+1 oy
1,112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından
Annemi kaybettim 5 ay once esim askeri personel baska sehirdeydim esimin gorevi cikti memlekete geldim anamin evine 2 sene de kalirim gibi gozukyo

Ya annemin arkadasi adim attigim gunden beri her gun geliyo isimden gucumden avare ediyo zaten gec kalkiyorm pgleden sonra o geliyo.gecti bitti gun 

Zaten dondurucu ve.buzdplabi cozulmus parkelere akmis su vermis onlarin temozligi mahveti 

Evi hal yoluna koyamiyorm 

Valla sirf bu yuzden kars ta evim var kimseyi tanimiyorm.memleketten kacip kars ta yasayasim var 

Benim acim bana yetiyo zatem

Ne yapmaloyom simdi hastaneden eve gidiyorm 2 saay sonra gel3cek daha kahvalti hazirla.detle topla detay temizligi nasil yapcam diye dusunuyprm ciddi ciddi 

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Vallahi canım açık açık ya soyle kırmadan ya da o varken kalk işlerini yap belki anlar kalkar gider
(3,058 puan) tarafından
Kac yasnda kadinda gram anlayis neden olmaz bak esimde evde yani 12 gun sonra gidecek insan onu dusunur gelmez ya valla yuzumde tutmuyo
tarafından
Anam bir de eşin var yaninda ben sen teksin diye geliyor sandım
(3,058 puan) tarafından
Esim yanimda asagi iniypr carsiya ama belki kocama ozel hazirlik edicem her detahimi dillendirmek zorunda kalacam anlayisszligi yuzunden
-Reklam-
0 oy
tarafından
O varken işlerini yapacaksın o zaman anlar
tarafından
O zaman o geldiği zaman muhtemelen çat kapı geliyor kapıdan geri cevireceksin hiçbir şekilde laftan anlamıyor sanırım kirmaktan başka yolun yok
(3,058 puan) tarafından
Edebince agirligimca gelse nolurdu insani sert olmaya zorluyolar anam zamani da hep boyleydi annemon evi oldugu icin bisi demiyodm
tarafından
Üstelik esin evde bu nasıl yüzsüzlük ya kıracaksın canım başka çaren yok annen zamanida böyleymiş madem tek yol bu
(3,058 puan) tarafından
Kardesimde diyor ditekt soyle gelme diye diyor
tarafından
Aklın yolu bir çünkü
0 oy
tarafından
Kapıyı açma sende aaaaa
(3,058 puan) tarafından
En sonunda onu yapcam ama icerde oldugjmu bildigi icin annrmin hatirasi oldugu icin yuzum tutmuyo.ama sonu oyle olacak ne vardi edebince gelse gitse ben hic gelmesin demiyorm 3 ginde 1 falan iyi yani her gum sizcede sacma degil mi
0 oy
(3,614 puan) tarafından
Her gün sende ne işi var anlamadım ben açmam kapıyı ben olur biter eşinde evde zaten ne gerek siz insanlar var yani
(3,058 puan) tarafından
Aynen ya bak sana acik bi kapi var edebince agirliginca gel dimi niye en sinir noktayi zorluyon
Insam kendi cocuginun evine bu kadar cok gidemez
(3,614 puan) tarafından
Açma kapıyı derse evde yokmuydun diye yoktum de yada afdersin banyodaydık de belki utanır zırt pırt gelmez bu yaz günü sıcakta insan evde rahat dolaşmak ister ne bu böyle
(3,058 puan) tarafından
Aha otobus memlekette gostero var diye tum sehri dolasto en uzak yerde indirdi 12 oldi nasil o gelmeden evi derlicem toplcam stresi yasiyorm resmen
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Açma kapıyı dönsün gitsin bendede vardı öyle komşu. Hergün kapıyı çalıyordu bende açmadım bi kaç defa dahada gelmedi sevmem öyle insanı 
(3,058 puan) tarafından
Aynen ya ben kendi kardesim memlkettr olsa yakin sehrode olsak ayda bir cok bile diyorm insamlarin bi hayat akisi var
3 gnde 1 gels3 sesimi cikarmicam inan
0 oy
(135,333 puan) tarafından
kapiyi acma yada tam dusa gircekdim de ne bilim musait degilim de
(3,058 puan) tarafından
Kardesimde diyo direkt soyle diye
valla soyle
(3,058 puan) tarafından
Aldim gazi solicem ya yeter be
soyleyince yaz banasa
(3,058 puan) tarafından
Tamam.cnm 2 bucuk 3 te gelir
0 oy
(945 puan) tarafından
Açık açık söyle 
(3,058 puan) tarafından
Yuzum tutup dsmek zorundayim bktm cnku aha gec kLdm.yoldayim.evi nasjl derlicem kahvalti duruyp okula ugrayacaktm o gelip evi daginik gormesim diye ugramicam stresim ya
0 oy
(18,409 puan) tarafından
Müsait değilim demek zor olmasa gerek 
(18,409 puan) tarafından
İnsanları kirmazsan hep kırılan sen olursun
(4,072 puan) tarafından
Kapıyı bi karış aç. Biraz işim var kusura bakma de kapa direkt:)
(3,058 puan) tarafından
Jajaja bugun artik musait olmayacagimi kursa baslayaxagimi oglani okula yazdirdigimi dicem
(18,409 puan) tarafından
Kocam evde şu an müsait değilim dese de olur :) zamansız geldiğini dan diye kimsenin evine gidilmemesi gerektiğini öğrensin
(3,058 puan) tarafından
Esimde malll diyo ki nolms gelsin gidecek kapisi yok
0 oy
(674 puan) tarafından
Misafirim gelecek de kadını alma o gelince evden çık alışveriş yapcam de iki dolan gel eve. Başın sağolsun Allah sabır versin 
(3,058 puan) tarafından
Allah razi olsn cnm.benim kursa yazildm sdiyecem.oglani da okula inanin acim bana yetiyo
Tamam yalnz birakmamasi iyi arayip.sormayan sirt donen akrabamdan iyi ama bu cok fazla.
(674 puan) tarafından
Herşey kararında güzel her gün de gelinmez ki onun düşünmesi lazım. İyi düşünmüşsün kafanı dinle biraz
(3,058 puan) tarafından
Aynen cnm gec kalkmasam sofra kur derle tppla o geliyo gun bitti ben gece mi siliyim dolabi kapi pencereyi camasirimi gece katliyorm onun yuzunden
Bide kpss hazirlanmak ehliyete yazilmak gibi dusuncem de var ben memlekete her gun gelsn darlasim diye gelmedim
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Geldiğinde abla işim var bugün kabul edemicem seni diye reddet bir iki reddedersen anlar
(3,058 puan) tarafından
Diyecem kursa baslicam 0glani okula yazdirdim diyecem vallahi 3 4 gunde 1 gelse sorun etmicektim yakin arkadasim sen gelir gelmez yanina gelicem ama esin var dedi kendinden en az 30 yas kucuk gelse de ayda yilda 1 gelir ama o bile bunu dusunuyor
0 oy
(976 puan) tarafından
Bizdede vardı öyle komşu birgün müsait değilim dedim birinde de dışarı çıkyorum dedim artık gelmiyor 
(3,058 puan) tarafından
Iste adabiyla gelse inan tamamen ayagini kessin de.demiyorm iste insan belirliyo kendi yerini
0 oy
(2,983 puan) tarafından
O geldiği zaman sen git işlerini yap kadına de kusura bakma işlerim var onları yapmalıyım de onunla ilgilenme 
(3,058 puan) tarafından
Tel konusmalairmi bile etkiliyo
0 oy
tarafından
Abla artık evin insanı sayilirsin her gün burdasın gel yardım et su bulaşıkları sen hallet ben dolabı temizlemem lazım de 
tarafından
Kız öyle bi yazmissin ki neler anladım :D açma kapıyı o zaman
(3,058 puan) tarafından
Hahahaha simdi o detayi bende farkettm yazarken dikkat etmemistm
tarafından
Mantıyı da manita diye okudum bi de dedim kadın kimin sevgilisini pazarliyo :)
(3,058 puan) tarafından
Aa cok iyi yaaaa haja
tarafından
Senin muthisligin tatlim :)
0 oy
(4,072 puan) tarafından
Her kapıyı çaldığında tam banyoya giriyordum tam dolapları temizleyecektim tam şunu yapacaktım vs uydur. Kusura bakma şimdilik de kapa kapıyı. 
(3,058 puan) tarafından
Oglani okula kendim kursa yazildm diyecem bugum hic olmazsa hsonlaro gelsn
(4,072 puan) tarafından
Bu sefer de akşamları gelebilir. Sen yine bişey uydurup içeri almamaya çalış
(3,058 puan) tarafından
Aksam gozum gormuyo diyip disari cikmiyor artik pyle de olursa yuzumu elime alir direkt soylerim ya
0 oy
(242 puan) tarafından
Valla insanlar böyle ayrıntıları hiç düşünmüyor vakit geçirmeye geliyor kapıyı çalsın çalsın gitsin kızarsa da kızsın açma seni düşünmeyeni sende düşünme hadi işleri boşver eşim gidecek diyorsun eşinle vakit geçir elin kadını ile uğraşma kendini bilse zaten gelmez hergün ben bile sinirlendim 
(3,058 puan) tarafından
Illa kendisi laf yedirtmese kendisine de edebiyle gidip gelse hemde evimde minderi olsa kac yasimda kadin cahil cuhela degil
Bugun gelmedi ama
