+1 oy
192 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (12 puan) tarafından

Siz nereye giderdiniz ? Karar veremiyorum,istanbul daha ucuza geliyor  cocuklar da var,bilmiylrum acikcasi,azcik cimrilestim galiba.

Istanbul mu Antalya mi?

9 Cevaplar

0 oy
(15,341 puan) tarafından
Deniz tatili istiyorsan Antalya. Tarihi yerlere falan gideceğim diyorsan istanbul. Tabi istanbulda da denize girebilirsin ama Antalya gibi olmaz heralde. 
-Reklam-
0 oy
(683 puan) tarafından
Tabıkı Antalya
(683 puan) tarafından
Bu arada Antalyalıyım
0 oy
(335 puan) tarafından
Çocuklar var derken siz kaç yaşındasınız ve hangi şehirdesiniz. Bu arada İstanbul da yaşıyorum buraya gelebilirsniz:D bi kötü yani çekilmez bir trafik var
0 oy
(244 puan) tarafından
Denize girecekseniz antalya deniz önemli değilse bence istanbul daha iyi. Çünkü suan antalya cok kalabalik ve asiri sıcaktır istanbul yaz aylarinda daha rahat olur ve antalya kadar sicak olmaz. Tarihi mekanlari alisveris merkezlerini yeme içme yerlerini vs. gezersiniz bogaz turu yaparsınız. Hem fiyatlar daha uygun olur.
0 oy
(9,900 puan) tarafından
İstanbullu olarak Antalya bacım :D tatilinin yarısı trafikte geçer İstanbul a gelirsen. 
(2,060 puan) tarafından
Bunu yazacaktım
0 oy
(14,487 puan) tarafından
İstanbulda gezilecek biyere gtmek için saatlerce yol gtveksin.. 

Kesinlikle antalya
0 oy
(1,714 puan) tarafından
İstanbulda yaşıyorum sakın gelme. Burda gezmek falan çile bacım. Tatilin zehir olur bin türlü eziyet. Trafik, kalabalık, Suriyeliler, eşyam çalındı mı korkusu.. İstanbuldan gitsem bir daha asla geleceğimi düşünmüyorum
0 oy
tarafından
Doğma büyüme Antalya'lı, 8 senedir de İstanbulda olan biri olarak kesinlikle ne yapmak istediğine bağlı olarak değişir diyorum.

Tatil demek deniz demek diyorsan o sıcağa rağmen Antalya derim.

Yok ben orası burası şurası geziciyim diyorsan İstanbul.
0 oy
(2,689 puan) tarafından
İstanbul için en güzel mevsim kış bitimi gibi olir bence. Hem aşırı kalabalık olmuyor tarihi yerler hem de sürekli gezmek gerektiği için sıcak çok ezmez insanı

Ama istanbul tatili Antalyadan daha dolu dolu geçer daha yorucu ama içi dolu bir tatil olir. Dinlenmek gevşemek istiyorsanız Antalya daha uygun olur ozellikle bu sıcaklarda denizde serinlersijiz kalan vakitlerde yatıp dinlenirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
2 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Cemrenin mamasi (9,569 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
21 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
9 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Maviş annesi (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
9 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hicrannn (1,187 puan) tarafından soruldu

404,771 soru

12,124,886 cevap

36,483 kullanıcı

...