0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Merhabalar kızım 8.sinifa geçecek 7.sinifta matematik biraz kötüleşti yine taktir aldı ama ihtiyacı var özel dersler pahalı bütçemi aşıyor doping hafıza duydum lgs ye de hazırlık olsun diye sizin fikriniz nedir cok.bilgim yok uygulama icin

2 Cevaplar

0 oy
(3,384 puan) tarafından
Bende aldım kızım dün çalışmaya başladı üç yıldır dersaneye gidiyordu bu sene istemedi çok beğendim diyor bakalım kardeşim oğlu da üniversitesi sınavına doping hafıza ile hazırladı oda memnundu benim kızımda 8. Sınıfa geçti
(45 puan) tarafından
Ödeme yapınca hemen basliyormu birde ders saatleri varmı başarıları daim olsun inşallah
(3,384 puan) tarafından
Hemen başliyor evet saatlide varmış galiba ama biz kendi istediğimiz saati seçmişik
-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından

"Doping Memory" can be a useful tool for LGS preparation. ** offers cost-effective, flexible, and engaging learning methods. While ** may not replace one-on-one tutoring entirely, ** can be a valuable supplement to her studies. You might want to start with the free version to see how ** works for her.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 118 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozle03 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 458 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,664 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.

409,469 soru

12,307,799 cevap

38,615 kullanıcı

Kategoriler

...