0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (1,680 puan) tarafından
Kızlar arkadaş olsun akraba olsun gelmek istiyor bebek görmeye ama bebeğim zaten erken doğdu anca toparlıyor bu arada gazlı bebek kabul etmesem içim rahat etmiyor siz kaç aya kadar kabul etmediniz misafir

14 Cevaplar

0 oy
(1,680 puan) tarafından
Yorum yapar mısınız 
-Reklam-
0 oy
(958 puan) tarafından
Benim gelmek isteyene şimdi gelme diyemem yaa
(1,680 puan) tarafından
İşte bende öyleyim çok zor oluyor ama temizlik hazırlık çocuk durmuyor
0 oy
tarafından
3 aylıkken mevlüt yaptım gelen geldi gelmeyeni de 9 aylık olana kadar kabul etmedim ben 
(1,680 puan) tarafından
Doğru diyorsun bende öyle bişey mi yapsam
tarafından
Valla kardeşim geldi benim çocuğu oyaladı temizliği yaptım mevlutumu öyle yaptım hepsi tek seferde çıktı sonra gelmek isteyenlere de evim müsait değil dedim çıktım kız hem daha uyguna geldi her gelene ikram çay çorba hazirlaniyo bi kere de yaptım 2 sene önce 500 TL'ye mal oldu pide yaptırmıştım ben ayran tatlı çay oldu bi de şerbet yaptım hem uyguna geldi hem tek seferde çıktı
0 oy
(12,923 puan) tarafından
Ben kabul ettim hemen hic sikinti yasamadim cunku annemde kayinvalidemde yanimdaydi. Esiminkiler gelecegi zaman kayinvalidem geldi hep bizimkiler gelecegi zaman annem geldi. Saolsunlar ikram falan yardim ettiler. Konu komsuda gelmek isteyene mevlut yapicam zaten dedim. 40 cikti mevlut yaptik herkes geldi zaten dahada gelen olmadi
0 oy
tarafından
Camii'de mevlid yaptım, önünde yemek verdim. Gelen giden kesildi, iyi oldu. Yoksa zor oluyordu.
0 oy
(1,728 puan) tarafından
Valla hiç öyle bir sınır belirlemedim şu tatihe kadar gelmeyin diye, hastaneden başladı eve geldik ve sürekli misafir ağırladık 4 aya kadar hemen hemen herkes bitti. 6 aylıkken dişi çıktı gelemeyenler de diş hediğinde geldiler☺️
(1,680 puan) tarafından
Ama ne ara dinleniyordun canım dinlenmeyince süt olmuyor
(1,728 puan) tarafından
Valla Allah yuzume gulmus acimis bana demek ki ev boş kalmiyordu cunku☺️☺️☺️ bir de sürekli emziriyordum sut olsun diye, cunku biliyorsun bebek emdikce sut artiyor
(1,680 puan) tarafından
Evet canım benimki de emmek istiyor öyle olunca yetişemiyorum
(1,728 puan) tarafından
Canim sen agirlasanda ertelesen de konusmak isteyen konuşur sen hangi türlü daha rahat edeceksen oyle yap bence
(1,680 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(14,748 puan) tarafından

Gurbetteyim bir akıl evime gelmiştim kızım 2.5 yaş oğlum 2 aylıktı 

Bana gelmek istediler kabul etmedim oğlum doğru düzgün uyumuyor ee kızım da beni istiyordu

Oğlum biraz daha büyüsün davet ederim dedim :)

Sonra da haftasına anneme gittim :)

0 oy
(15,866 puan) tarafından
Kısıtlama yapmadım geliyoruz dediler geldiler. Hatta haber vermeden bile gelen oldu. Daha bebeğim 5 günlukken geldi birileri üstelik habersiz. Bendede 2 çocuk var ve büyük kızım çok yaramaz. Buna rağmen kabul ettim herkesi. 
(1,680 puan) tarafından
Evin işi nasıl hallettin canım temiz toplu yetişemiyorum oğlum kolik kızım sürekli oyun istiyor
(15,866 puan) tarafından
Benim ufakligim çok usluydu. Büyük kızımda 3.5 yaşındaydı kardeşi doğduğunda. Bebek uyuyunca tüm işleri yapıyordum. Doğumdan önce kardeşim geldi biraz yardım etti temizliğe falan. Oda hemen gitti ama ben idare ettim bir şekilde. Açıkçası kocamda yardım ediyor hep.
(1,680 puan) tarafından
Eşim çalışıyor evde olmuyor pek yoksa yardım ediyor da
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Yap bir mevlüt çağır herkesi toplu , tek seferde kurtul bitsin gitsin, böyle her gelene ayrı ayrı uğraşmaktanda birden çıksın.
(1,680 puan) tarafından
Evet ya aklıma yattı aslında
0 oy
(135,749 puan) tarafından
bana hic gelen olmadi ☺️ 1 allah kulu gelmedi  
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Ben 15gunluk doğum yapmıstım yemeğe cagırdık esımın dayısı gılı
0 oy
(778 puan) tarafından
Daha bı kaç günlükken geldiler bebek görmeye daha ben yataktaydim
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Herkes geldi bir de sıkıntılı bir süreçti. Çok şükür geçti gitti o günler
0 oy
(7,144 puan) tarafından
Vllh cnm geçen Ramazan Bayramı'nda çocuğum 5 günlüktü çoğu doğum yaptığımi bilmiyordu çoğu akraba misafirliğe geldi 3,5 -1,5- ve 5 günlük bebeğim vardı mecbur kalkıp hepsini ağırladım çoğu yemek yemedi cnk yeni doğum yaptığımi bile bilmiyorlardı hatta bilseydik gelmezdik falan dediler ..
(1,680 puan) tarafından
Çocuklarin ihtiyacı kalıyor ama hep

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 540 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgiesra (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,680 puan) tarafından soruldu