0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum ne olur Allah'ım duy sesimi bebegim olmuyor güzel anneler ne önerirsiniz lütfen fikirlerinizi bekliyorum

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allahim sana da en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin canım 
(3 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Rabbim sana da.bna da nasip etsin inşallah:(
(3 puan) tarafından
İnşallah güzelim sizindemi yok
(1,729 puan) tarafından
Evet iki yıldır canım senin
(3 puan) tarafından
4 aylık canım benim ben ve eşim çok istiyoruz rabbim ikimizede nasip etsin inşallah
(1,729 puan) tarafından
Başkası olsa daha çok erken der ama ben demem çünkü aynı yerlerden bende geçtim çok istiyordum bir ay olmadı iki ay olmadı herkes çok erken diyordu ama birde bana sorsalardi o zamanın kiymetini kavuşma isteğini
(3 puan) tarafından
İnşallah yarın hamile haberini alırız guzell anne inşallah
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Ne kadar zaman oldu canım doktora gittin mi
(3 puan) tarafından
Dün de gittim bi sorun yok eşimde yok yüce rabbim inşallah verir
(5,456 puan) tarafından
Canım stres yapma. Çok etkili bak. Beslenmene dikkat et. Akdeniz tipi beslenme öneriyorlar çoğu zaman  Allâh gönlünüze göre versin inşallah
tarafından
Evet bak stres çok ama çok etkiliyor. Beslenmede aynı şekilde. Bende oğluma 2 seneye yakın hamile kalamadım, bir sorun yoktu ama ister istemez stres yapıyordum ve sağlıksız besleniyordum. Kafaya takmayı bıraktım iki üç ay sonra falan hamile olduğumu öğrendim ☺️ Rabbim sanada nasip etsin inşallah hayırlısıyla
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Ahhhhh canm Rabbım bizlerde nasip etsin inssss 
(3 puan) tarafından
İnşallah güzel bian önce o hayallerimiz gerçek olur
(1,434 puan) tarafından
Aminn ins
0 oy
tarafından
Kac yıllık evlisin
tarafından
Doktora gitsen bile 1 sene kadar normal diyolar.
tarafından
Adet düzensizliği var mi
(3 puan) tarafından
Yok düzenli
tarafından
1 yıl bekle sonra doktora gidersin
(2,327 puan) tarafından
Daha çok başındasın canım benim 3 sene oldu herşeye bakıldı doktorlar normal diyor düşün 1 sene içinde olmazsa kontrole başlıyorsun birşey varsa ona göre yoksa bekle diyorlar
0 oy
(259 puan) tarafından
Canım sana şunu diyeyim Allah'tan hiçbir zaman umudunu kesme kafaya takma olmuyor diye benimki mucize Bir bebek oldu çünkü bizimde umudumuz yoktu olmuyordu ama Rabbim hiç ummadığım anda hamile kaldım hemde bilemedim bile hamile oldugumu
(3 puan) tarafından
Maşallah rabbim uzun ömürler versin inşallah
(259 puan) tarafından
Amin cnm kafaya hiç takma bak takıntı yapınca olmuyir
0 oy
(1,386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Doğal Bal polen arisutu karışımı yapan biryer bul. Sabah akşam bir tatlı kaşığı tüket. Hergun bir haşlanmış yumurta ye mutlaka. Günde en az 3 litre su iç. Sağlık ocağında tahlil yaptır ve en başta D vitamini olmak üzere B12 magnezyum vs vitamin takviyelerini al. İnsülin direncin var mı baktır. Varsa ilaç kullan ve fazla.kilon varsa ver. Sonra adetin birinci gününden beşinci gününe kadar hergun yarım avakadoya 1 tatlı kaşığı bal ve fındık ekle karıştır ye. Dengeli ve düzenli beslenmeye calis. Bol bol yeşillik tüket. Hafta da bir balık ye. 21 gün boyunca günlük birtane kuru inciri 1 bardak suda 10 dk hasla ve ic. Hatta bunu eşin de yapsin. Ama bunları bikmadan usanmadan en az 90 gün yapmalısın

Çünkü tüm bunlar yumurta kalitesini artıran şeyler ve en az 90 günde etki ediyo hucrelere. Biluoyrum zor zahmetli ama malesef bazılarımiz için zahmet olmadan rahmet olmuyor. Rabbim emeklerini boşa cikarmadin ginlune göre en hayırlısıni versin insallah
(3 puan) tarafından
Bu güzel mesaj ve tecrübeyi paylaştığın için rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallah
(1,386 puan) tarafından
Rica ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. :) ben de çok uğraştım. 4 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Tek tüplüyum ve erken menepoz teshisi konuldu. Tek çare tüp bebek denildi. Ben de çok araştırdım bu dediklerimi hep yaptım. Tüp bebekler olumsuz oldu. Tam ara verdim ki kendiliğinden bir oğlum oldu. Ben hepsinin faydasının olduğunu düşünüyorum. En azından doğal ve maliyestiz şeyler ve gerçek anlamda sonuç veriyor bence. Pes etmeyin ümit kesmeyin.  İnşallah en kısa zamanda rabbim kucaginizi doldursun
0 oy
(769 puan) tarafından
Allah nasip etsin canım ikimizede bende çok istiyorum çok şey denedim. Hayıt tentürü hacamat ballı tarçın tarifi soğan suyu çobancökerten otu  ovülasyon testleri 
(3 puan) tarafından
Rabbim ikimizde nasip etsin inşallah kaç yıllık evlisin
(769 puan) tarafından
2 sene olucak 3 ay sonra ama iki defa bebeğimu anne karnında kaybettim bu süreçte 1 ay oldu ikinciyi kaybedeli hiç cocugum yok maalesef Allah imtihanımızda kolaylık versin kaybetmekte cok zor hiç olmamasıda çok zor nasip diyip susuyorum napim sen kaç yıllık evlisin canım
0 oy
(4,677 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisiniz 
(3 puan) tarafından
4 aylık
(4,677 puan) tarafından
Kız daha çok tazesiniz Allah'ın izniyle elbet olur, rabbim hayırlı haberler almayı tez vakitte nasip etsin inşallah
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah
(4,677 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim
0 oy
(2,361 puan) tarafından
Canm RABBİM en kısa zamanda saglikli hayırlı evlat nasip etsin inşallah 
0 oy
(442 puan) tarafından
Rabbim sana hayırlısıyla bir evlat versin inşAllah 
0 oy
(219 puan) tarafından
Benim de polikistik over 4. Yıl oldu olmuyor nasip yeni de evlisiniz şimdiden kafana çok takmaya çalışırsan gebe kalman daha düşük olur kafana takma ALLAH ol derse olur rabbim hic bir anne adayının kucağını boş bırakmasın inşallah bizlerde nasip etsin 
0 oy
(29,251 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin soğan kürü denedinmi

(3 puan) tarafından
Nasıl
(29,251 puan) tarafından
Sbaah aç karnina bir soğanı kaynatıp içmek on beş gün boyunca

Bide onun dışında oluruna bırakman gerek stres edip düşünme eğer düşünerek yaparsanız olmaz inan. Düşünme oluruna birak
0 oy
(792 puan) tarafından
Sana çok etkili bı yöntem soyliyom stresten uzak dur olmuyo olmuyo diyip canını sıkma teyzemin kızının 10 yıldır çocuğu olmuyordu çok sıkıntı yapıyordu 

Onla konuştuğumda çok mutluydu nedenini sordum tüp Bebek yapmaya karar verip para biriktirmisler ve o ay nasıl olsa tüp Bebek yapicam diye çok mutlu huzurluydu o gün gelip çattı Dr transfer için ilk önce kan tahlilleri ne bakmak istemiş ve sonucc zaten bı buçuk haftalık hamileymiş darısı başına inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 295 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikmeleklerim (7,791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 240 göst.
+1 oy
7 cevap 213 göst.

410,314 soru

12,339,266 cevap

39,528 kullanıcı

Kategoriler

...