+3 oy
765 göst.
Diğer kategorisinde (2,733 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Gözümün nuru narin çiçeğim 4 yaşında.  Kuş yuvadan uçuyor :'( cok garip bir his . Daha dün gibi uygulamadan dönem dönem takip edislerim,  annelik tecrubesizligim,onunla beraber ağladığım , güldüğüm günler. Allah herkese nasip etsin. 

22 Cevaplar

+1 oy
(14,696 puan) tarafından
ayyy bu duyguyu bende yasadim Allah vatana millete hayirli evlatlardan eylesin insAllah 
(2,733 puan) tarafından
Amin canim. Çok teşekkür ederim.  Ay sanki benden çıkıyor gibi çok garip oldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlısıyla gitsin eve hep güle güle zihni bol gelsin inşAllah. Rabbim bu günleri görmeyi bekleyenlere de nasip etsin inşAllah. MaşAllah size de bu arada ❤️
(2,733 puan) tarafından
Amin canım benim teşekkür ederim. Rabbim herkese taddirsin
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Ben de bir buçuk aydır yarım gün şeklinde kreşe gönderiyordum alışsın diye bugünden itibaren tam gün göndermeye başladım 4,5 yaşında benim oğlum da
(2,733 puan) tarafından
Maasallah canım. Ben yanımdan ayiramadim hiç.  Şimdi de kendi çok istekli olmasa belki 1 sene daha gondermezdim
(3,572 puan) tarafından
Ben çalışıyorum canım bu güne kadar bakıcıyla büyüdü zaten
(2,733 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kuzum
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Nedense gözlerim doldu için bir hüzünlendi benim kızım da 3 yaşında olacak Allah izin verirse Rabbim o günlerini göstersin çok güzel bir duygu Rabbim yolunu bahtını açık etsin Güzel insanlarla karşılaştırsın canım
(2,733 puan) tarafından
Canım benim ❤️ çok teşekkürler Rabbim evladina sağlık esenlik versin . Gerçekten çok güzel çok da garip bir duygu
0 oy
(7,003 puan) tarafından
Hafsam teyze balı maşallah sana ❤️ ya duygu karmaşası yaşıyor insan gerçekten. Korku, telaş, heyecan, mutluluk :) Rabb'im iyi insanlar çıkartsın karşılarına ömürleri boyunca. ❤️❤️
(2,733 puan) tarafından
Gerçekten selda surda yorumları okurken bile ayrı ayrı duygulanıyorum tüylerim diken diken oluyor . Rabbim hepsine sağlık versin .  Yağız kuzumu da böyle görmeyi bekliyoruz inşallah
(7,003 puan) tarafından
İnşallah teyzesi çok teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(5,899 puan) tarafından
Benim kızımda 4 oluyor Eylül'de bu sene gönderemiyorum doğumum.var Kasım'da iki sene üst üste gondermemiz lazım 
(2,733 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım. Bu şekilde olan birkaç komşum daha var. 1 sene gider bisey olmaz inşallah. Evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin  Rabbim
(5,899 puan) tarafından
Allah razı olsun ozman sende iki sene üst üste gondercen
(2,733 puan) tarafından
Evet canım
(5,899 puan) tarafından
Çabuk sklyor lar yaa bide iki sene üst üste masraf beslenmesi falan oyuzdn benimde doğum var dye seneye düşündük nasip
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Hadi gözünüz aydın canım hep.guzel haberler al inş minikten geçen sene anaokuluna giden birileri olarak sana tavsiyem kesinlikle okula başlamadan takviye almaya başlayın hastalık serüveni çok hızlı oluyor okulda 
(2,733 puan) tarafından
Cok sağol canım.  Aslında bağışıklık sistemi iyi ama . Dikkate alacağım teşekkür ederim
(3,025 puan) tarafından
Rica ederim canım okula çok hasta cocuk gönderiyorlar ya öğretmenimiz geçen sene çok zorlandi ısrarla söylemesine rağmen hep hasta çocukları gönderdiler
(2,733 puan) tarafından
Onun da önünü almak çok zordur ama ya.
0 oy
(1,380 puan) tarafından

Gözünüz aydin daha nice güzel günlerini gormek nasip olsun minigin:)

Bisey sormak istiyorum benimde oglum kasimda 4 yasini dolduracak alirlar diye düşünüyorum tanidik anaokulunun müdürü mesela cocugun tuvaketi geldi diyelim öğretmende cocuga eşlik ediyormu nasil oluyor en cok bu tuvalet isinden tereddüt ediyorum  

(2,733 puan) tarafından
Teşekkürler canım.  Sanırım sen şimdi göndersen 3 kez gidecek ana okuluna. Bencr 1 sene daha kalsın yanında. Yanında yardımcı olan bayan varmış . Bende önceki senelerde mahremiyet için göndermedim. Şimdi büyüğünü kendi temizlemeyi öğreniyor onu da öğrenirse Eylül e kadar insaah
(1,380 puan) tarafından
Ya benim oglum cok hiperaktif doktor kreş önerdi bu sene o yüzden göndermek istiyorum 3 sene yst üste göndermem gibi geliyor
(2,733 puan) tarafından
Anladım canım. Hayırlısı olsun Allah kolaylık versin. Bende de o modelden bir tane .
0 oy
(51 puan) tarafından
Bnmki de dört ysşında ama almıyorlar 5 yaşını doldurması gerekiyomuş :/
(2,733 puan) tarafından
Aslında 4 yaşında başlıyorlar burdq almaya ama. Başka bir yere daha sorun isterseniz
0 oy
(5,386 puan) tarafından

Maşallah maşallah <3

(2,733 puan) tarafından
<3 darısı hayırla başınıza inşallah canım
(5,386 puan) tarafından
Büyük kızım liseye başlayacak bu sene inşallah :) diğeri için aminnnnn
(2,733 puan) tarafından
Ay gerçekten mi ? Ben senin tek çocuğun var sanıyorum canım maasallah. Rabbim bağışlasın. Sen kac yaşındaydın
(5,386 puan) tarafından
Tam tamına 41 :)) büyük ergentavis biraz asi o nedenle fotoğraf paşlaştırmaz :)
(2,733 puan) tarafından
Ay maasallah ❤️ ben 41 yaşıma geldiğimde hafsa daha 12 yaşında olacak . 41 kere maasallah ❤️
0 oy
(17,207 puan) tarafından
Sagsaglim gidip gelir inşallah. Benimki de 4.5 yaşında devlet ama sınıfına gidecek ama eylülde başlayacak onunki şimdiden çok heyecanlıyım çok karmaşık duygular 
(2,733 puan) tarafından
Teşekkürler canım senin evladın da öyle inşallah. Kızım da Eylül de başlayacak canm . Ben biraz aceleci davrandm ön kayıtta çektim foto :)
(17,207 puan) tarafından
Hmm anladım canım maşallah anne kız baya hızlısınız hevesli baya kuzucuk☺️
(2,733 puan) tarafından
Sorma fena:)))
0 oy
(1,121 puan) tarafından

Ben buna nie duyglandim şimdi gözlerim doldu 27 günlük bebgim şuan gazı var uytmaya çalışıyorum bibyanda buymensi istemiyom bu analri özlicen diyorum şuan bile ilk Hastne hakerni özlüyorum fitrafakra bakınca gözlerim doluyor daha dün gibi uyglmada ne çok tercubesizlkelri öğrendim takip etim dönemelri şimdi hiç takip edemiyorum bebkle ilgli konuları daha dün karnimdaydi diyorum zaman nasıl akıyor rabbim evladnizi siz bağışlasın güzel bir duygu olsa gerek:(

(2,733 puan) tarafından
Ah canım benim aminnnn. Sana birsey diyeyim mi ? 1 gün gibi geçiyor zaman. İnş opmeye koklamaya doyamıyor.  Bir gün sonra sen de vereceksin okula . Allahim hayırlı evlat eylesin hepsini. Her dönemi ayrı özel ayrı güzel
(1,121 puan) tarafından
Sağol cnm hayırlısıyla ya ne bilim annelik duyguları çok farklıymiş şuan sadce seviyoruz alisyoruz huzrsuz bu arlar AA diyorum ben bı anneyim ve o durmuyo halbuki 1 ay olmuş artk ne değskkiler olmuş büyor biz durmuyor etmiyor derken o büyor eşim diyor her anı çok önemli Bizm için her anı değerlendirmek lazm gercekden öyle her anı her zamanı ayrı duydu diyorum ay şimdi bı kaç aylık olcak onu heycani var bizi anlicak artk onla oynicaz falan diyorum
(2,733 puan) tarafından
Allah hayırlı sağlıklı evlat eylesin ❤️
(1,121 puan) tarafından
Amin cumelmizin inşallah ☺️
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Okula da göndermeye alışınca hiç böyle olmuyor gitsede rahat etsem evde uyusam diyon :)
(2,733 puan) tarafından
Ayyy bir tane daha var evde yatmak kim ben kim :) hem özlerim ben kizimi
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Yaa ne çabuk büyüdüler böylee :'''') benim kızımda 5 yaşında bazen yüzüne de diyorum ne zaman büyüdün sen diye :D Allahım yollarını, bahtlarını güzel eylesin inşallah. Bu arada bende konyadayım:))
(2,733 puan) tarafından
Ay gerçekten.  Zaman su gibi . 1 gün gibi geçiyor hersey.  Amin canim hepsinin inşallah
Ya ne güzel hemşehrim:)
0 oy
(778 puan) tarafından
Anaokulu kayıtları başladımi benim kız Kasım 2019dogumlu alirlarmi 
(2,733 puan) tarafından
Başladı benim mahalledeki okulda canım. Alırlar 2019 muş çünkü bir git görüş istersen
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Ocakta 4 yaşına girdi benimkide 5 yasnda anaokuluna gondercem bende hayırlı olsun❤️
(2,733 puan) tarafından
Teşekkürler canım.  Allah bağışlasın ❤️
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Ne kadara yazdırdıniz canım. Eğitim ve servis fiyatı nedir
(2,733 puan) tarafından
Aylık 2 bin . Servisle gidecek servis bilemiyorum 1500.2 arası olacak muhtemelen bu sene 1200 civariymis çünkü
0 oy
(10,894 puan) tarafından
Kız yuvadan ucuyo ne demek ahahahah gidecek akşam geri gelecek zihni açık olsun inşallah canım 
(2,733 puan) tarafından
Öğlen:))yarım gün gidecek pıtırcığım ama eğitim hayatına başladı artık;)
(10,894 puan) tarafından
Rabbim ilim sahibi alım etsin inşallah canım benim inşallah bende görürüm o günleri
0 oy
tarafından

Ayiiii en özendiğim fotoğraf karesi <3insallah banda yakında kısmet olucak.eylul aynı 4 gözle bekliyorum :)

(2,733 puan) tarafından
Maasallah canım ❤️ senin postunu da bekliyoruz
tarafından
İnşallah:)
0 oy
(2,992 puan) tarafından
Hayirli olsn cnm benim oglus aydan kaybetti
(2,733 puan) tarafından
Teşekkürler canım benim.  Hayırlısı

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 419 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Emine S (16,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 321 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mursi (1,489 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 289 göst.
5 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde bglm_ftma (6,811 puan) tarafından soruldu

406,339 soru

12,183,273 cevap

36,685 kullanıcı

...