0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (566 puan) tarafından
Devlet okuluna kayıt yaptıran arkadaşlar ucret alıyorlarmı alıyorlarsa ne kadar alıyorlar ve kayıt yaptırırken neler gerekiyor 

15 Cevaplar

+1 oy
(442 puan) tarafından
Biz bugün gittik özeldi ama bana yine uygun geldi .

5.5 ilk yazilirken vericez sonra aydan aya 750 TL gezi vb hariç dedi ama çok temiz ve güvenli bir okuldu 
(225 puan) tarafından
Nerede merak ettim
(442 puan) tarafından
Gaziantep canım
-Reklam-
+1 oy
(3,572 puan) tarafından
Geçen sene oğlumu devlet anaokuluna yazdırmak gibi bir hata yapmıştım kayıt sırasında para istemediler ama kaydı yapıldıktan sonra geçen senenin parasıyla her ay 1500 lira para istemişlerdi ve sınıflar 30'ar kişilikti öğretmen de Allah kulu başına vermesin ilgisiz tipin tekiydi sürekli her şeyden şikayetçi olan ağlak bir öğretmendi oğlum sadece 2 hafta gidebildi 2 hafta sonra okuldan korkmuş soğumuş uykularında dahi öğretmen öğretmen diye sayıklayan bir çocuk haline geldi şu anda özel bir kreşe gönderiyorum parasını veriyorum ama en azından çocuğumun psikolojisini bozmuyorlar kesinlikle tavsiye etmem
(225 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum ya siz nerede verdiniz İstanbuldami acaba
(3,572 puan) tarafından
İzmir'de
+1 oy
(14,763 puan) tarafından
on kayit yaptirdik kizim 4 yasinda aylik 1250+ 600 gezi parasi varmis aidat vermedik daha 
+1 oy
(4,106 puan) tarafından
Ben bugün gittim asıl kontenjan dolmuş form doldurdum ama yedekte şuan oğlum kaydı tam belli olana kadar herhangi ücret istemediler aylık 1500 TL yemek onlara ait yarım gün 
+1 oy
(2,177 puan) tarafından
Bende bugün gittim ve 6500 istediler çok fazla değil mi devlet okulu 
(17,625 puan) tarafından
Ana sınıfı mi yoksa ana okulu mu canm
(225 puan) tarafından
Ne farkı var kız ikisinin
(17,625 puan) tarafından
Canım ana okulu özel oluyor yada yarı devlet oluyor o ucretli ama ana sınıfı özel değil sadece devletin ama onunda ücreti var ama özel kadar pahalı degil
(2,177 puan) tarafından
Anasınıfı canım, 2 sene önce bin TL vermiştik bu sene bu kadar istemesi şaşırttı
+1 oy
(6,305 puan) tarafından
Bugün yaptırdım geçen donem aylık 250 lira aldık ama toplayamadik yorulduk dedi bu sene toplu olarak 1250 dönem başı 1000 lirada diğer dönem basi alacaz dedi yani okul baslayinca
+1 oy
tarafından
benm kizim gecen sezon gitti hic bir ucret odemedik yemek falan da onlar ayarladi hatta bi ara ucret alinacak falan denildi veliler tepki gösterdi hani alinmicakti yasaktı diye vazgectiler tek kurus odemedik
0 oy
(7,716 puan) tarafından
Bende şurda bekliyor yarın bende gidicem temkinli giderim en azından
(566 puan) tarafından
Ben gittim okula ama 22 sinde gelın dedi
(7,716 puan) tarafından
Anladım cnm bakalım bi gideyim yarın nezaman çağırcaklar
0 oy
(17,625 puan) tarafından
Aidat falan alınıyor mu acaba kaldırıldı diye okumuştum bir yerde bilen varsa aydınlatsın beni:)
(1,821 puan) tarafından
Bu sefer adı aidat değil :) atıyorum ampul mu bozuk hemen para topluyor sınıf anneleri tüm sınıflar kendi aralarında alıp onu yapıyorlar
(1,207 puan) tarafından
Sınıf annesi uygulaması kalkmadı mi ?
(1,821 puan) tarafından
Yok kız nerde kalktı onunda adını değiştirdiler. Öğretmenler velilerle uğraşmak istemediği için bir tane veliye atıyor topu o ilgileniyor habire
(1,207 puan) tarafından
Haberlerde duymuştum.
(1,821 puan) tarafından
Doğru duymuşsun. Kaldırıldı. Ama öğretmenler kabul etmedi bunu. Açık vermeden devam ettiriyorlar
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Geçen sene ilk dönem için 3000 2. Dönem için 500 alındı.

Bu sene 5000den aşağı yapmazlar diye düşünüyorum 
(566 puan) tarafından
Hangi şehir acaba
(14,491 puan) tarafından
İstanbuldaym
0 oy
(15,538 puan) tarafından
Aidat zorunlu değil deniyor ama biz ödedik hep geçen sene. Ödemeyenlere sürekli gruptan hatırlatma yapiyorlardi. Ben o duruma düşmek istemem. Oğretmenler bile dayatma yapıyor. Geçen sene 600 TL idi yarım gün. 
(566 puan) tarafından
Kayıt için ne kadar dediniz acaba
(15,538 puan) tarafından
Biz bu sene erken kayıt yaptırdık okul donemindeyken. Eski ögrenci diye erken kayıt aldılar ve kayıt parası falan istemediler.
(566 puan) tarafından
Pekı gecen sene ne kadar odediniz çok soru sordum kusura bakmayın :D
(15,538 puan) tarafından
Geçen sene de ikinci yarıdan itibaren gitti ve yine kayıt parası istemediler canım :)
(566 puan) tarafından
Anladım çok teşekkur ederim bakalım ne kadar ucretle karşılasıcaz ınterntten baktım yemeksiz falan 650 tl diyor ama sanmıyorum bu kadar duşuk olcagını
0 oy
(850 puan) tarafından
Dün kayıt yaptırdım devlete dönem başı 2.000 tl dedi Ağustos'ta yatırılacakmış bunun yanında okul açılınca muhakkak ekstralar da olacak
0 oy
(1,821 puan) tarafından
Önceki sene 1000 TL idi burda. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Bende kızımı kaydedicem. Okullar açık değildi bugün
(566 puan) tarafından
Bende gittim ama 22 temmuzda başlıyormuş kayıtlar İzmir deyim
0 oy
(4,141 puan) tarafından
Ben gecen sene kaydederken ucret almadilar aadece aidat aliniyodu hwler ay 300 tl. Okuldan okula degisiyo sanirim. Biz istanbuldayiz, baska bi semtte 10 15 binler konusuluyodu.
(566 puan) tarafından
Ben de İzmir deyim ne isteyecekler bakalım
(225 puan) tarafından
İstanbul neresi
(4,141 puan) tarafından
Ben sultangazideyim ama bayrampasada o civar istenmis mesela.
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Aidat 1 sene için kaldırıldı. Geçen sene geri geldi. Aylık belli bir miktar toplanacak. Öğretmen veya okul kendi kafasına göre belirlemiyor bu ücreti de. Çocukların sene başında ihtiyaçları alınıyor bir de. Anaokulu veya ilkokul fark eder. Okulun semtine göre ve okulun ihtiyaçlarına göre de aidat miktarı değişir. 
(566 puan) tarafından
Anladım teşekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 300 göst.
0 oy
8 cevap 240 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 608 göst.
11 Eylül 2024 Aile kategorisinde Oykum0 (286 puan) tarafından soruldu
0 oy