0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Selam arkadaşlar nasılsınız Allah'ım Hepinize güzel güzel günler nasip etsin Maksat muhabbet olsun aranızda Türk Halk Müziği seven var mı veya Sesi güzel olan var mı saz çalan var mı Ben kendim hem Saz çalıyorum hem Türkü söylüyorum

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yaa ne güzel maşallah kiz sesini buraya da atsana merak ettim ☺
(674 puan) tarafından
@Oziis Bizde kürdüz :):)
tarafından
Canımsın canım kalp kalbe karşı ❤
(1,449 puan) tarafından
Aaaa bitter nerenin kürdü hepsi, kardeşiz şimdi laf etmesinler
(674 puan) tarafından
@Gastamonlummm Ben hislerime çok güvenirim, ta buradan hissediyorum canım kalbinin ve yüreğinin güzel olduğunu :):)
(674 puan) tarafından
@Oziis Diyarbakırlıyım canım, aslında laf edenler de bizim kardeşimiz ama bunu bir türlü kabul edemiyorlar.
-Reklam-
+1 oy
(674 puan) tarafından

Türk halk müziğini yakından takip ediyorum çünkü hem Abim hem Ablam sanatçı'dır. Abim yıllar önce TRT 1 de yayınlanan Sen Türkülerini Söyle yarışma programın da Türkiye 1.si oldu ondan sonra zaten Ankara radyosun da halk müziği sanatçısı olarak çalışmaya başladı hayatına o şekil de devam etti. Ablam ise ayrı eten klip çekiyor, 1 tane çıkardı 2. de hafta ya yayında olacak. Biz 9 kardeşiz ben de dahil kardeşler'den hemen hemen yarısının sesi güzel yeğenlerimde de sesi güzel olan var aile de genetik, galiba Anneme çekmişiz çünkü annemin sesi güzel bazen yemek yaparken yada iş yaparken hep şarkı söyler mırıldanırdı :)

(1,449 puan) tarafından
Vallahi mest oldummmm harikaaa yara sızlar soyluyor
(674 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Muhtemelen tanıyordur, çünkü abim yıllarını verdi çocukluğundan beri bu işin içinde, belki söylediğimi yanlış anlayacaksın tabi ki her zaman büyüklerimizi dinlememiz gerekiyor elbette bildikleri birşey var ama kendi hayatın ve geleceğin için neden anneni dinledin ki sonuçta şarkı söylemek sanatçı olmak kötü birşey yok ki önemli olan kendi çizgini bozmaman, kendini her anlamda taşıyıp koruyabilmen yazık olmuş sana, büyük ustalarla da çalışmışsın ne güzel.
(1,449 puan) tarafından
Eski den işte yok ayiplarlar
(674 puan) tarafından
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun.
(1,449 puan) tarafından
Artık cocuklarim sesi güzel olsun annesinden san dersinalirlar;)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
+1 oy
24 cevap 488 göst.
0 oy
12 cevap 225 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Summer33 (1,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 768 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (305 puan) tarafından soruldu

412,403 soru