0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (596 puan) tarafından
Afedersiniz kahvaltı yaptıktan sonra apt*l gibi oluyorum. İki saat kendime gelemiyorum resmen ya. Gece uyumuş olsam da aşırı uykum oluyor, kızımla bende öğlen uyuyorum iyice kötü oluyorum. Elim kolum kalkmıyor, kalbim çok hızlı atıyor. Başına gelen var mı acaba 

11 Cevaplar

0 oy
(12,691 puan) tarafından
Fazla mı yiyorsun acaba. Yada rahatsız eden Bi gıda vardır belki. Tatlı türü şeyler gibi 
(596 puan) tarafından
Yediklerimden olabilir galiba ne zaman hamur işi yesem böyle oluyor. Ekmeksiz kahvaltı yapınca daha dinç oluyorum sanki. Ama krep, pankek, ekmek gibi şeyler yesem daha kötü
-Reklam-
0 oy
(896 puan) tarafından
Kahvaltıdan sonra şekerini ölçmeyi dene bence, şekerin yükseliyo olabilir 
(596 puan) tarafından
Yarın bakıcam canım mutlaka, gebelik şekerim vardı zaten. Sonra normal dediler ama bir kaç gün ölçücem teşekkür ederim
0 oy
(196 puan) tarafından
Bende böyleyim yaa neden bilmiyorum kahvaltıya gittik geçen enerjiktim çok açtım sonra Bi ağırlık çöktü yedikten sonra uykum geldi çocukları parka götürdük ama hiç ilgilenemedim bile. Evde de öyle oluyor hamur kızarttığım zamanlar özellikle o yüzden kahvaltı yapmak istemiyorum 
(596 puan) tarafından
Aynen bende ne zaman hamurlu bir şey yesem simit ekmek dahil öyle oluyorum. Kahvaltı yapamıyorum bazen inan açken daha enerjiğim
0 oy
(338 puan) tarafından
Kahvaltıdan sonra dubble kahve iç 
(596 puan) tarafından
Çok çarpıntım oluyor canım kahvaltıdan sonra o yüzden içemiyorum
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bende de oluyor bu ilk bı hevesle kahvaltıyı hazırlıyorum yaptıktan sonra da bir ağırlık çöküyor hiç halim felan olmuyor
(596 puan) tarafından
Bazen kahvaltı yapamıyorum inan açken daha enerjiğim
0 oy
tarafından
Bu sorun bendede var ya uyku hali çarpıntı. Kahvalti yapmasam kendime gelemiyorum yapsam kötü oluyorum. Kafam bi tuhaf oluyor açıklayamiyorumda nasıl bişey olduğunu 
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Ekmeği kes hafif şeyler ye 

0 oy
(85 puan) tarafından
Hamile misiniz bende şuan gebeyim bişey yerken , aynen uyku bastırıyor, yorgunluk çöküyor 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Trigliserid ya da kolestrol ünüz yükselmiştir belki , diyet yapmadığım dönemler ekmek tatlı vb şeyler yediğim de bende de oluyor . Ama dikkat edince geçiyor
0 oy
(4,441 puan) tarafından
insülin direnci olabilir. Az ve sık öğünlerle yemek yemeye ve hamurişini kızartmaları vs azaltmanı öneririm. Doyduğunu hissettiğin anda yemeği bırak, mideyi doldurma. O zaman bu kadar ağırlık hissetmezsin. 
0 oy
tarafından
Bende de oluyor ve farkettim ne zaman bal yesem daha kötü oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 38 göst.
4 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ptrck (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
20 Ekim 2024 Aile kategorisinde Kayla4 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 501 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Seherl (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 716 göst.
12 Haziran 2022 Aile kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu

404,034 soru

12,103,759 cevap

36,421 kullanıcı