0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar bizim evliliğimiz çok Sarsıntı da şu an defalarca boşanma aşamasından döndük ama oğlumuz için tekrar tekrar birleştik Oğlum iki buçuk yaşında babasına da çok baglı ayrı kaldığımız zamanlarda babası için çok ağlıyordu Onun için her seferinde barıştık tekrar denedik Ama anlıyorum ki şu an olmuyor hep olumlu yaklaşmaya çalışıyorum ama eşim o kadar taş kafalı ve Narsist ki hep kendisine haklı çıkarma peşinde Oralar çok uzun bunu Es geçiyorum Dün yine bir tartışma yaşadık ve bana dediği şey oğlum olmasa ben bir ölüydüm şu an oğlum için katlanıyorum Her şeyi benim için hiçbir anlam ifade etmiyorsun zaten Ben bunun farkındayım ama bunu söylemesi yüzüme karşı inanın dinden beridir kendime gelemiyorum gece sabaha kadar ağladım ruh gibi dolanıyorum etrafta cidden çok kötüyüm biliyorum zaten evliliğimin kötü gittiğini ve bunun da farkındayım ama bunu yüzüme karşı böyle direkt söylemesi beni mahvetti sabah hiçbir şey olmamış gibi davranıp duruyor şimdi aradı beni Nasılsın Ne yapıyorsun falan diye umursamaz tavırlar sergiliyor Tabii ben onunla konuşmuyorum o kadar kırıldım ki 3 yıldır evliyim İlk defa bu kadar kırıldım ona Öfkeli değilim kızgın değilim Bunu söyleyince bile tek kelime etmedim Sadece gözümden yaşlar aktı kendime gelemiyorum nefes alamıyorum eve sığamıyorum boşanmak istiyorum olmuyor Doğu tarafını bilirsiniz zaten kaç defa denedik izin vermiyorlar Ayrıyetten oğlum için katlanmak zorunda kalıyorum ikimiz de aynı şekilde çok kötüyüm şu an gerçekten

4 Cevaplar

+1 oy
(13,944 puan) tarafından
çocuk için evlilik sürdürülmez. 

evliliği kurtarmak için çocuk yapılmaz.

çocuk birbirini sevmeyen, sürekli kavga eden anne-babanın yanında mutlu olmaz. evet çocuklar anne babasını birlikte görmek ister ama en önce mutlu anne baba görmek ister. 

çocuk çekip gittiğinde anne-baba kendi çektiğiyle kalır.

