0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kizlar merak ettigin bir sey var gebeliginde adet gordugunu soyleyen bir suru yorun gordum. Egrr oyleyse adetliyken gebelik testi yapsak beta hcg zaten yuksek oldugu icin idrar testinde gebelik gorunur dimi ?

5 Cevaplar

0 oy
(781 puan) tarafından
ben adet olmustum ilk ay dusuk kanamasi da olabilir dediler bthcg yuksekti 
-Reklam-
0 oy
(722 puan) tarafından
Ben hiç sanmıyorum öyle bişey olacağını. Pozitif çıkmaz yani. 
(2 puan) tarafından
Gebe olmadigim icin mi pozitif cikmaz
(722 puan) tarafından
Tabiki gebelik yoksa niye pozitif çıksın ki. Üstüne görme olayı adet gibi olamaz ztn. Abimin karısı 9 ay boyunca adet gördü iki bebeğinde de ama normalde 5 günde 2 gün öyle azar azar. Anneside öyleymiş
 Normal adet gebelik yoksa değer niye yulselsinki
0 oy
tarafından
Annem öyle imiş 
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Üstüne görme denilen şey aslında regl kanamasından çok farklı renk olarak ve her zaman pozitif çıkmayabilir benim kan testinde bile negatif çıkmıştı ama negatif çıktığında 5 haftalık gebeymişim 
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Ben hamileliğimde 2 ay adet günümde kanama gördüm bu lekelenme gibi oluyor öyle şakir şakır olması düşük tehlikesi oluyor 
(2 puan) tarafından
Sizinki gibo bir durumda olsaydim trsyim pozitif cikardi dimi brn iliskiden 1 ay sonra yaptim testi nrgatif cikti birde 50 gun sonra yine negatif cikti
(2,946 puan) tarafından
Evet canim ben zayen hamile olduğumu bliyordum 2 3 aylık hamileydim pozitif olmaz daha niye şüphelendin ki
(2 puan) tarafından
Ya aslinda suphe yoktu adet gorunce yok diye dusundum direkt cunku ilac alicaktim iliskiden 11 gun sonra beta bajtirdim 0.6 di dedigim gibi testlerde negatif cikti fakat surekli bir bulantim var sabahlari bide birkac yerde okuyunca acaba bir test daha mi alil yapsam diye dusundum
(2,946 puan) tarafından
Usutmuşsundur filan benmde öyle olduğu oldu suphelendim yaptım birşey yoktu.
(2 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin :)

405,630 soru

12,153,674 cevap

36,582 kullanıcı

...