğa bakmak zorluyor canım bişey olsa düşse bakamadı derler
(2,203 puan) tarafından
Bakamadi deseler yine iyi bide sal gitsin ne olavk diyor
İki çocuk bakmak istesem 2. Çocuğu yapardım ayrıca da eltimin kızı olunca oğlumu hemen uzaklaştıriyorum o ortamdan çünkü sürekli vuruyor geçen gün durduk yere ittirdi yere sonra yürürken arkadan ayaklarına bastı yine düştü geçen gün de bir köşeye sıkıştırmis tokat atarken yakaladım açıkçası da içimden gelmiyor bakmak ilgilenmek çünkü ortada benim canım var önce can sonra canan demişler
(492 puan) tarafından
Valla hak veriyorum sana. Senin bebeğin küçük onun yaşıtı da değil koşamaz ki beraber gözetesin.
(2,203 puan) tarafından
Koşar oynar benimki o konuda sorun yok ama sürekli oğluma vuruyor evde bile aynı ortama sokmuyorum geçen bikerek ittirdi yere düştü bişey demedim çocuktur dedim aynı gün bu sefer oğlum yürürken arkadan ayağına bastı yine düşürdü şamar oğlanı değil ki benim ki de haaa vurmaz etmez başım gözüm üstüne
(492 puan) tarafından
İyi susuyorsun bide büyük aslında bu bebek dikkat et dediklerinde dinler aslında. Ama izin verme yazık o daha bebek 1 buçuk yaşı neyki. Uzak tut izin verme hırpalanmasın yavrucak
(2,203 puan) tarafından
Yani o annesinden gördüğünü yapıyor zaten birde yapma dedikçe inatla daha fazla yapıyor aynı ortama sokmuyorum asla dışarda bile o oğluma yaklaştıkça uzaklaştırıyorum oğlumu aynı apartmanda yaşadığımız halde birbirlerini görmüyorlar
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Iyi demişsin. Gerekli cevabı vermişsin küserse küssün boşver. 
(2,203 puan) tarafından
İki çocuk bakmak istesem doğururdum istemiyorum ki tek çocuğum var
(1,927 puan) tarafından
Ya canım insan kendi çocuğuna gücü tahammülü zor buluyor. Başkasının çocuğuna niye baksın ki. Haaa zorunluluklar ayrı tabi. Ama senin dediğin keyfi bir şey. Oyu anası doğursun doğursun sen ilgilen ne güzel dünya.
(2,203 puan) tarafından
Haaa doğuma gideceği zaman ben dedim bakarım sen git o ayrı ama bu ayrı hoş doğum yaptığı zaman yoktum da o zaman kendi bakmıyorken ben mi bakacam ben çocuğuma zor bakıyorum tahammülüm kalmıyor
(1,927 puan) tarafından
Haklisin sen gene yüz vermemeye devam
(2,203 puan) tarafından
Çok acı üzülüyorum aslında o kadar ilgi onun üstündeyken birden yok oldu ve evden de oldu uyumaya gidiyor kendi evine şuan tam 1 saattir aralıksız ağlayıp kusuyor sebebi ise babaneme gidecem diyor ben üzülüyorum öyle olunca bana hep garip gelmistir bir çocuk neden annesi yerine bir baskasi için ağlar
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Kilimi kipirdatmam kendisi baksin
(2,203 puan) tarafından
Bende kipirdatmiyorum yüzüne söylüyorum gel al çocuğu diye alıp getirdiyse bakacak yani banane bana mı güvendi gelirken ama onun gelme amacı farklı
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Yeri geliyor kendi cocugumuz bile bi anda dusuyor vuruyor kafanisi kolunu basini o kadar dikkat etmemize ragmen seninki kucukmis zaten boşver bi kere yapmissin olay olms bakma
(2,203 puan) tarafından
Aynen canım ellemem zaten kendi çocuğuma yeri geliyor tahammülüm kalmıyor nefes almak için parka gidiyorum her gün orda da bakamam yani
0 oy
(502 puan) tarafından
bence eltini ara ona anlat emanet korkarım diye bu lafı alır çevirir ona anlatır düşman eder haberin olsun 
(2,203 puan) tarafından
Aynen canım yarın konuşurken soylucem ben ellemem emanet çocuk kaldı ki benim ki de küçük
0 oy
tarafından
Zorunda değilsin umursama bile
(2,203 puan) tarafından
Zorundaymisim gibi tribe giriyor sanki gören de kendi dogurduguma bakmıyorum sanar dışardan bir göz olarak öyle algılıyor millet sen düşün artık suratını
tarafından
Mileti bosver onun suratına çok önemli değil
0 oy
(406 puan) tarafından
Tavrına sçayım onun. Çooooooooook iyi yapmışsın. Bakma da zaten. Gerekirse eltine söyle. Eltin de küssün hiç umursama. Küsmeleri iyidir. Uzak dururlar sende. Kafan rahatlar. Onlar yüzünden oğlunun başına bi şey gelse nolcak? Nasıl umursamaz insanlar bunlar ya. 
0 oy
(4,398 puan) tarafından
Eğer eltin öyle laf edecekse bakma benim yengemin 2 yaşında kızı ve 3 yaşında oğlu var peş peşe oldu çocukları toplam 4 çocuğu var Allah var çok iyi bakar maşallah her şeye de yetişir ama bazen üzülürüm yoruluyor diye onun küçük çocuklarını da 20 aylık kendi oğlumla parka götürüm işini rahat yapsın ya da oturup dinlensin diye ama bilirim ki düşseler yengem böyle laf etmez çok şükür düşme falan da olmadı ama çocuklar yani olabilir. Eltin gibi biri olsaydı asla bakmazdim
(2,203 puan) tarafından
Yani canım ama diyorum ya ben günün sonunda kendi dogurduguma tahammül edemiyorum parka gidiyoruz yorulsun ki uyusun diye zaten tahammül kalmıyor insan da benim kendime hayrım yok inan ki
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Sana guvenptemi covuk yapiyorlar.cok iyi demissn kusarse kussun.senin cocugndqn daha onemli bi covuk yok helede eltinin covugu.birak sal ne demek ya.seninkinj resmen evlat yerine koymuyor seytan yavrusu.***** cok iyi demissn birak kuserse kussn anasi got buyutcek sen kendi covugunu birakil baskasinin cocugunami bakcan.enayu yerine koymaya calisiyorlr
(2,203 puan) tarafından
Bırak ne olcak diyen kaynanam eltimin bu parkta yasanandan haberi yok ama hos o da rahat biri çocuk düşünce ortalık ayağa kalkıyor çocuğu günlerce haftalarca kaynanama bırakmayıp kavga çıkarttığını bilirim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 892 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 705 göst.
7 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 303 göst.
19 Mayıs 2022 Aile kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
28 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu

404,794 soru

12,125,957 cevap

36,484 kullanıcı

...