0 oy
367 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (969 puan) tarafından

Kızlar kızım 5 yaşının içinde devlet anaokulu için kayıtlar başladı mı ve gün içinde kaçta gitmeliyim bilgi verin lütfen :)

4 Cevaplar

0 oy
(969 puan) tarafından
Beklemedeyim kızlar 
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Her okulun farkli bizimki temmuz sonu baslayacak mesela, kaydiniz cikan okuldan bilgi almak en sagliklisi yada okulun instagram sayfasini takip edebilirsiniz.
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Her okul farklı çünkü burda kayıt yaptıran görünce dün gittim okula kayıt iki hafta sonra dedi okula gidip sormalısınız 
0 oy
(17,725 puan) tarafından
Canım e devletten bak . Çikan okulun iletişim bilgileri oluyor. Oraya kaydettireceksen ordan sor ne zaman gelebilirim diye. 
(1,472 puan) tarafından
Evet oy kullandık böyle bir yazı geliyor
Öğrencinin adres bilgisi İçişleri Bakanlığı Ulusal Adres Veritabanı(MERNİS) sisteminde tespit edilemedi! Öğrencinin adres bilgisinin nüfus müdürlüklerinden girilmesini sağlayınız.
(2,134 puan) tarafından
Bende de aynı şekilde çıktı şu an ama ikametgah dogru
(17,725 puan) tarafından
O zaman yarın bı nüfus müdürlüğünü ara çocuğum adresimizde kayıtlı değil de. Belki sen gitmeden de kaydederler. Çok saçma ama çocuk için sizin kayıt olduğunuz adres geçerli oluyor normalde.
(1,472 puan) tarafından
Tamm canım öyle yapayım yarın anca
(16 puan) tarafından
Bende de aynı şey çıkıyor mernis sisteminde kayıtlı değildir falan diye şaşırdım sisteme bakıyorum bu kişi bu adreste oturuyor diyor ama e devlette okul yazmıyor yarın Bi nüfus müdürlüğüne gideyim bakalım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 360 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,184 soru