+1 oy
797 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hanımlar eşiniz sabah uyandığı zaman siz de uyanirmisinz biz 4 senedir evliyiz ve işe giderken uyanmiyorum kahvaltı hazirlamiyorum iş yerinde yapıyor. Sana kahvaltı hazirliyayim  yap öyle git diyorum ama eşim sabah uyanınca yapamıyor hemen yani  üstünden 1.2 saat geçmiş olması lazım ki yapsın. Sen uyu hazirlasanda yiyemem boşuna uyanma diyor 2 küçük bebegim var pek uyuyamıyorum da. Yani şimdi bazıları diyicek ki 4 senedir yapmamissin zaten şimdi niye soruyorsun kıyaslama değil bu sadece merak  yapmasa bile uyanıp gondermelimiydim yani şimdiye kadar yapmadım bundan sonra yapmalımıyım sizde böyle olan var mı (eşim bunu hiç sorun etmiyor)

52 Cevaplar

0 oy
(3,770 puan) tarafından
Uyandirmaz kendi gider uyanmayayim diye ses bile çıkartmıyor 
-Reklam-
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Topluca çıkiyoz evden eşinle ben işe çocuk okula ama yine de kahvaltı olayımız yok çocuk kreşte yiyor arkadaşlarıyla biz de iş yerlerimizde 
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Yolcu ederim ama cocuk oldugundan beri kahvaltı hazırlamıyorum 
0 oy
(8,837 puan) tarafından
Bebekler yoken hazirlardim aç gitmesin diye artık 2 çocukla zor uyaniyom gün içinde çok yoruluyom 
0 oy
(5,185 puan) tarafından
Biz de aynı böyleyız. İstemiyorsa neden kalkasın ki. Ama ugurlamak içşn kalkabilrisin cok istiyorsan. Benimkinin hosuna gıder kapıdan bı güle güle git desem ama biliyor ki bu cok zor benım ıcın :D
0 oy
(5,090 puan) tarafından
Benim eşimde sabah erkenden kalkar bende kalkarım çünkü sabah namazını kılarız birlikte ardından sana kahvaltı hazır edeyim mi derim yok uyu der yorulma gebesin der ama ben kıyamam gider hazır ederim o da teşekkür eder beni öper bende onu öperim sonra uyumaya giderim 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Eşin talep etmiyorsa yapmana da gerek yok canım. Haftasonu tatil günü güzel kahvaltılar hazırlasan yeterli
0 oy
(775 puan) tarafından
Bizde 4 yıldır evliyiz gittiğini bile duymam :))
0 oy
(1,036 puan) tarafından
3 senedir evliyim hep kahvaltı yaptırarak yolluyorum canım benim eşim yer kahvaltısız gitmez işe genelde. Eşin yemiyorsa gerek yok kalkmana canım boşu boşuna neden kalkıcaksın
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Gitsin dışarda yesin gece uyumayı iple çekiyorum zaten sabahın köründe bebem uyurken uyumak varken niye kalkayim.sanki yaranabiliyoruz aman ne halleri varsa görsünler 
0 oy
(17,422 puan) tarafından
Bazen ondan önce uyanıyorum bazen bi bakıyorum ki eşim çoktan uyanmış da gitmiş bile. Ondan önce uyandığım zaman kahvaltısını hazırlarım yemeği vakti varsa evde yer vakti yoksa yumurta haslarim kahvaltılık şeyler koyarım yanında götürür orda yer 
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Bende kalkmıyorum. Eğer kalkarsam kapıya kadar geçiriyorum. Çoğu zaman ona da kaldırmıyor. Uykunu bölme diyor Allah razı olsun... 
0 oy
tarafından
Eşim sabah servise sabah 6 buçukta biniyor.ben 6 gibi kahvaltısı hazir olur .çünkü işyerinde kahvaltı yapamıyorlar.
0 oy
(108 puan) tarafından
Benim eşimde böyle canım hemen kahvaltıyı yapamaz direkt evden çıkıp gidiyor . Onu geçirmemede izin vermiyor sağolsun 
0 oy
(650 puan) tarafından
Eşimde kahvaltı yapmaz ama kalkarım onunla bir kahve içerim öyle ise yollarım :)))
0 oy
(1,443 puan) tarafından
Tabikde eşimden önce uyanirim kahvaltı hazirlarim 6 buçukta ben 8de esim uyanır hamurdan çörek vs vs hakidir 
0 oy
(8,342 puan) tarafından
2 çocuk bakacam bide onami uyaniyim
0 oy
(51,801 puan) tarafından
ilk evliyken ve kizim ilk doğduğunda hazirliyodum kolik oldu kizim sabahlayinca biraktim şimdi dedigin gibi hemen yiyemiyor bir aydirda ekmek arasi yapıyorum aksamdan sabah uyanmiyirum
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Esinin annesi degil karisisin. Ayrica kac yasinda yetiskin bi insan. Bence hazirlamana gerek yok. Bekar tek basina da yasayabilirdi. 

7 senelik evliyim. Sabah ikimizde 7 civari kalkariz. Kahvalti hazirlanmasi gerekiyosa kim uygunsa o kahvaltiyi veya kahvaltilari hazirlar. Yeni dogum yaptigim zamanlarda kendisine hazirlarken bana da bi tabak hazirlar cikardi ben daha uyanmamis olurdum ya da bebekle ilgileniyo olurdum. Zor bi bebegimiz vardi aksama kadar ac kaldigim gunler olurdu cunku. 

Tabi haftasonlari veya izinli/bos oldugumuz gunler birbirimize jest/guzellik olsun diye hazirladigimiz kahvaltilar vardir. Boyle zamanlarda da genelde ben hazirlarim cunku cok guzel kahvalti hazirlarim ve kahvaltiyi cok severim :) Esim ugrasmayi sevmez ve klasik kahvalti hazirlar. Bugun mesela sabah hastane islerim vardi esim cocukla evdeydi kahvaltiyi hazirlamislardi :)
0 oy
(14,495 puan) tarafından
Hiiiic de kalkmam.. hazırlamam..

Yaptıklarıma saysin

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,191 göst.
2 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 734 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 515 göst.
0 oy
65 cevap 1,498 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,370,629 cevap

42,391 kullanıcı

Kategoriler

...