0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (487 puan) tarafından
Kızım 4yasina girecek Eylül'de. çocuklarda böyle bir şey oldugunu bilmezdim buradan öğrendim ,kontrol ederdim kızımı ara ara geçenlerde böyle boyle bir şey yoktu hiç yaşamadık ama bugün duştan sonra farkettim ki  özür dileyerek söylüyorum kapanmak üzere hafif açıklık var ,ne yapmam lazim doktorami gitmem gerekiyor hangi doktora gidicem ,masajı felan var diyolardi ,bilgilendiren olursa sevinirim ilk defa başıma geldi hiçbir şey bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(11,633 puan) tarafından
çocuk doktoruna götür bir canım seni çocuk cerrahiye yönlendirir. durumuna göre krem ve masaj önerir geçmezse kendi müdahale eder
(487 puan) tarafından
Daha yeni olmuş acaba sıcaklarla bı alakası varmı ,burda okuyordum ama çok şaşırdım
(11,633 puan) tarafından
bebeklerde ıslak mendil kullanımı en büyük sebep, biraz fazla sert temizlemek orayı temizleyecm diye uğraşmak buna sebep oluyor, hatta titiz anne hastalığı diyorlar
-Reklam-
0 oy
(18,886 puan) tarafından
Valla bilgim yok da sağlık ocağındaki ebeye goturuver hemen doktordan randevu bulamazsan . 
0 oy
(7,569 puan) tarafından
Geçenlerde benim kızımda da oldu hiç açıklık yoktu ama ertesi gün düzeldi 
(487 puan) tarafından
Neden oluyor acaba ya
0 oy
(5,813 puan) tarafından
cok kapaliysa  zorlanirsin . bizm kiz 7 yasinda 3 kere oldu bu durum ben korkuyorum da doktor vajina girisine parmagina gazli bez serip hafif masaj gibi yapip aciyor. cerrahilik durumda kapanmadi perine bolgeai yapisiyor arada bi aslinda bez degisirken arada gerdir acilain demiati o siralar yapiodum ama sonra 3 ve 5 yaslarinda bez de olmayinca yat acim olmuyo kabul etmio cck. birazda kilolu ccklarda daha cok oluyormus. 3 sefer dr acti bizim. bir iki gun idrar yaparken yandi okadar yirtildigi icin haff perine bolgesi. haliyle catlak gibi aciyor cis yaparken. cerrahi olacak

ileri deecereceyse cerrahiye yonlendirir degilse  muayene masasinda zaten kendi acar dr
(487 puan) tarafından
Hafif var açıklık görünüyor ama belli kapanmış yani alttan başlamış ,bugün farkettim geçen gün yoktu hemen oluyormu böyle birden anlamadım ki ,bezi bırakalı 2 sene oldu ,normal doktorami götürsem
(5,813 puan) tarafından
norml cck doktoruna gotur herzsman gttiginize . ordan yonlendirir cerrahiye para odemeden gecersin dr sevk eder. alttan kapanio aynn popo deligi ile vajiba deligi arasindaki kisim kapaniyor delige digru delik ufack kalio. 4 li yaslardaykn berdeyse 1 isaret parmafinin icinin capi kadar olmali deligin boyutu yani bir cm kadar. kapandikca kuculuyor o aciklik
(487 puan) tarafından
Afedersin bı işaret parmağı kadar yok ,afedersin o hizadan yapıştığı belli oluyor gibi ,ufak kalmis o delik.doktoru dinledimde internetten çocuklarda travma oluyormuş açarken.aciyormus ,kendiliginden biz masaj yaparak acilmazmi acaba ,nasıl masaj yap diyodu doktor ,goturcemde randevu bulsam
(5,813 puan) tarafından
travmadan ziyade evet biraz korkuyor ve buyudukce zaten utanio cck ama mecnur yani. ben kendim yapmaya korkuyordum
dr istrla
kizlik zari icerde zatar vermessin korkma dedi ama
ben korkuyorum okadar canini acitcam zarar vercem gibi oluo beceremedim o
masaj olayini
(487 puan) tarafından
Gerdirerek mi yapiliyo o masaj canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 253 göst.
14 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.