0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Kızlar akşam menüleri neler :) bugün ise gidemedim hasta gibiyim vücudum ağrıyor kızda ateşlendi boğazları kızarmış ana kız sabah 4 te acil yaptık geldik sabahtan beri bı ileri bı geri atıyorum kızımla kendimizi hava da sıcak yaz gribi de hiç çekilmiyor. İğne vurdular sabah bana o beni biraz rahatlattı gerçi evlatlar hasta olunca analar her şeyi unutur da :(

Bugün hasta menüsü ;

Mercimek çorbası bol soğan ve sarımsaklı 

Ayşe kadın fasulye ekşileme 

Biraz da biber kızartması yoğurtlu 

Hiç halim yok zora kosamadim kızlar salgın varmış yine dikkat edin biz kayınpeder kayınvalide hastaydı onlardan kaptık:(

inşaallah eşim kapmaz çocuk gibi oluyor anacım o :D

4 Cevaplar

0 oy
(4,669 puan) tarafından
Post yukarı kızlar muhabbete koşun 
(1,207 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım şifa olsun inşallah
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım inşallah salgın varmıs yine kışın neyse de yazın sıcakta hiç çekilmiyor
(1,207 puan) tarafından
Kemik suyu ile yap çorbayı imkanın varsa bol bol sirke ve limon sıkıp için.
-Reklam-
0 oy
(18,128 puan) tarafından
Afiyet olsun canm çok geçmiş olsun 

ben sabah börek yapmıştım kalmıştı şimdide onu yedim. Eşimde yok zaten yemek yapmadım 
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım inşallah <3 kışın neyse de yazın grip çekilmiyor hiç
(18,128 puan) tarafından
Yok ya asla çekilmez sıcak şeyler içemezsiniz simdi zaten sıcak bayıyor
(4,669 puan) tarafından
Sorma gülüm bide zaten içmemeye gayret ediyorum korunmuyorum soğan suyu da içiyorum doktor antibiyotik verdi ama korkarak içtim inşaallah bı sıkıntı olmaz
(18,128 puan) tarafından
Adetine daha cok varsa bisey olmaz ama adet günün yakınsa dikkat et
(4,669 puan) tarafından
12 gün falan var canım
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ali nazik vardı 
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım size de afiyet olsun :)
0 oy
(2,819 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun

Bizde değişiklik olsun diye mesire alanına geldik mangal yaptık çocukları evde zabtetmek  zor. Suann enerjilerini atiyorlar
(4,669 puan) tarafından
Çok aşırı sıcak durmuyorlar evde napsin çocuklar. Mangal yakmak yasak değil mi kuzum ya bizim burda yasak
(2,819 puan) tarafından
Bulunduğum şehirde yasak değil canim heryer serbest.
(4,669 puan) tarafından
Aa bizim burda yasak diyorlar. Bizde gidelim diyoruz canım hafta sonu da yasak diye korkuyoruz

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 377 göst.
21 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 343 göst.
12 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 256 göst.
23 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 657 göst.
8 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,366 puan) tarafından soruldu

411,621 soru

12,391,681 cevap

43,845 kullanıcı

Kategoriler

...