+1 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Kızlar her iki oğlumda sadece ishal var ateş felan yok klimayı açıp uyuyoruz acaba klimadan dolayı olmuş olabilir mi

4 Cevaplar

0 oy
(13,147 puan) tarafından
Probiyotik kullan sıcak soğuk dengeleri şaşıyor
-Reklam-
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım eğer yaylada falansanız köyde falansanız bu ara böyle Yaylalarda yada köyde iseniz salgını var kaç kişiden duydum geçmiş olsun
0 oy
(752 puan) tarafından
Salgın var doktora götür mutlaka hemen geçmiyor benimki geçen haftadan böyle . İlaçda kullanıyorum daha bugün toparladı çok şükür
0 oy
(734 puan) tarafından
Biz bir haftadir bu durumdayız 2 oğlum da da ishal kusma var sürekli hastaneye götürdüm iğne serum verdiler hiç işe yaramıyor ilaçlar falan salgın var hastaneye gidince daha kötü oluyorlar o ortamda çünkü herkes aynı durumda bizim burada dün geldim bugün biraz daha iyi küçük oğlan ama büyüğüm gece sabaha kadar ishallik mahvetti napacağımı bilmiyorum inan ki Rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah
(275 puan) tarafından
Bende napacagimi bilmiyorum hastaneye götürmeyi düşünüyordum ama bu yorumunu görünce gitsem de pek fayda etmicek gibi sanki
(734 puan) tarafından
Yinede bir götürün kendi kendine geçmeyi bekleme ben kaç kez götürdüm aynı her hastane aynı değildir belki bizim burası çok kalabalık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
11 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (963 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
19 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Npp (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 25 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivan.12 (410 puan) tarafından soruldu

409,495 soru

12,308,391 cevap

38,637 kullanıcı

Kategoriler

...