+1 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (1,714 puan) tarafından
Bizde dun kazıttık sarıydı saçları kararirmj

11 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
İlk doğduğunda siyahtı kazıttıltan sonra sarı oldu
(1,714 puan) tarafından
Hadi kiz cok sevindim bem sari seviyom)))
(532 puan) tarafından
Ama bizde ana esmer baba esmer kendisi sarı oldu kaynanam giş gibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki kumrala yakin sariydi hala oyle koyulasan da var aynı kslands var açılan da var 
(1,714 puan) tarafından
Umarım koyulasmaz sarı  kızıl saçlı çok tatli oluyolar  bytun bebekler tatıda işte sarı daha sevimli
0 oy
(7,980 puan) tarafından
Sariydı kazidiktan sonra yine sarı sarı çıktı ☺
(1,714 puan) tarafından
İnşallah benimkide öyle olur, ya bide baska pist açmak istemiyorum acabs d vitamini saça sürülürmü kizim 6 aylik saçları uzasın gurlessin istyirum biliyorum genetik ama belki yinede bi bilginiz ola bilir
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Oğlumun sim siyahtı şimdi kumral 
(1,714 puan) tarafından
Eşininki ne renk peki, benim esiminki siyah , benimki sarı, oğlumun saçı benimkine benzemisdi cok tatlıydı umarım koyulaşmaz :D
(13,707 puan) tarafından
Siyah bende kendi saçım sıyah
Kızımda oğlum da saçı kumral
(1,714 puan) tarafından
E cocukların saçı kime benzemis o zaman ikinizde siyah saçlıysaniz
(13,707 puan) tarafından
Çocuk dediğin genleri sadece anne babadan almıyor
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Sariydi kestik kumral oldu siyah sarı gibi bir renk oldu 
0 oy
tarafından
Sarıydı saçı Bi ay oldu keseli yine sarı ama Bi tık koyu ilk saçından 
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Benimde kizmin saçi siyah ve düz 1 aylık acba alsam aynsi çıkarmı kaç gündür kafamda yada çok sertmi olur diyorum??annem diyor ekrrk kardeşim kuccekn çok sariydi saçlarıda öyle sonra esmerledi sacida siyah oldu benim kızda kılı doğdu esmer diyorlar rengi döner beyaza acba saç nasıl olur merak ediyom saçını çok sevyon
(1,714 puan) tarafından
Ay bilemedim canim ama sert cika bilur ama bi taraftanda şimdi kazıtsan iyi olur cunku eğer geıecekde kazıtmak istersen kiyamayacaksın, gerçi bende bu durumdayim kiziminkini simdiden kazıtsamı diyorum
(1,126 puan) tarafından
İşte VAllh bilmedim kıyamıyorum da kimi diyor 1 yaşında sonra kestirliyo kimide kendisi dökülür diyor dün bı arkdasimda kesme diyor o yumuşaklığı gider ablmda diyor benim kuck kızda kesmedim başta toka tutmuyordu kızı 3 4 yaşına girdi kaziti çok seyrek di saçı senin kız kaç aylik doğma saçımı çok benim kız gibi
(1,714 puan) tarafından
6 aylik olucak benimki , evet 4 ayinda dokuldu yenileri çikti ama ayni renk  evet yumsaklik gidiyor malesef ve ilk saçı oluncada toka tutmuyo benimkide bikaç kez kazltılmış ama öyle cok değil   kazıttıkca sertleeaiyo ama benimki 2 3defa kazitilmis toka tutmuyo gerçekdende
0 oy
(4,135 puan) tarafından

Rengi değişmedi ama küçük oğlumun ilk saçı uzun kapkara düzdü sonra kazıttık kıvırcık oldu sonra yine kestim düz çıktı :) 

Büyük oğlumun da doğduğunda beri kızılımsı saçı

(1,714 puan) tarafından
Ne guzel kıvırcık çıkma sebebi nedir acaba diyosun düzdü kazıttım kıvırcık cıkdı bide kazıttın düz cıkdı nasıl oluyo oyle ben kıvırcık yapayim bebemin saçini :D
(4,135 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum kuzum kıvırcık olunca bende şaşırdım keşke öyle devam etseydi,:)
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Kararıyor kuzum kızımın sariydi gelenler kahverengi geldi
0 oy
(2,818 puan) tarafından
25 aylik falandi kestirdigimizde suan 28 aylik hafif koyuldu gibi ama cogunluk olarak ayni duruyor esim altin sacli oglum benim die seviyor :))
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Kızım siyah saçtı sonrası sarisinlaşti 

Şuan 3yasinda kumral 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 431 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 549 göst.
1 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy