0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (1,429 puan) tarafından
Ailem konteynerde ve fırınları yok geçende annem senin yaptığın poaça browniyi özledim fırında yokki yapayım dedi önceden annem böyle şeyler yapmayı sevmezdi ben yapardım şimdi arıyor bende poaça yaptım browni yaptım buzluğa attım ama sadece bununla kalmayayım diyorum fırında başka neler yapsam kardeşimde gidicek memlekete onunla göndereyim diyorum?

7 Cevaplar

0 oy
(129,593 puan) tarafından
butceleri varmi elektrikli aletler var kucuk yer kaplamayan herseyi yaparlar onla
(1,429 puan) tarafından
Canım var durumları iyi ama eşyaları koyacak yer yok konteyner baya küçük tezgahta ek olarak kendisine masa yapmış annem koyacak yeri yok olsada sevmez öyle şeyler yapmayı ben yaptığım için bilmiyordu şimdide yokum diye özlemiş fırını bahane ediyor
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Börek,kurabiye tatlı tuzlu,kruvasan, çörek,tart,elmalı kurabiye aklıma bunlar geldi canim.Allah tekrarını yasatmasin insallsh
(1,429 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim canım benim inşallah
0 oy
(1,348 puan) tarafından

su böreği

revani yapsan şerbetini annen dökse 

(1,429 puan) tarafından
Su böreğini hiç bilmiyorum canım ama revani çok mantıklı yapayım ondan iyi olur
(1,348 puan) tarafından
tepsi böreği de olur canım fırında pişen böreğin yeri ayrı
(1,429 puan) tarafından
Evet ya birde poaçanın harcı kaldı ek olarak biraz daha farklı şeyler koyarak börek yapayım en mantıklısı pişide geldi aklıma pişimde baya iyi oluyor
(1,348 puan) tarafından
evet canım piside güzel fikir
0 oy
(1,657 puan) tarafından

Mayalı poğaça 

Kuru poğaça

Tuzlu kurabiye

Hindistan cevizli kurabiye

Patatesli kalem böreği 

Sodalı yalancı su böreği 

Anne pastası bunları yapabilirsin yolda giderken de ekşime bozulma olmaz canım ben de deprem bolgesindeyim ama çok hasar alan illerden birinde değilim annene yakın olsam yaptıkça hep götürürdüm. Bu durum bana çok dokundu, üzüldüm :( rabbim birdaha yaşatmasın hayırlısıyla gönlünce bir eve huzurla yerlessinler tekrar inşallah 

(1,429 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun bırtanem bizde aynı durumları yaşıyoruz çok zor geçicek bu günlerde diye dua ediyoruz sadece.Dediğin yiyecekler baya mantıklı geldi bana poaça yaptım browni kurabiye de yaptım pişi ve revani yapayım dedim annem sonra şerbetini döker diya düşündüm vandayım bende çok uzak mesafe değil ondan ekşime yapmaz diye düşündüm buzluğada attım yaptıklarımı sencede mantıklımı canım ya yoksa senin yazdıklarından tatlı yerine kurabiye mi yapsam
(1,657 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim... annenler hangis şehirde bu arada? Senin yazdıkların da cok mantıklı bunlar da cok güzel olur Allah yerini doldursun canım. Kurabiye kolay kolay bayatlamiyor diye özellikle yazdım canım tuzlu ya da tatlı kurabiye güzel olur bence
(1,429 puan) tarafından
Canım kekte yaptım revani birde yeter diye düşünüyorum ya malatyadalar bu arada bırtanem siz hangi ildesiniz amin bu arada Allâh razı olsun bırtanem
(1,657 puan) tarafından
Diyarbakirdayiz canim benim rabbim bir daha yasatmasin insallah senin de ellerine emeğine sağlık afiyetle yesinler ❤️
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Revani tuzlu kurabiye fazla yap atsin dolaba bisry olmaz peynrli patatesli borekte yapabilirsin pizza olabilir hemen kolayca olsin die 
(1,429 puan) tarafından
Revani fazla yapayım dedim canım birde brownide kurabiye yapayım diyorum ama sevmezlerki hazırı var zaten poaça,pişi,revani,browni birde yetişirse eğer börek yapıcam çok teşekkür ederim canım benim çok sağol
0 oy
(585 puan) tarafından
Börek iyi olur . Ama mini fırın alsalar çok güzel olur 
(1,429 puan) tarafından
Kız var da orta hasarlı evde hepsi daha ne toki verdiler ne birşey annem gili yazmıyorlar bile ondan götürecek yerleride yok konteyner desen çamaşır makinasının üstünde ocak var çok dar alan masa koymuş kendisine tezgah olsun diye keşke yer olsada koysak ne güzel ankastre seti var hepsi kursağında kaldı
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Kurabiye kek olabilir kutulara koyunca dağılmaz börek 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 100 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 358 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.