0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından
Kızlar 2019 lu çocuğu olup bu sene 1.sinifa baslicak olan var mı 

13 Cevaplar

0 oy
(16,931 puan) tarafından
2019 lu ama ana sınıfına gönderecem
(231 puan) tarafından
Bnm kızım 2019 8 Şubat doğumlu geçen sene anaokuluna gitti öğretmeni 1.sinifa hazır dedi ama ben karasız kaldım yollayıp yollamamkta
(16,931 puan) tarafından
Benimki de 13 Şubat ben yollamadim doğum yapmıştım diye bu sene gönderecem daha. Ama bana kalsa küçükler birinci sınıf için ya. Eylül'de 5 buçuk olacaklar. Bizim zamanimiDa 1. Sınıfa 7 ler gidiyordu. 7 nerde 5 nerde
(5,801 puan) tarafından
hazir derler de sen yine gonderme buyuk buyuk gtsin. beimkide 2017 ocak dogumlu. ust uste anasinifina gtti iki sene. simdi 1 bitirdi.2 ye gecti sinifin buyuklerinden ay olarak. en kucukleri ile aralarinda 10 ay falan var. 4 ogrenci senin gibi bir sene kaybetmesin diye yollamis . cok pisman oldular cunku yetisemiyordu ccklar bizimkilere. bizimkilerden sonra baya gec ogrendiler okumayi yani yeni sistemde aslinda cok pratik okuma yazma ogrenmek ama ay olarak kucuk olan cocuklar baya zorlandilar.
(231 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum aslında geri kalmasından alt komşumun kuzida 2017 li 3.sinifa baslicak bu sene  oda erken yollamış ve memnun aklım karışıyor sürekli ikilemde kalıyorum
(5,801 puan) tarafından
yani mmnuniyst kisiden kisiye degisir  ona gore gore problem
degildir. ccgun 1 ay gec ogrenmesi. yada nebilil el becerileri bile farkli ogretmen odev veriyor minik ccklardan daha detaysiz resimler odevler cikiyor . oynarken cocuklar diyorli o cok mizmiz heraey aglio. hayir. iste oyunda falan buyuklerin oynamak istedikleri kendi aralarinda konustuklari konu farkli oluyor ufagin farkli. illaki ayak uyduruyorlar birbirlerine ama bence buyuk
buyuk gtmeli.cck. aceleye gerek yokki yillarca ders gorecek zaten . bi sene daha oyunun etkinlihin boyamanin daha az sorumlulugu. tadini cikarsin
-Reklam-
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bizimde isteğe bağlı 1.sınıf ama ben tekrardan 4-6 yaş diyanete bağlı kreşe göndereceğim 
0 oy
(58 puan) tarafından
1 yıl daha anaokuna gönderebiliyorsan gönder derim. 1.sınıf ta bir tık büyük olması avantajları çok. Ama küçük olursa geride kalabiliyorlar. Hani öğrenme açısından falan hazır olabilir ama ben 1 yıl erteleyip gönderdim iyiki de öyle yapmışım zaten Bi başladımı tam başlıyorlar bırak 1 yıl daha anaokulunda oynasınlar 
0 oy
(838 puan) tarafından
2019mart dogumlı ısmı bırıncı sınıf isteğe baglı olarak cıkmıs bıde anasınıfına cıkmjs ama ben dırek 1re gonderıcrm
(838 puan) tarafından
Her okul aynı olmıyor demek arayıp öğrenen bılırsın ben aradım 1ogustos dddı
(3,518 puan) tarafından
Öyle yapim canım tam emin olamadım çocklr vardı tşk ederim❤️❤️❤️
(231 puan) tarafından
Anladım canım İstanbul'un neresindensin bide kızın hiç geride kaldı mı okuma yazma olsun
(838 puan) tarafından
Esenyurt cnm ya aslında sadece benım kız bızım lavaboya çok gıdıyordu bıraz o konuda cektım
(838 puan) tarafından
Estafullah bulamazsan yazarsın
0 oy
(16,327 puan) tarafından
2019 lu ama ana sınıfına vereceğim bı sene daha
0 oy
(4,092 puan) tarafından
2019 Şubat doğumlu ilkokul D çıktı anaokulu da ama ilkokuld veli isterse kayıt yapılır yazıyor daha küçük 5.5 yaş anaokuluna gidecek inşallah 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Erken canım ama yine de sen bilirsin 
(231 puan) tarafından
Bnde çok ikilemdeyim canım ya yılın başı diye çok arada kaldım
0 oy
(18,867 puan) tarafından
Yollama dostum. Daha 2019 lular seneye gitmeyecek mi okula. İlkokula hazır olsa da sonra zorlaniyolar. Gerek yok 
0 oy
(3,182 puan) tarafından
Oğlum 2019 seneye başlar ekim doğumlu 

Kızım 2018 lı nasipse başlıcak 1. Sınıfa
0 oy
(2,150 puan) tarafından
Yok ya 2019 anasınıfı olur 
0 oy
(9,504 puan) tarafından
2019 Ocak Şubat Mart doğumlu çocuklar dilekçe ile gidebiliyor bizim Ekim olduğu için anasınıfı bu sene
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Benim kız 2018 Aralık doğumlu bu sene 1. Sınıfa alırlar diye tahmin ediyorum. Alırlar mı acaba 
(838 puan) tarafından
E devlete gır cnm e okul yaz orda çıkıyor ısmı varmı yokmı
(2,234 puan) tarafından
E okula girince ne yapıcam canım
(838 puan) tarafından
E devletten e okula gırıs yap orda ogrencı nakıl falan yazıyor orayı tıkla
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Mart 2019 doğumlu

İsteğe bağlı olarak 1. Sınıf da çıkmış e devletten ama öğretmeni  genel olarak bütün sınıf bir sene daha anaokuluna gitsin demişti. O yüzden vermicem 1. Sınıfa.

Öğretmenin gözlemi çok önemliydi verin dese verirdim ben de ama
(231 puan) tarafından
Bide akedemik olarak iyi dedi gidebilir dedi ama ben geri kalır falan diye pişman olmak istemiyorum aslında yapar ama kıyamıyorum eşimde gitsin 1 sene kaybetmesin diyor 1 ay yüzünden off çok karasız kaldım ne zor seyy ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
4 Eylül 2021 Aile kategorisinde Busenur (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 251 göst.
26 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Ebruyaa (656 puan) tarafından soruldu

405,694 soru

12,156,543 cevap

36,594 kullanıcı

...