Gözümün nuru narin çiçeğim 4 yaşında. Kuş yuvadan uçuyor cok garip bir his . Daha dün gibi uygulamadan dönem dönem takip edislerim, annelik tecrubesizligim,onunla beraber ağladığım , güldüğüm günler. Allah herkese nasip etsin.
Gözünüz aydin daha nice güzel günlerini gormek nasip olsun minigin
Bisey sormak istiyorum benimde oglum kasimda 4 yasini dolduracak alirlar diye düşünüyorum tanidik anaokulunun müdürü mesela cocugun tuvaketi geldi diyelim öğretmende cocuga eşlik ediyormu nasil oluyor en cok bu tuvalet isinden tereddüt ediyorum
Maşallah maşallah
Ben buna nie duyglandim şimdi gözlerim doldu 27 günlük bebgim şuan gazı var uytmaya çalışıyorum bibyanda buymensi istemiyom bu analri özlicen diyorum şuan bile ilk Hastne hakerni özlüyorum fitrafakra bakınca gözlerim doluyor daha dün gibi uyglmada ne çok tercubesizlkelri öğrendim takip etim dönemelri şimdi hiç takip edemiyorum bebkle ilgli konuları daha dün karnimdaydi diyorum zaman nasıl akıyor rabbim evladnizi siz bağışlasın güzel bir duygu olsa gerek
Ayiiii en özendiğim fotoğraf karesi insallah banda yakında kısmet olucak.eylul aynı 4 gözle bekliyorum
406,339 soru
12,183,350 cevap
36,685 kullanıcı