+3 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutun, adaletle şahitlik eden kimseler olun. Herhangi bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi adaletsiz davranmaya itmesin. Adaletli olun; bu, takvâya daha uygundur. Allah’tan korkun. Şüphesiz Allah yaptıklarınızdan haberdardır.

Maide Sûresi 8. Ayet

2 Cevaplar

+3 oy
(5,471 puan) tarafından
Hepsi defolup gidecek inşallah.!!! Irkçı derseniz, ırkçı deyin. Din.siz derseniz, din.siz deyin. Umrum olmaz. TEK TEK DEFOLUP GİDECEKLER inşallah
tarafından
Ben yaşadım biliyor musun milliyetçi babanın kızıyım babam evine yiyecek getirmezken Ardahan'li Kürt komşumuz bize gizli saklı leğenle un veriyordu.

Babası var çalışsin baksın çocuklarına diye de ayırt etmiyorum hâl ve ahvalinden anlaşılıyor zaten. Geçen bir kadın iki çocuğu ile hastaneden geliyor çok hastalar yumurta yâ kocası ne çabuk yumurta bitti diye kızıyormuş. Patates almış parası yetmemiş markette aldığı patatesleri bırakıyor dedim gel kurban kestik size de vereyim dedim verdim. Normalde kadını ilk gördüğümde çocuklarına çikolata vermiştim kadın ağladı giyimleri vs kötü kimse bu zamana kadar çocuklarıma bir şey vermemişti diye.  Kadın bu arada Türk biz den yani
(5,471 puan) tarafından
Valla nuraycım o kadaaaar çok yardıma muhtaç Türk var ki. Hem de bu muhtaciyetin kaynağı ne biliyor musun. Yine göçmenler. Diyorsun ya malum herşey 3 katı diye, yine göçmenler. Burada her gün post açılıyor ya ev kiraları üzerine, yine göçmenler. Yani onlar evine gitsin. Türk'ün de durumu düzelsin senin de paran cebinde kalsın. Allâh kabul etsin ama ben kendi vatandaşıma bakarım önce. Bir tane bile Türk bir yerlerde aç uyuyorsa ben o ekmeği bölüp de araba yedirmem. Yediremem. Ben de böyle bir insanım.
(5,471 puan) tarafından
Şimdi sen beni ırkçı olarak tanımlarsın ama ben Ata'mızın da örnek aldığı Ziya GÖKALP'in TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİni savunan bir insanım. Türk milliyetçiliği de dinimiz de ırkçılığı reddeder zaten.
(5,471 puan) tarafından
Zaten aklı başında olan hiçbir Türk milliyetçisi ırkçılık yapamaz keza Türkler gerek konar göçer yaşamları olsun gerek savaşlar ve diplomatik evlilikler ile olsun pek çok ırkı birbirine karıştırmış bir millettir
tarafından
Bı yorumunu görmüştüm boykot ile âlâkalı ben zaten yıllardır milli ürünleri alıyorum diye yazmıştın ha aynı ben de öyleyim herkes böyle düşünse aynı şeye geliyor mesela zekat vereceksin ilk önce kendi akrabanda ihtiyacı olana ver diye vurgular
-Reklam-
+2 oy
(393 puan) tarafından

La ilahe illallah :ermm:

(5,471 puan) tarafından
Kız simli bardak sen bana birini andırıyorsun ha
(393 puan) tarafından
Canım ayet okuyunca ; Tekbir ve Tevhid getirmek  sünnettir.  Kimi anımsattım ? Eskilerdenim ama seni hatırlamıyorum :)

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,140 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gecesiyah (1,811 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 784 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sydatur74 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 526 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 70 göst.