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Benim başıma gelse kapıyı açmazdım. Niye açmadın derse eşimle romantik anlar yaşıyorduk der mors ederdim :D
(3,058 puan) tarafından
Cok muzip bi cevap ahaha
Baska komsuyada yapmisti kadinin kaynanasi oglumun suyunu loymaya mi geldin demisti buna herkese soyleyip gezmisti
(1,491 puan) tarafından
İnsanları bıktıracak raddeye getirmiş demek ki :))
(3,058 puan) tarafından
Annemin cenazesinde de bacimi kaybettm her gun gelirdm kasini kiristirmazdi diye yandi
Annem hanedan kadindi ama simdi bende dahil kimse her gun evinde birini agirlamak istemiyo
Anneme laf ediyodm annem bazende kendi cagiriyodu ama ben oyle degilim yasitim emsalim de degil zaten
0 oy
(988 puan) tarafından
canım niye sürekli geliyo ki ne hayır yani? Kaldıki annenin arkadaşı senin bile değil.Gelmeden ara ya d mesaj at benim işlerim var bugün sonra oturalım de gene gelmek isterse gene bahne bul gene bul böylecr anlayacaktır.Çat kapı gelirsede kapıyı açma dönsün gitsin ne bu böyle her gün her gün gelnir mi
(3,058 puan) tarafından
Minder birakmiyor haftada gel 3 gunde gel ama gunluk kim olsa razi gelmez
(988 puan) tarafından
inan annemin evi olsa her gün gitmem bu kadının da mı işi gücü yokmuş yani garip valla sen bi şekilde başından sav bu ne böyle kırılırsa da kırılsın onun ki yüzsüzlük olmuş artık doğru yüzü bulur belki
(3,058 puan) tarafından
Kadin.bunun aynisini komsusuna da yapmis gunluk gidiyomus kadinin kaynanasi da ayni apartmandayms yolunu kesmis oglumun suyunu koymaya mi geldin demis pglan evde desfur fln
Herkese yaydi gezdi 5 dk ugruyodm diye bana boyle dedi diye
(988 puan) tarafından
5 dk da olsa her gün niye uğruyor ki evde bi de eekek varsa hele bu insanları anlamsk zor
(3,058 puan) tarafından
Kesinlikle herkesin esref saati var oluru olmazi var
0 oy
(390 puan) tarafından
O varken işlerini yap o zaman anlar demişler ama anlamıyor benimde vardi öyle bı komşu sen yap işlerini bana TV yi aç derdi çok yüz göz olmuştum şu anda bebeğim var bir iki geldi yüz vermedim şimdilik gelmiyor çok zor düşüncesiz insan 
(3,058 puan) tarafından
Kesinlikle ya insan kendi cocugunun evine gunluk gidemez ama bugun gelmedi ne hassa
(390 puan) tarafından
Biraz çek kendini sende isim çıktı de eşimle isim var de eşim evde dinlenecek de. Kirmayim diyoruz biz mahvoluyoruz
(3,058 puan) tarafından
Benim esim mal.kadini gorunce deli oluyo yasli kadinn gidecek kapisi yok gelsin diyo kizdigimda e benn insan degil miyim
(390 puan) tarafından
Bnmki de yaşlı diyo sende yaslncan diyo
(3,058 puan) tarafından
Iyi de herseyin de siniri var
0 oy
(149 puan) tarafından
Kapıyı açma dustaydim de 

Sonra yine acma uyuya kalmisim hastauim kalkamadım gider illa

Benimde yeni taşınan bir komşum oyleydi her gün hergun geldi tm iyi hoş ama bende hamileyim bazen zamansiz geliyordu 8 de Kapıyı çalıyor elinde iplik açmadım 

Sonra ördüğü şey renk vermiş bilmem ne açar falan yani 9 de olacak iş mi millet uyuyor eşim evde valla açmadım gitmedim anladı herhalde doğum yaptım bir geçmiş olsun demedi kızım nişanlı hediye istedi ki verdim
(3,058 puan) tarafından
Ay bide bu tarz insanlarin istemeleri de bitmiyo benden de  sark kosesi yapmista 3 kirlenti hecirmis bir tanesi kalmismista onu da bakta annenin sandigina ver diyo
(149 puan) tarafından
Mesele birsey vermek değil komşuluk ama insan hergjn hergunde rahatsız etmez ama şükür anladı gelmiyor artık
(3,058 puan) tarafından
Aynen herkes sinirini bilmeli gittigi yere minderi kalmali

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 782 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 758 göst.
24 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Gamzeli (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 778 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu