0 oy
262 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (316 puan) tarafından
Kızlar ben 3 aylık hamileyim bide kayınvalidem bana sormadan yatıya misafir çağırıyor gerçekten bunaldım bu arada beraber yaşıyoruz yani Bi de kalan kişi akrabamız bişeyimiz değil eşim il dışına çıktığında hep böyle birilerini çağırıyor vallahi bıktım usandım artık kızlar en son gelin bize kahve yap içelim demez mi orda patladım kavga ettik zaten o kadın istemediğimi anladı kayınvalidem de bana terbiyesiz dedi şimdi içerde oturuyorlar bende yatağımda yatıyorum herşeyim kısıtlı Kendi evimde rahat edemiyorum çok bunaldım artık 

8 Cevaplar

+2 oy
(810 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ayrı evden başka çare yok yoksa bu yaşlılar garsonluk yaptırır hep
(316 puan) tarafından
Gerçekten artık sabrım taştı dayanamıyorum artık cnm hep Bi stres bunalım
(810 puan) tarafından
Ev ayırmayı düşünüyo mu eşin
-Reklam-
0 oy
(210 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın vallahi bende beraber yaşıyorum anlıyorum seni 
(316 puan) tarafından
Valla bu yüzden sevilmeyeceksem sevmesin kimse beni umursamaz gibi içerde bağırarak konuşuyor lar
(210 puan) tarafından
Sende onları umursama o sevmesin oğlu sevsin yeter sen kocanla iyi ol ben öyle yapıyorum onlar yüzünden kocama laf söyleyip kavga etmiyorum şükür oda anlayışlı inşallah kendi evine çıkarsın bu sorunları yaşamaya devam etmezsin
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Çok haklısın bu Kaynanalarin çocuğu var diye kendine begendikleri eşi köle gibi görmeleri çok fazla oldu artık.yurt disinda böyle yokmuş ya bu Türkiye de var bu olay .oyuzden evlilikler berbat hale geliyor sağlık bitiyor ruh beden kalmıyor.en iyisini etmişsin anlaşmak zorunda degilsin
0 oy
(1,122 puan) tarafından
O kuşak acaba aynı evde yaşadığı kişilerin haklarına saygı duymayı ne zaman öğrenecek? 
(316 puan) tarafından
Onlarda öyle bir anlayış yok malesef ben çile bülbülüm çile şimdi çıkıcam dışarı parka işte nereye olursa gece vaktine kadar gelemicem
(1,122 puan) tarafından
Eşinizin bu durumlara tepkisi nedir?
0 oy
(19 puan) tarafından
Bende kaynanamla yaşıyorum ama bizde böyle olmaz. Sormadan eve misafir getirmez. Biri geleceksede herşeyi birlikte yaparız temizlik ikram filan bana tek yaptırmaz.
(316 puan) tarafından
Benim kabus gibi biri geldiği zaman kayınvalidemin arkadaşı neden bizde kalıyor ki
(19 puan) tarafından
Onu bilemicem canım bize genellikle kızı yada ablaları gelir. Kızıyla da fazla anlaşamayız zaten. O yüzden vana pek bişey bırakmaz açıkcası herşeyi birlikte yaparız o yüzden. Ama sanada sorması lazım insan dinlenmek elini ayağını uzatmak istiyor yeri geldi
0 oy
(412 puan) tarafından
Bende bı mudeet senin gibi kaynanamla yaşadım bebeğimle ama ne kadar iyi olsalarda olmuyor sen kendi evinde bugün temizlik yapma yemek yapma sorun değil ama aynı evde sorun başbaşa zaten kalamiyorsun bu arada benim evim dayalı döşeli hazırdı ama eşim yanımda değildi bebeğim de hastaydı o sıra inan sadece bebeğimi düşünüyordum şimdi şuan deseler bir gün bile zor oluyor bazen köye gidip kalıyoruz inanılmaz zorlanıyorum çünkü eşimin babası bütün aileyi topluyor gezmeye mi hizmet etmeye mi gidiyoruz belli değil artık bende elimi ayağımı çektim gitsem de iş yapmıyorum 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
İşte böyle postlara çok sinirleniyorum ben arkadaşım evlenirken bilmiyor muydunuz kaynananızla birlikte ortak evde oturacağınızı size ayrı ev vaat edip gelin olduğunuz gece kaynanamızın evine mi getirdiler sizi en baştan kabul etmemek gerekiyor böyle şeyleri bir kere kabul ettiğinde de garsonluk da yaptırırlar hizmetçilik de yaptırırlar temizlikçilik de yaptırırlar haydi şimdi hamilesin tek başınasın ileride o çocuk doğacak küçücük bebekle yapacaksın bu hizmetçiliği bir an önce eşini ikna edip ayrı eve çıkmaya bak yoksa kaynanan ölene kadar o kadının hizmetçiliğini yapmak zorunda kalacaksın gibi görünüyor
0 oy
tarafından
Bunun çözümü aynı evin içinde mümkün değil. Bir koltuğa iki karpuz sığmaz diye boşuna dememişler. Bugün senin için o misafiri çağırmasa, yarın başka birini çağıracak. Gün gelecek sen birilerini ağırlamak isteyeceksin, kv keyifsiz olacak vs. Bu durum sürekli eşine söylenmene, onun gözünde de dır dır eden bir kadına dönüştürür. 

Aklı başında hiç kimse birlik oturmaz. Bir sebeple bir araya geldiysen, bebeği erteleseydin keşke. Hadi o da oldu diyelim, o zaman hemen ayrı eve geçmeye bak. Maddi açıdan bir ev geçindiremeyen bir insanla zaten evlilik huzurlu olmaz. Geçici bir dönem ve zorunluluk ise katlan (deprem gibi ) ama devamlı böyle yürümez. Bu dediklerim kendi ailenle olsan da aynı olur. Ev üstüne ev olmaz.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 420 göst.
9 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elif. Zehra (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,782 soru

12,455,400 cevap

46,462 kullanıcı

Kategoriler