+1 oy
768 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hanımlar eşiniz sabah uyandığı zaman siz de uyanirmisinz biz 4 senedir evliyiz ve işe giderken uyanmiyorum kahvaltı hazirlamiyorum iş yerinde yapıyor. Sana kahvaltı hazirliyayim  yap öyle git diyorum ama eşim sabah uyanınca yapamıyor hemen yani  üstünden 1.2 saat geçmiş olması lazım ki yapsın. Sen uyu hazirlasanda yiyemem boşuna uyanma diyor 2 küçük bebegim var pek uyuyamıyorum da. Yani şimdi bazıları diyicek ki 4 senedir yapmamissin zaten şimdi niye soruyorsun kıyaslama değil bu sadece merak  yapmasa bile uyanıp gondermelimiydim yani şimdiye kadar yapmadım bundan sonra yapmalımıyım sizde böyle olan var mı (eşim bunu hiç sorun etmiyor)

52 Cevaplar

0 oy
(1,186 puan) tarafından
Kızlar güzel bir davranış olduğunu düşünüyoruz, yapıyoruz ama neden kocalarımızın annesi gibi davranıyoruz. Örneğin eşimiz işten çıktı. İş bulamadığı sırada her sabah kalkıp bize kahvaltı hazırlar mı  :) bence yatmaya devam ederler.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yemıyosa kendıde ıstemıyosa hazırlamanın anlamı yok
0 oy
(436 puan) tarafından
Çocuk olana kadar bende çalıştıgım için birlikte çıkardık evden ama kahvaltı yapmazdık 1 2 lokma sigara altlığı gibi reçele falan ekmek banardık :)) Ama cocuktan sonra eğer cocuk uyuyorsa bende hiç kalkmadım. Şu an kızım 2.5 yaşında 6:30 civarı kalkıyor o yüzden eşim giderken ayakta oluyoruz ama yine kahvaltı yapmaz :) 
0 oy
(242 puan) tarafından
Evliliğimizin ilk yılında ben 6bucukta gidiyordum o uyanmıyordu:) Sonraki yıl saatlerimiz değişti geç gitmeye başladım. 

Şimdi o 8de gidiyor ben uyanmıyorum:) 
0 oy
(571 puan) tarafından
Benimkide tam tersi evlenmeden dedi ben çay içmeden evden çıkamam diye.Kalkarim hep kahvaltısını hazırlarım.Az yer ama yer,içer gider ben onu kaldırınca geri uyurum zaten yanında durup ugurlamam.zaten 3 çocukla kafa bı milyon uykuya hasretim :) Ama tabiki hamileliğimde ve bebeklerim çok küçükken tolerans gösterdiği zamanlar oldu sağolsun kendi halletti bazende olsa
0 oy
(442 puan) tarafından
Evet benimki de aynı. Yat uyu kalkma diyor kahvaltıyı hemen edemiyor.
0 oy
(567 puan) tarafından
Hiç dosdoğru kalkmadigim gün olmaz illa kalkar kahvaltietmese dahi kapıdan geçirir kolay gelsin derim 4 senedir hep böyle 
0 oy
(7,799 puan) tarafından
4 senedir evliyiz hiç sabah kalkıp hazırlamadım. Akşamlar kahvaltı tabağı hazırlarım veya sandviç yaparım, işyerinde yiyeceği yemeği hazırlarım sabah uyanır çayını demler kahvaltısını yapar yemeğini de alır işe gider. Uyku benim için çok önemli çok sinirli oluyorum uykumu alamazsam bu yüzden eşim kendine titreşimli kol saati aldı öyle uyanıyor ben hiç fark etmem gittiğini. 
0 oy
tarafından
Biz de aynı sizin gibiyiz. İlk evlendigimizde öyle hevesten bjr iki kahvaltı hazırladım o da kırmamak için yapıp çıktı. Sonra ben sabah erkenden kahvaltı yapmayı sevmiyorum dedi iş yerinde yerim dedi. Bazen uyanır yolcu ederim bazen uyurum hiç sorun olmaz böyle şeyler. 
0 oy
(98 puan) tarafından
8senedir evliyim 5sene fln hep kalkdım hazırladım 2senedir fln cok önmsemiyorım laf yapıyor hazırlamıyon gibisinden içimden gelmiyordu aramız cok iyi degildi son 1 senedir tost pogaca vs yapıp işe katıyorum kahvaltı hazırlamadıgım sürede ama hep kalkdım hep ugurladım yani kalkmam gerekiyor cünki hergün kıyafet ütülüyoruz 2 3 kat var ama yetstiremiyorum herzmn hele kısın hiç yetimiyor 
0 oy
(769 puan) tarafından
Ay ne güzel işte be boşver benimki istiyor ama ben yapmıyorum banane herşeyi tam yapıyorum bi o da eksik kelsın kendi benim her istediğimi yapan kocamı ki utanmadan istiyor bide hiçte uğraşamam akşam yemeğide vermicem elimden gelsede dışardan yer zaten şişti iyice neyse diyorum yapıyorum yine :)) 

İstemiyorsa eşin hiç kendine iş çıkarma uslu uslu devam böyle ahahhahahaha
0 oy
(13,710 puan) tarafından
6 senelik evliyim 5 sene hiç üşenmeden kalktım hazırladım beraber kahvaltı yaptık hep.

1 senedir hayvancılık yapıyor eşim 2 saatlik işi oluyor kalkıyor ineklere bakıyor geliyor sonra gene beraber yapıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,184 göst.
2 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 734 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 507 göst.
0 oy
65 cevap 1,469 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

410,034 soru

12,328,581 cevap

39,165 kullanıcı

Kategoriler

...