+1 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde (2,520 puan) tarafından

Bizde ana kız hastayız yatıyoruz kızımla iki gündür ise de gidemedim kışın neyse de yazın fena yatırıyor bu grip ya :(  anacığım gelecek bakmaya biraz uyurum kıyma çıkardım canım patlıcan yemeği çekti dünden de mercimek corbam var 

Mercimek çorbası 

Kıymalı patlıcan oturtma 

Pirinç pilavı 

Sepserin de bı Cacık yaparım yanına 

Ohhhh misss <3

Hasta halimle bu bile iyi . Belki anam gelince bana fırsat bile vermez yapıverir kurban olduğum<3

35 Cevaplar

0 oy
(16,931 puan) tarafından
Lahmacun var yanına yeşillik domates vs yeter çok şükür 
(2,520 puan) tarafından
Azıcık soğuktan bize de gönder yaz gribj olduk bide yanıyor ortalık çok sıcak:(
(122,870 puan) tarafından
inanki cigerlerimiz dondu biktik sicak istiyorum
(2,520 puan) tarafından
Kız hiç sıcak olmuyor mu cidden
(122,870 puan) tarafından
valla olmuyo
(2,520 puan) tarafından
Ayy zor ya
-Reklam-
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Geçmiş olsun benim kız da kuran kursuna yazdırdım onu getirdim şimdi camiiye aklımda da hiç yemek yok :(
(2,520 puan) tarafından
Orda da var kuran kursu ama orası okula gidenleri alıyor 6 yaştan itibaren bide herkes karışık orda küçük yer olduğu için
(2,234 puan) tarafından
Hımm Allah kolaylık versin zor ya çalışan anne çocuklar annesini özlüyor anneler çocuklarını özlüyor VS :( sen ne iş yapıyorsun canım
(2,520 puan) tarafından
Öyle kuzum bazen gidemiyorum iki gün sonra gidiyorum atlıyor boynuma :( ben zeytin işletmesinde makinedeyim kuzum bim e zeytin yapıyoruz
(2,234 puan) tarafından
Anladım canım Allah kolaylık versin
(2,520 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(14,695 puan) tarafından
bende bu postu dusunuyordum iyi oldu bekleyeyim 
(2,520 puan) tarafından
Bekle canım hoş geldin :) insan şaşırıyor ne yapsam diye hergun
0 oy
(861 puan) tarafından
Tavuk butu soslayip atacam fırın poşetine. Yanına da patates sürerim yine fırına yanına ayran salata. Hiç birsey yapasım yok bu aralar sürekli uykum var 
(2,520 puan) tarafından
Ayy benim de yok ama canım çekti patlıcan yemeği eşim çocuk da seviyor yapayım patlıcan var bı kaç tane dolapta bozulmasın dedim hem canım çekti :)
0 oy
(6,750 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin afiyet şifa olsun size de 

Börek içi hazırladım patatesli ve kıymalı kahvemi içip saracam birazdan fırına verecem inşallah yanına da ne yaparım bilmiyorum 
(2,520 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun :) sana da afiyet olsun :) ohh hamaratsin :) yoğurt çıkar yeter ya da çay yap eşin öyle sade yemeksiz yerim derse cayla iyi gider börek :)
0 oy
(13,367 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ellerine sağlık. Bende kemikli et çıkardım onu yapcam yanına bi çorba bi pilav salata eltimleri çağırayım diyorum
(2,520 puan) tarafından
Ohh size de afiyet olsun canım:)
(13,367 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım  :)
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Fırında kanat yapacak eşim yanına da ben oilav yaparım işten cikinca yeter bize
(2,520 puan) tarafından
Öyle canım afiyet olsun şimdiden :)
0 oy
(6,791 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benimde dünden kabak yemegi dolma biber var yanına çorba yaparım da ne yapcam bilmiyorum 
(2,520 puan) tarafından
Mercimek güzel gider bence :)
(6,791 puan) tarafından
Yapacaz birşey saol canım
0 oy
(14,397 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

Gurbette olmanın en zor yanı çocuklar veya kendim hastayken diyorum ah annemin yakınında olsam da gelse bir çorba yapsa :(

Eşim nöbette çocuklarla kendime tavuklu pilav yanına da aırfrey de patates yapacağım 

(2,520 puan) tarafından
Şükür benim anam ahh desem koşar gelir hakkını asla ödeyemem:) iki senedir çalışıyorum annem bakıyor gece gündüz Allah ne muradı varsa versin inşallah
0 oy
(2,345 puan) tarafından
Bugun poğaça yapcm cnm hic yemek yapmak  istemiyorum sıcaktan 
(2,520 puan) tarafından
Sorma feci bi sıcak var o sıcakta da hastalık hiç cekilmiyor ruhum çekildi inan ki :(((
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Annemlerdeyız burda kalıyoruz kaynanam ve annem ıclı kofte yapacaklar bugun :)) 
(2,520 puan) tarafından
Ohh keyfin yerinde o zaman :)) afiyet olsun şimdiden
(4,852 puan) tarafından
Aynen cnm:) cok sagol ❤️
0 oy
(10,832 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuşum bu havada nerden buldun kız hastalığı ben taze fasulye pirinc pilavı yaptım annemerdeyim anacim yemek yiyen yok ki küçük kardesin diyette asla taviz vermiyo büyük zaten eve gelmiyo iş yerinde yatıp kalkiyo babam geç geliyo iş yerinde yemiş oluyo annem ben çocuk annemde yemek aramiyo hiç e benimde canım istemiyo çocuk olmasa kahvaltılıka gecistircez de çocuk için illaki tek çeşitte olsa yaptım bugün baban evde diye midemiz düzgün bi menü gorcek cok şükür semiz otu cacığı yapcam bi de missss 
(2,520 puan) tarafından
Ohh. Afiyet olsun canım:) eşimin amcası hacidan geldi onlar hastaymis ondan hepimize sardı kaynana dan geçti bana onlar gitmiş ilk onlara
(10,832 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(2,520 puan) tarafından
Sağol canım benim :)
0 oy
(634 puan) tarafından
Dünden et atmıştım fırına bide yanına dövme pilavı yapmıştım onlar arttı bugün yemek yapmam ben. Geçmiş olsun canım 
(2,520 puan) tarafından
Ohh bi gün önceden kaldı mı iyi oluyor ya sağol canım
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Biber dolması, un çorbası, salata ya da cacık yapıcam
(2,520 puan) tarafından
Bence yoğurt daha iyi gider dolmayla sen bilirsin yine de ')
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Uzun makarna çıtır tavuk salata 
(2,520 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
0 oy
(403 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun afiyet olsun bende Kazan kebabı pilav salata yapacağım 
(2,520 puan) tarafından
Sağol canım size de afiyet olsun :)
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Eşimin mesaisi bugün 10 da bitecek kızım sabah Kuran'a gitti ordan öğlen hocalarıyla pikniğe gittiler saat 6 gibi gelecek bende evimin küçük erkeği ile kaldım oğluşumla çorba yapar içeriz yeter bize
(2,520 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun canım:)
0 oy
(16,974 puan) tarafından
Afiyet olsun canm bekle annen gelsin yapsın hem annenin elinden size daha güzel gelir yemek keyifle yersiniz. Ben de patlıcanlı bir yemek yaparım artık 
(2,520 puan) tarafından
Anam da anam sağolsun ya ahh desem koşar gelir:)
0 oy
(1,587 puan) tarafından
Biz komşularimla parkta yicez bugün kabak yemeği makarna salata semiz otu yoğurtlaması kısır:)
(2,520 puan) tarafından
Ohh afiyet olsunn:)
0 oy
(811 puan) tarafından
Oğlumla ben tek, biber dolması, taze kabak yemeği yogurt
(2,520 puan) tarafından
Afiyet olsun canım:)
(811 puan) tarafından
Sagol canım

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 320 göst.
9 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 536 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 644 göst.
13 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Nece34 (233 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 380 göst.
20 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu

405,652 soru

12,154,842 cevap

36,588 kullanıcı

...