+1 oy
547 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından

image

image

2 tane çocuğum var 6 öbürü 3 yaşlarında temizlik açısından da düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var üstteki koltuk deri tarzı silinebilir kumaş üstüne bir şey dökülse de işlemez içine alttaki de çok beğendiğim bir model ama ayakları pek sağlam gelmiyor bana kumaş konusunda da tereddütteyim dediğim gibi iki çocuğum var sürekli üstünde oturacağız oturma odası fikir verir misiniz kızlar hangisi güzel ya da temizlik açısından fikirlerinizi  ihtiyacım var

17 Cevaplar

+2 oy
(2,974 puan) tarafından
Kız sen hayla almadın mi koltukları içine sinen şekilde al sen kullanacaksın önemli olan senin zevkin beğendiğin hangisi ise onu al canım 
(44 puan) tarafından
Hiç sorma ya hala Kararsızım İki çocuğum var örtüde üstüne atmak istemiyorum atmazsan bu sefer kirlenir Çok kararsızım çok hala soruyorum size ne yapayım:))
(2,974 puan) tarafından
Canım cocuklarin huyunu sen bilirsin o yüzden sende  istediğin bir renkte oynama yap bu kadar takma gönülden nasıl geçiyorsa öyle al sonuçta uzun süre onu kullanacaksin
-Reklam-
+1 oy
(9,718 puan) tarafından

Hergün sana fikir veriyoruz ama bu gidişle almayacaksın heralde:happy:

(44 puan) tarafından
Abo yandınız siz yeni ev diziyorum aldığım her şeyi atıyorum buraya Sizin fikrinizi sormadan yapamıyorum aşko:))
(9,718 puan) tarafından
:)) bari koltuğa karar vereydin en zor olan o ☺️
0 oy
(8,360 puan) tarafından
Üstteki bence 
0 oy
(2,313 puan) tarafından
İkincisi güzel 
0 oy
(394 puan) tarafından
Üstteki diyorum
0 oy
(213 puan) tarafından
İlkini begendim ben ikincisi temizlik açısından zor.gibi sanki
0 oy
(28,741 puan) tarafından

Üstteki güzel 

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Üstteki koltuklara gidip birebir baktım canım. Güzel değiller. Silmek içinde iyi bir seçim değil . Kolay silinmiyor çünkü . Ordakilerde öyle söyledi. Alttakinin de görseli hoş değil canım yaç birde koltuk alırsan sert oturumlu al. Yumuşak olanlar bir halta yaramıyor. Renkleri bu yeşil boğar mesela evini. Koyu gri açık gri tarzında ya da kahve tonları evini daha güzel gösterir. Boğmazda. Alırken acele etme. Gez gör otur üstüne anca öyle al. Ben 1 ay rahat gezdim
0 oy
(16 puan) tarafından
Koyu renk alma derim bende siyah bende kurtulacağım günü iple çekiyorum sürekli toz oluyo 
0 oy
(990 puan) tarafından
İkinci model daha güzel. Çocuklar çok küçük değiller sorun olmaz bence
0 oy
(836 puan) tarafından
Üstteki model harika ama deri tavsiye etmem yazin yanar kışın donarsin üstünde:)
0 oy
(18,262 puan) tarafından
İlki daha spor. Ben spor severim
0 oy
(861 puan) tarafından
Silinebilir kumaş o konuda her zaman için daha kullanışlıdır
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Ben yeşilli olani  daha çok beğendim canım 
0 oy
(12,933 puan) tarafından
Sana şunu soyliyim girinti çıkıntı ne kadar çoksa temizlemesi o kadar zor oluyor 
0 oy
(2,595 puan) tarafından
İkisini de beğenemedim rüküş bence 
0 oy
(434 puan) tarafından
İlki bence daha güzel spor daha güzel duruyor  alttaki model herkeste heryerde var kumaş seçimi yapma şansın varsa nubuk kumaş yaptırabilirsin bende 2 sene önce aldım aldıktan sonra duydum nubuk kumaş çok kullanışlı bir kaç arkadaş tavsiye etti ama almıştım bende

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
9 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 372 göst.
+1 oy
12 cevap 287 göst.
23 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Hayatnur (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 664 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu