+1 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bildiğiniz devlete bağlı kurum hastane VS varmı Dr öneriniz acil kızlar işlerün uzun sürmediği yer falan 

1 cevap

0 oy
(5,749 puan) tarafından
Büyükmü cocukmu canım.
tarafından
6 yaşında canım
(5,749 puan) tarafından
75. Yıl da Zeynep ışık yada elçin büyük alan mükemmel doktorlar canım ben İstanbul da yaşıyorum kızıminda büyük dış problemleri var 4 yaşından bu yana ikisine getiriyorum. Özellikle Zeynep ışık tercih et derim.
tarafından
Gülüm hastane adı ne tam olarak nasıl randevu alırım ankarann yabancısıyımda cok mutlu oldum şimdi
(5,749 puan) tarafından
75. Yıl ağız ve diş sağlığı hastanesi pededonti bölümün den canım 182 den randevu alabilirsiniz.
tarafından
Canım MHRS den buldum peki hangisi iyi tekrar sorayım uyutmalı işlem yapıyomu burası neler yaşadınız siz nasıl bir işlem çok korkuyorum benim oğlan cok nazlı iğne uyuma VS korkuyoruz cok ağrısı olurmu işlem sonrası eziyete döner diyede cekim serim
(5,749 puan) tarafından
Zeynep ışık evet uyutmali yapılıyor kizimida uyutup yaptılar hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Hayır hayır inan sadece 2 saat yemek yemedi o kadar. Tabiki sizin isleminiz ne bilmiyorum ama bizim kanal tedavisi artı dolgu diş çekimi vardı.
tarafından
Ayy senden Allah razı olsun canım benim nasıl kötü anımda cıktın karşıma büyük yerde bu işler uzadıkça uzuyor oraya git buraya gel hemen olacak bişeyse uzatmıcam daha peki hemen ayıldımı cocuğunuz bizimde dolgu kanal cekim yoksanırım bitek oyuk dişleri azıları canım şimdi randevu alıp gittim diyelim gün verir dimi işlemi yapmak için
(5,749 puan) tarafından
Sendende razı olsun inşallah. Bakıp gün veriyorlar canım bize 1 ay sonraya vermişti günü. Evet hemen ayiliyorlar.
tarafından
Dr dişi ağrıyor diye ilaç vermişti Ogün ağrısı geçti onu kullanıpmı götüreyim bilemedim inşallah sorunsuz hallederim yaa
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy