0 oy
426 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (3,409 puan) tarafından
Kizlar fiyatlar ne durumda kac gün rezervasyon yaptınız fiyatı nekadar ve nereye gidiyorsunuz 

Bende gitmek istiyorum ama her şey otelden olsun istiyorum dışarıda yemekle uğraşamam 4 yıldızlı falan arıyorum öneriniz var mı deniz boyunda 

Ben eşim ve 2 yasinda kızım var 

6 Cevaplar

+1 oy
(6,180 puan) tarafından
60 alti yok gibi bisey. temmuz sonuna dogru. busene degisiklik yapip  villa kiraladik 70 bin . annemlerle gtcez. her aksam mangal yapsak dedik kahvaltilik da. evden koycaz bilac bisey paket. termos cantalarda gder. buzlu sular yanina.  ordan da bikac bisey aliriz.  sabah kahvalti aksam mangal salata. gunduzde meyve aburcubur yaptikmi oldu bitti
(242 puan) tarafından
Hiç dinlenmeyeceksiniz yemek bulaşık derken 70bine otelde bulunur ben o şekilde denedim hem para veriyorsunuz hem tüm hizmet sizde tavsiye etmem
(6,180 puan) tarafından
annemlerle beraber olunca daha kolay olur . bakalim deniycez. aksamlari mangal zaten erkeklerde . biz bi salata yapariz. sabahta kahvalti genis genis hazirlariz o sorun degil kahvalti kolay is. oyle tencere tencere yemek yapmicaz zaten . ben tatli yaparim falan surekli yuzmeyiz zaten oglen sicaginda havuzda denizde cikmiyoruz biz otel odasinda geciyor otelde olsak ta oglen 12 3 arasinda gunese cikamayiz haslaniriz hepimiz beyaz tenliyiz:) zaten ccgun uyku saati oluo. otelde gbi
oluruz diye dusunuyorum . bi yemek iste ektra bulasik
mak falan herkes bise yapsa
zaten gun icinde 15 20 dk eksik dinlenmis olurum cokta sorun degil gibi
iste denicez bakalim
(5,551 puan) tarafından
Eşim yardımcı olunca bana hiç zor olmadı ben hazırladım o bulaşıkları halletti. Zaten öyle aman aman bulaşık da çıkmıyor.
(6,180 puan) tarafından
bife benim annem falan var iste yardimci olunca aynn mangal erkeklerde. bizde kim erken kalkarsa kahvalti hazirlar kardesim kurar sofrayi atiyorum ben kaliririm biri makinaya hop fiye yerlestriri falan bence kolay olur ya. tencere tencere yemek zaten yapmayi aksma mangal salata . sabahta kahvalti oldu bitti. ben oglen sicaginda gunese cikmiyorum mesela o sira tatli falan yaparim bakalim
(3,409 puan) tarafından
Kalabalıkta evet böyle villa tarzı daha güzel oluyor ama 3 kişi zor olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 yıldızlı otel sadece sabah kahvaltısı veriyor duruma görede akşam yemeği ama her otel vermez öğlen her türlü disarda yiyeceksiniz disardan otele yemek sokamazsiniz yada kahvaltıda ayrıca tabak yaptın diyelim odaya cikartmak kesinlikle yasak fiyatlar bölgelere göre değişiyor en düştüğü gecelik 2500 3000 arasindan başlıyor 4 yıldızlılarda 
(2,206 puan) tarafından
Kahvaltıyı belli bir miktar karşılığı oda servisinden rica edebilirler öğle yemekleri olmuyor akşam yemeği de ekstra ücret ile oluyor ya da haftalık menü asliyorlar genelde o gün ne varsa ona gore de yemeğe dahil olunabiliyor
(3,409 puan) tarafından
Kayin validemler dun döndü otel 4 yıldızlı alanyada 1000€ karşılığında her şey dahildi transfer bile 6 gün
0 oy
(684 puan) tarafından
Butceniz ne kadar Fethiye de 3 gece 4 gün 2 yas kizimla 23 bine ayarladık hala ayni sanırım 
(3,409 puan) tarafından
Sizinki en ucuz şimdiye kadar ben turkiyeli değilim de Fethiye dediğiniz yerde deniz var mı veya otelinize yakinmi gezilecek yerler vs
(684 puan) tarafından
Her gün plaja ücretsiz otobüs kalkıyormuş. Ölüdeniz ve kelebekler vadisi 10 15 dakikaymıs
0 oy
(3,573 puan) tarafından
Ben geçen sene muhafazakar otele gittim üç buçuk yıldız yada dört dü ama otel çok güzel ve temizdi üç öğün yemeği vardı bide ara öğün olarak tatlı kurabiye saati vardı içeçekler gün boyu sınırsızdı 
(336 puan) tarafından
Hangi şehir ve hangi oteldi. Fiyat bilgisi de verir misiniz
(3,573 puan) tarafından
İzmir sideris clup
(336 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(436 puan) tarafından
Antalya manavgatta geçen yıl gitmiştik fena değildi. 3 öğün yemek 2 ara öğün vardı. Bungolov tarzı. Bi bak istersen 
0 oy
tarafından

Ultra her şey dahil otellerden, daha önce gidip çok beğendiğim otel 4 gece 5 gündüz için ( iki yetişkin bir bebek) 52 bin TL çıkarttı.

Yine Ultra her şey dahil otellerden, daha önce gidip iyi ama çok da mükemmel olmayan (odaları mesela), yine de tatil için denizi hoş, yemeği eh bir otel 32 bin civarı çıkarttı.  4 gece 5 gündüz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
23 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Kucukhanim1710 (3,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
21 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
16 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde tubas (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
30 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,491 cevap

40,907 kullanıcı

Kategoriler

...