0 oy
53 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Kizlar dogum yapali 3 ay oldu emiyir bebegim ara arada mama veriyorm kilom 85 emzirdikden sonra devamlı acikiyorum.hali ilede kilo vermiyorum siz nezamn duyete basladiniz acaba artik kilo vermk istyorum yavaş yavş onerebilcegi iz diyet listesi gibi bsey varmi acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından

image

bende emziriyom 4.5 aylık benim oğlumda emiyo bir hafta oldu başlayalı sonuç bu 
(248 puan) tarafından
Ay nasil yptn cnm bnada tavsye verirmsn lutfen
(2,938 puan) tarafından
İki öğün besleniyorum canım abur cuburu kestim yemeklerimi ayrı yapyorum sebze yoğurt üzerine ana ogunlerim  sürekli sebzeleri airfreyde yada az yağda soteleyip salata yapyorum akşam ogunlerinde  günde bitane yeşil çay iciyorum enson 6 da yemeyi kesiyorum çok şekere dayanamam diye meyve barları aldım az kalorili güzel gidiyor sabah da klasik zeytin peynir sebze yumurta haşlama burdan bir arkadaşla gardrop uygulamasi üzerinden başladık sürekli birbirimize tabakları yedigimizi ictigimizi atıyoruz sutumde azalma olmadı tabak bol ama kalorisi dengeli oluyor canm ben giden kilodan çok memnumum şuan emzirdigim için daha kolay verdim
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından

image

sabahki kahvaltim 

image ara ogunum kendim yaptım bitterle badem çikolatadan çikolata kriizni kesiyor 

image

Buda mesela dünkü akşam yemegim böyle beslendikce kilo gidiyor sütte azalmiyo  ek olarak bişey yemedim hiç 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
2 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamzealp (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 153 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,948 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...