0 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Amcamın kızı yurtdışında oluyor dün gece gelmiş kardeşime vermiş hediyelero o da sabah getirdi hepimize birşeyler almış. Bana gecelik çamaşırlar gecelik, kardeşimin eşine krem, terlik, çikolatalar 

Kızım 15yaşında ona elbisü ve çanta getirmiş ama yengem(kardeşimin eşi) onu gördükten sonra tüm suratını astı bana kaynım daha güzellerini alıyor bunlara kalmadım falan bende çanta senin olsun kızımın başka çantası var dedim o da yok dedi suratını asıp oturuyor kızımda bunu görüp morali bozuluyor belli etmesede

Benim daha güzellerim var diyor elbiseye çantaya. Ona da hediye geldi zaten neden böyle garip şeyler yapıp evin huzurunu bozuyor

7 Cevaplar

0 oy
(1,674 puan) tarafından
Küçücük çocuğu kıskanıyorsa kendisi daha çocuk demekki
(3 puan) tarafından
Kızım da ağlıyor çantayı ona vermek istedim ipini büyüttüm omzuna taka bilsin diye kızımda küstü ama ne yapayım ben öyle suratla kızımı izliyor
(752 puan) tarafından
Neden ipini büyütüp ona sunuyorsun çantayı ? Kızından değerli mi yengen ? Bırak asarsa assın. Çatlata çatlata taktırırım kızıma çantayı. Sende yanlış yapmışsın bu kadar önemsemeyin insanları. Kızına yazık gözyaşı dökmüş çocuk
(3 puan) tarafından
12yıldır çocuğu yok onuda mutlu etmeye çalışıyorum küstü zaten kızımda
(5,575 puan) tarafından
Canim o hediye senin kizina gelmis neden veriyosun kac yasinda kadin ? Kizin isteyerek kendi rizasiyla verse anlarim.
Ayrica ona da hediye gelmis hani ona gelmese anlicam da yine de olmaz yani.
Yani cocugu olmamasi Allah tan gelen bi durum. Benim arkadasimin da 7 sene olmadi ben hamileyken ziyarete geldi bissuru hediye getirdi bebegime.
Kac yasinda insan cocukluk yapiyo yani.
(3 puan) tarafından
36yaşında
(1,674 puan) tarafından
36 yaşında insanın yapacağı şey değil bu ya çok güzelmiş yengecim güle güle tak diyeceğine triplere girmis
(3 puan) tarafından
Hemde nasıl trip
(1,674 puan) tarafından
Ya yaparsa yapsaydı kızını üzmeye degmezdi
-Reklam-
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Boşver canim kızına gelmiş gediye niye vereceksin ki hem milleti anlamak zor
(5,495 puan) tarafından
Otursun boşver ne yapsan yaranamazsin kaç yaşında merak ettim
(3 puan) tarafından
Kızım 15
Kadın 36yaşında
(5,495 puan) tarafından
Yok artık takma sakin çocuğun hevesini kırmış resmen koca kadın olmuş 15 yaşındaki cocuklami kiyasliyo
(3 puan) tarafından
Çocuk bana da küstü çantayı ona vericem dediğimde
(5,495 puan) tarafından
İşte keşke çocuğunuzu dusunseydiniz başta vermek istese o verirdi birey olmuş artık öncelik evlatlarımız üzülsün yengen evladını düşün
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Al senin olsun dieydin vreehhh
(3 puan) tarafından
Çantayı vericektim ihtiyacım yok kaynım bana daha güzellini aldı dedi kızımıda ağlattım boşu boşuna
0 oy
(1,125 puan) tarafından

AA aaa neden al senin olsun diyorsun ki? Hiç de verme boş ver. Hediye kızına gelmiş. Hem kızından izinsiz kimseye verme (annem yapardı sinir olurdum :)) hem de şımartmaya gerek yok. Belli ki o da bir çocuk ama gitsin, başkası eğlesin. :) 

(3 puan) tarafından
36yaşında öyle de çocuk değil ama kara kara oturuyordu
(1,125 puan) tarafından
Boş ver oturur oturur kalkar :) siz kaldırmayın
0 oy
tarafından
Kızına gelen hediyeyi bir başkasına nasıl verirsin? Bu düpedüz haksızlıktır. İnce bir mesele ancak o kızcağız belki de çok sevdi o çantayı. Sırf saçma sapan bir kadın kıskançlık yapıyor diye böyle kızını üzmeye değer mi? Olay çanta elbise değil, olay kızından izinsiz onun olan bir eşyayı başkasına vermek istemen. Yapma. İslamda birinin malını bir başkasına vermek gasp etmek, hırsızlık yapmak demek. Kızın bile olsa. O eşya senin veya o yengenin değil. Kızının. Lütfen.
(3 puan) tarafından
Haklısın ama suratını bir görseydin kara kara oturuyordu sanki kızım hiç o elbiseyi çantayı kullanamayacak gibi geldi verdim yüzü açılsın
tarafından
İsterse çıldırsın ağlasın, bu kızının eşyasını ondan izinsiz başkasına vermene değer mi? Kim ne der durumunu çok mu önemsiyorsunuz? İsterse kudursun. Allah Allah o suratını astı diye siz neden onu eğleyecekmişsiniz? O da ne haset, kindar, bencil insanmış. Siz de bir daha böyle bir şey başınıza gelirse görmezden gelin hatta olan şeyleri de söylemeyin, göstermeyin. Bu insanın gözü size çok değer. Hasut çünkü.
(1,674 puan) tarafından
Kızımdan kimse önemli değil benim için kardeşimin eşi bile olsa..
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Fazla yüz vermişsiniz bence koca kadın , 15 yaşındaki genç kızı mı kıskanıyor ne kadar basit. Şakayla karışık lafı çarpıvereydiniz . 
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Kusura bakma hata senin isterse bir çanta için intihar etsin. Genede kızımdan alıp yengeme vermezdim küçük kizin camtasini mi takacak 36 yaşındaki kadın bir yaştan sonra insan daha olgun takılır o yaşa gelmiş hala çocuk ergen çantası mi takiyo.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
0 oy
10 cevap 400 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 576 göst.
26 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu