0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde (808 puan) tarafından
Kızımj Eylül doğumlu aliyo anaokulu ama erken mi bilemedim Ablam erken diyo onun kizids aynı yaşta zaten gidicek bı sene daha evde olsun diyo siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 

23 Cevaplar

+1 oy
(4,575 puan) tarafından
Benim kız Şubat 2020 doğumlu göndersem alırlar ama bence erken daha 4 un icinde . 6 yaşında mecbur ilk okul ben seneye göndermek istiyorum direkt anaokuluna . Şimdi bu sene de gonderirsek iki kere gidecek anasinifina 
(6,048 puan) tarafından
Kız bide hastalaiyorlar falan küçük bebeğim olacak o hastalinirsa ona koşucam dyeri hasta olsa ona bebek aglayacak bisiri ödev vercekler bizde evde etkinlk yapyoriz bir deftermizi bitti kızım sklyor beş on daka eline aliuor yalandan uyucam dyor kaçıyor bide havaya etrafına bakıyor boya yaptığı zaman beni deli etmiş braz telfin Tv'de izliyor valaha
(4,575 puan) tarafından
Bizde öyleyiz canım ben bide çalışıyorum
(6,048 puan) tarafından
Aa çocuğuna kim bakıyor peki ben hamile olmasaydım calisrdim kızımı kreşe gondercektim artık bir kaybim oldu kürtaj oldum smdi beş aylık hamilyeim kızımi kreşe düşünüyordum yoksa fabrikada caliscakatim kreş destegi veren fabrikalar vardi
(4,575 puan) tarafından
Annem bakıyor canım. Ben hamile değilim inşaallah rabbim nasip.eder bana da ikinciyi
(6,048 puan) tarafından
İnşallah cnm bizimkiler yaşlı olmasaydı verirdim bak dye kreşler varda aşırı pahalı 15 falan kiram 8 bin işte en mantıklısı ana okul.dedik kreş desteği veren fabrikalar hep 3 vardiya gecesi falan var eşim boşver dedi bide korktum bı kadın dedi kadının çocuğunu servisvci unutmiş kreşte bide dövüyorlar falan ben kendimi getir götür seneye anaokula vercem çalışmak nasip olmadı hayrlisi bakalim
-Reklam-
+1 oy
(138 puan) tarafından
Evde durmak ona birsey katmaz ama çok küçük yaşlarda henüz ana kuzusuyken kreşe verilmesine de karşıyım 
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Cnm evde ne yapacak çocuk. Ne yaparsan yap o çocuğa okulda ki kazanımı veremezsin. Gitsin.  Sosyalleşsin. İnsanlar 2.5 yaşında kreşe gönderiyor.  Kızın kızımla yaşıt.  1 yıldır gidiyor kreşe. Vallahi billahi evde olduğu zamanlar çok zor zaman geçiyor.  Çok sıkılıyor 
0 oy
tarafından
Ekim 2021 doğumlu oğlum var, evin yakınında yeni bir anaokulu açılacak. Valla inşallah alırlar diye dua ediyorum ya ben
0 oy
(12,864 puan) tarafından
Evde napiyosunuz mesela. Oturup aktivite yapip 4 5 saat onunla vakit gecirebiliyomusun. Yoksa gonder. Benimki agustos dogumlu 5 yastan yer kalirsa alacaklarmis insqllah alirlar hemen yazdiricam. Gectigimiz sene ozele gitti. Ama tasindik şuan uzak orqya goturup getirmem zor olqcak
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Kizim yarin 2 yasina giriyo. Eylulde o da krese baslayacak. Bence erken degil. Gitsin sosyallessin.biz anneler hayat telasindan bazen cocuklarla dortdortluk ilgilenemiyoruz. En azindan orda boyamasini yapar, oyun oynar, kural ogrenir vs
tarafından
O yaş için zaten tam gün veremez yarım gün bile çocuk içinde anne içinde çok farkediyor
(670 puan) tarafından
Öyle vala ben eylül'ü iple çekiyorum ilk defa okula gidecek kendime gelmek isyiyorum çocuğum sürekli oyun yada gezmek istiyo artık bende yoruldum. Bi nefes aldıranım yok tek basına daha zor
tarafından
Aynen canım hem anne için hem çocuk için daha kolay oluyor
(1,800 puan) tarafından
Tesekkur ederim kizlar benim yerime arkadasa cevap vermissiniz♡♡
(1,800 puan) tarafından
Herkesin bakis acisi farklidir SU1880. Bidaha cocugum olursa ek gidaya girer girmez vericem önerini dinleyip.Haklisin gec bile kaldim sdsdsds ya da ben ne zaman vermeliyim direk sana sorarim iletisimde kalalim lutfen:)
0 oy
tarafından
Kaç saatliğine ve haftada kaç gün gittiği önemli 
0 oy
(20,074 puan) tarafından
Evde olunca ne yapiyo çocuklar. Tüm gün evde kapalı kaliyo mesela benim oğlum. Ancak akşamüzeri dışarı cikarabilirsem öyle çıkıyor. O da her gün değil. Çok aktif bir mahalle arkadaş ortamı varsa çocuğun bilemiycem. Ama sırf arkadaş ihtiyacı için bile gönderilir bu zamands. Oğlum da 2020 doğumlu. Ben yazdırdım.  Diyanetin kuran kursuna gidecek Allah nasip ederse. Sonraki sene de normal anaokuluna göndermeyi düşünüyorum 
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Kreş mi anaokulu mu, benim oğlumda 2020 lı ama anaokulu var evimin yakınında uyum sagliyabilirmi bilmiyorum 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bn bnm kızı 3 buçuk yaşında gönderdim. Zaten yarım gün. Bı günde bnm boş günüm diye gönderiyordum. Bu şekilde gitti üç sene . Şimdi okula baslayacak
0 oy
(687 puan) tarafından
Benim kızımda 2020 dogumlu vermicem bu yıl kreşe verdim ögretmenler iyi cıkmadı dahada korktum baska yere vermeye ekimde kardeşi olucak onunla oyalanır diye düşünüyorum inşallah 
0 oy
(3,773 puan) tarafından
Ben olsam ginderirdim canım evde sıkılıyor çocuklar benim kızı almıyorlar seneye kaldı 2020 Kasım doğumlu diye seneye yollayacam kesin bence sende yolla iki yıl gitsin ortama alışır kendine bir şeyler katar 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Kızımda 2020 Eylül'de doğdu aynı yaştalar bu sene.ana sinifia gonderemiyecez çnkü iki sene üst üste gondermemiz lazım bisiru masraf beslenme ıvır zıvır bide çok çabuk sklyorlar benim Kasım'da doğumum.var işte getir götür zor olur dye eşim yok dedi bide küçük bnce 5 yaşında gondercem 6 da 1. Snif gdecek
0 oy
(14,865 puan) tarafından
yani bende cogunluk gibi evde ne yapabiliyorsunuz ona bakiyorum. benim kizim 4 yasinda yazdirdik fakat ben verimli olamiyorum inan arkadasi yok veya hep ayni etkinlikler surekli sikilma halinde olsugu icin yazdirdim 
0 oy
(428 puan) tarafından
Benim oğlum 28 Eylül doğumlu bu sene kreşe vericem evde çok sıkılıyor biraz sosyallessin bence 
0 oy
(670 puan) tarafından
2 yaşında kreşe yolladım çok faydası var.televizyon telefondan uzak sosyallesiyor.konusmasi kelimesi çok fazla diksiyonu düzgün. Asiri faydası oldu
0 oy
tarafından
Kesinlikle erken değil bu erken diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum 1 yıl daha evde durdu diyelim nolcak evde durunca bütün gün evde tv yok kisin soğuk dışarı çıkamaz arkadaşı yok napcak evde ayrıca anaokuluna giden çocuğun kesinlikle becerisi  ozguveni gelisimi konusmasi yasitlarina oranla daha fazla oluyor keşke 3 yaşında alsalar anaokuluna oğlumu 2 yıl sonra direkt yollardim
(647 puan) tarafından
3 yaşta alan anaokulları var. Benim kızım ağustosta 3 yaş olacak devlet anaokuluna yazdırdım.
tarafından
Bazı yerlerde var o heryerde yok maalesef keşke heryerde olsa
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında kreşe gidiyor çok faydasını gördük 
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Benim kızımda Ocak 20 li bize de çıkmış eğer camiden kayıt yapmazlarsa göndermek istiyorum yarım gün de ona neler katar diye düşünüyorum 
0 oy
(647 puan) tarafından
Tüm gün için erken ama bence yarım gün gidebilir. Sonuçta okula illa akademik bir şey öğrensin diye göndermiyoruz okul öncesinde. 2 sene okul öncesine gitmek fszla bir şey değil, gelişmiş ülkelerde daha uzun bi sure. Evde sizinle durup ne yapıyor? Dışarda ya da yakınınızda çevresi var mı sürekli çocuk gördüğü? Ben yine de yarım gün olsun gönderilmesi lazım derim

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 486 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 902 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 700 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 132 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (325 puan) tarafından soruldu

410,952 soru

12,366,881 cevap

42,098 kullanıcı

Kategoriler

...