+1 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (1,986 puan) tarafından

Kızlar ben bu ince olanlarla değiştirdim bileziklerimi 20 gr her biri. Eşim de bugün bu 50 gr olandan almış. Sizce değiştireyim mi sayısı çok mu olsun yoksa ağır mı olsun daha birkaç tane daha alıcam salı günü hepsini kalın mı yapsam bunu inceyle mi değişsem

image

18 Cevaplar

+1 oy
(5,905 puan) tarafından
Ne fark edecekki inceden de olsa kalındanda sonuçta aynı gram olacak kolunda değiştirmezdim 
(1,986 puan) tarafından
Farklı farklı olsun istemiyorum canım
(5,905 puan) tarafından
Kalın olandan yap bence o zaman
(1,986 puan) tarafından
Hmm bakayım bir bileğimde nasıl duracak
-Reklam-
+1 oy
(9,409 puan) tarafından
Uyumlu durması daha şık durur diye değişmeyi tercih ederdim ben.
(1,986 puan) tarafından
İkisinden birini yapcam da hangisi
+1 oy
(9,962 puan) tarafından
Zahideeee birini bu kadar kafan karistiysa kalın olanı bana ver gülüm sırf kafan rahatlasın diye söylüyorum :) 
(1,986 puan) tarafından
Sana kurban olsun al hepsini al gülümm
(9,962 puan) tarafından
Ah canım benim Allah razı olsun :) çok iyi karisiniz hanimefendi
+1 oy
(82 puan) tarafından
Merhaba, 22 ayar değil mi bilezikleriniz? 20 gram bilezik ne kadar fiyati bilginiz var mi acaba
+1 oy
(861 puan) tarafından
Değiştirmeye çalıştığın her bileziğin her gramında maddi olarak ayrı ayrı zarar ediceksin, atacağın adımı ona göre atmanı tavsiye ederim
+1 oy
(10,687 puan) tarafından
ben takmayı sevmem bu yüzden çeyrek, yarım neyse onu alırım. kuyumcu bana şey demişti olakş lazım oldu tümü bozdurmak yerine 1 çeyreği bozdur. 

bilezikte işçilik falan da var para kaybı. ben olsam kalın 1-2 tane yerine ince isterim. amaç yatırımsa düşüncem bu yönde
+1 oy
(554 puan) tarafından
Bana inceler daha hoş geldi
+1 oy
(2,173 puan) tarafından
Buna bulmussunda bunuyorsun denir ne farkı var ha çok görünmüş ha az yatırım sonuçta kolda bile durmasına gerek duymam şahsen var olan bankada kalsa daha makbul düşüncesindeyim 
+1 oy
(6,714 puan) tarafından
Ay bilezik olsunda nasıl olursa olsun :D burma kullanım için iyi oluyo kırılma çatlama olmuyo ama diğerlerini daha çok seviyorum şıngır şıngır ses çıkıyor ya :D bence hiç değiştirme alacakların da kalın oluversin ya da kalın dursun diğerlerini de ince yap dursun öyle 
+1 oy
(2,974 puan) tarafından
İnce olan daha güzel çok zarif duruyor 
+1 oy
(871 puan) tarafından

Keşke bizim de böyle derdimiz olsa :woot:şaka şaka valla ben kendim 30 gramlık olanlarından takmayı seviyorum çok olunca bilekte absürt geliyor bana :sideways:

0 oy
tarafından
Ince olan daha zarif duruyor bence ama siz bilirsiniz farkli farkli olmasın tabiki ama insanlarda soyle bir algı da var cok sayida olunca gr ne kadar olursa olsun sanki para basiyoruz gibi 
(1,986 puan) tarafından
Evet bu 3 ü nerdeyse şu 1 taneye bedel aslında ama bakınca kalabalık duruyor
tarafından
Kalabalık sevmiyorsanız kalınlaştırın yada isciliksiz bileklige vs dönüsturede bilirsiniz kelepce gibi
0 oy
(1,495 puan) tarafından
Ben sadelikten yanayım.her zamana sla böyle takakmam  simdi daha yenilere Ajda takmaya başladım 
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Bende kalın var bitane onu asla bozdurmam saklıcam ev satılınca alıcaz yine kalın alıcam az olsun öz olsun canım 
0 oy
(466 puan) tarafından
Merak etim cnm 50 grm nekadara yaptı bende 40vgrami dusunuyorum
0 oy
(747 puan) tarafından
İnce olsun omuzunuza kadar takin kalin olunca az görünür 
0 oy
tarafından
İnce olanlar çok kibar çok tatlı 
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Kalın hoş durmuyor ama ince olup yan yana çok daha hoşuma gidiyor benim 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,264 göst.
23 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 141 göst.
0 oy
7 cevap 221 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu

401,990 soru

12,034,320 cevap

36,262 kullanıcı

...