0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (5,982 puan) tarafından
Kızlar ya oğlumun yatağında gördüm az önce 1 tane pire yakalayamadım şimdi odasını kırklayacam bütün eve dağılacak diye ödüm kopuyor nerden geldi anlamadım ya napmam lazım ne sürmem lazım

5 Cevaplar

0 oy
(2,241 puan) tarafından
Beyaz sırke fısfıs olan bır şişeye koy her yere sık canım
(5,982 puan) tarafından
Ayy valla annem lavanta yağı dedi bütün evi lavanta yağıyla sildim yarında sirkeyle silerim bacım 1 tane tek gördüm ama öldüremedim ki minicik zıplayıp durdu bütün herşeyi makineye doldurdum şimdi yatağının çevresini içini heryeri süpürüp lavanta yağıyla sildim
(2,241 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım bende sırkeyle hep temizledim artık gözüm sürekli yerdeydi delı olmuştum yıkamadıgım hiç birşey kalmamıştı Allah'tan ben kışın gördüm yazın daha çok cogalıyolarmıs
(5,982 puan) tarafından
Hiç sorma çok korkuyorum ya
-Reklam-
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Geçen sene ne çektim ondan ben kurban bakmaya gitmiştik benim adamla hayvanı mıncık mıncık elledi üzerine atlamış galiba evde gördüm zıplıyor ayaklarımız mahvoldu isiriktan komple evi ilacladik yoksa geçmiyor ve çok hızlı çoğalıyorlar he
(5,982 puan) tarafından
1 tane gördüm sadece dışarıdan mı geldi anlamadım valla bütün oğlumun odasını kırkladım
(1,388 puan) tarafından
Veterinere gidip söyleyin ona göre ilaç verir
(5,982 puan) tarafından
Öyle yapcaz yarın eşim gidip sorcak bakalım
0 oy
(4,452 puan) tarafından
Biçer marka pire ilacı var onj alıp sabahtan her yere sık halılara yatak nevresim perde falan akşama kadat evde durma ama yoksa ne yaprsan yap geçmiyor başıma geldi bu yöntemle kurtuldum internette neler araştırdım neler yok çamaşır suyu ile sildim sirke ile karanfil yağı falan filan ama yok  kurtulamadim bu ilaçla kurtuldum
(5,982 puan) tarafından
Nerde satılıyor o ilaç bacım yarın alıp ilaçlayalım hemen
(4,452 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum eşim internetten sipariş vermişti ama Zirai ilaç satan yerlerde de va RE dir
(5,982 puan) tarafından
Yarın bi eşim araştırsın sağol kuzumm
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Dışarı kıyafetlerden geliyor o pireler benim evimde kedi var sokağa da asla çıkmaz doğduğundan beri ev kendisidir. Bir ara hiç yoktan pirilendi sonra öğrendim ki bizim dışar giydiğimiz kıyafetlerden geliyorlarmış o yüzden dışarı kıyafetlerini hemen yıkatmalısın canım 
(5,982 puan) tarafından
Aslında dışarı çıktığımız kıyafetlerle koltuğa bile oturmayız hemen değiştirir kirliye atarım ama direk yıkamıyordum
(2,019 puan) tarafından
Kıyafetlerimizle evin içine girince zıplıyolar direk canım demekki o yüzden her gün sil sirkeli su ile herşeyş kaldır yıka
(5,982 puan) tarafından
Öyle yaptım zaten herşeyi makineye attım herşeyi kaldırdım iyice süpürüp sildim
0 oy
(4,452 puan) tarafından
Ben niye kaşınmaya basldim ki simdi ya
(5,982 puan) tarafından
Ay hiç sorma oğlumda 1 tane benim kolumda 3 tane sivilce var şuan ısırmış demekki bizi 1 tane gördüm eminim başka olmadığına ama çok zıpladı öldüremedim
(4,452 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim ya

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 151 göst.
0 oy
7 cevap 153 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gunesgulce05 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 215 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (41 puan) tarafından soruldu
0 oy