çocuk bana mı sordunuz sanki der, çekmeseydiniz der. 
(43 puan) tarafından
Yazdıkların hepsini bir bir farkındayım gerçekten olmuyor boşanamıyorum olmuyor yani nasıl anlatayım bilmiyorum o kadar rezil olduk ki herkese her şeye rezil ****** olmuşuz Zaten eşim küsüyor ufacık şey de aylarca konuşmuyor benimle Gecelerce Ağlıyorum inan çocuğuma bakacak takatim bile kalmıyor yemek bile yapamıyorum evimi temizleyemiyorum en son boşanma aşamasına geldiğimizde eşim ve kayınpederimgil torunumuzu alırız dediler Oğlum benden koparacaklarını söylediler korktum ve tekrar geri geldim ben yine bir şeyler düzelsin diye Çok affedersin Bir yerlerimi yırtıyorum artık ama olmuyor ne yapsam olmuyor gitsem olmuyor kalsam olmuyor Sussam olmuyor bağırıp kırıp döksem olmuyor Ne yapacağımı şaşırdım yemin ediyorum oğlum olmasa intihar edecektim öldürecektim kendimi çünkü yaşayan bir ölüyüm zaten o kadar bunaldım sıkıldım ki ne çok zormuş
(13,944 puan) tarafından
böyle yaşamak kolay değil. bir kere geliyoruz şy dünyaya. kararlı olman lazım. Ve unutma kolay kolay kimse anneden çocuğunu alamaz. yasa denen bir şey var
(43 puan) tarafından
Evet yasa denen bir şey var ama inan ki az çok bilirsin Doğu tarafında kan çıkıyor bu durumlarda gerçekten adam öldürüyorlar zaten kayınpederimgil torunumuzu vermeyiz dediler büyük Amcalarım onların oğlu kızımız geliyorsa gelsin Ama oğlunu bıraksın dediler eşim kalktı Ben oğlumu sana bırakır mıyım dedi kan dökerim dedi hepinizi öldürürüm dedi Ödüm koptu Çok korktum gerçekten o yüzden mecburen boyun Eğdim ama geldim Gel gör ki olmuyor Yapamıyorum gitmiyor yani her gün kavga gürültü tartışma
(13,944 puan) tarafından
kadın olmam çok zor. keşke başka bir şehre gidebilsen
(43 puan) tarafından
Başka bir şehre gitsem bile eşim aileminlerde oturduğunu biliyor ya onlara Zarar verirse gerçekten oğlu için yapamayacağı şey yok Kalkıp ben oğlum için babama bile öldürürüm demişti babasını bile öldürebilecek bir insan benim aileme neler neler yapar
-Reklam-
0 oy
(4,948 puan) tarafından
Oğlun için mi birlestin bosanmaktan vazgeçtin yoksa ailen doğulu olduğu için izin vermediler diye mi
(43 puan) tarafından
Ikisi de Hem oğlum yapamıyordu O biri aylık Ayrılık sürecinde İki buçuk yaşındaki oğlum babasını görmediği için Yemeden içmeden kesildi ağlayıp duruyordu kimi görse Baba diyordu Ve Ayriyetten eşim ve ben tarafı doğru olduğumuz için herkes barışmamız yönündeydi
0 oy
(117 puan) tarafından
3 yıllık evlilik için çok fazla yıpranmış bir ilişki... Çok affedersiniz bu noktaya getiren geçimsizlik kaynağı nedir? Şiddet? Aldatma? Maddi darlık? Uyumsuzluk? 
(43 puan) tarafından
Sadece dediklerinden aldatma olmadı geri kalan hepsi oldu En çok da vurdum duymamazlık umursamama sorun çözmeme iletişimsizlik O kadar doluyum ki ne yapsam hangi yolu denesem artık bilemiyorum denemediğim yol kalmadı çare kalmadı buraya yazmamın sebebi size içimi dökmemin tek sebebi belki Ne bileyim birinin dediği ile hareket ederim bir şeyler yoluna girer Yani demem artık o kadar Çaresizim yapacak tek bir şeyim kalmamış ne yapacağım ile ilgili hiçbir fikrim yok artık bu konularla ilgili evlilikle ilgili düşünebileceğim Mecalim takatim yok amacım Ufak da olsa akıl almak gerçekten Çaresizlik o kadar kötü bir şey ki
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Eğer dediğin gibi narsistse bunu bilerek yaptığını bilerek soylediginide artık bıliyor olmalisin hatta hiç birsey olmamış gibi bugun aramasinin bir yoklama olduğunu, sen abartıyorsun moduna gireceğini sen degersizlestirip sende yarattığı duygu durum değişikliği izleyerek keyif alacağını hepsini biliyorsun ama anlamadığım kendine neden bilmiyormuş gibi davrandığın?? Söylese ne olur ,unutma o sensiz bir hiç asla takılma hatta akşam tam olarak normal seviyeli konus ve artık bir sınır koy ,senin sınırlarını kafasına göre geçmeyeceğini anlamasini sağla. 
(4,226 puan) tarafından
Vampir gibi senin kanını emdikce rahatladigini sakin unutma ,sana üzücü bir laf ettiğinde asla kenara çekilme tam olarak gül ve kahkaha at ne oldu gunluk dozunu almaya mı geldin tamam lafını dediysen sessizce kenara çekil keyfini sür kendi kendine ayak altında dolaşma de.Ve asla başka bir laf deme ve takıldığını asla ve asla belli etme ,eğer narsistse max 1 haftaya nasıl değişim sergilediğini görüp 1 gün iyi davranıp,3 gün nasıl yüklediğiniz aslında senden beslenmek için yaptığını iyice anlarsın en azından hayat senin için kolaylaşır madem bu işkenceyi hem sen kendine hemde ailen sana uygun görüyor bari diplerde yaşama..

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 268 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 550 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 749 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 750 göst.