0 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim bu huyum nolacak yaaa herkesi kendim gibi saniyorum hemen dökülüyorum ve denediğim bir lafı abartıp farklı farklı anlatıyorlar arkamdan ve herkes bana tepki veriyor sonra niye anlatıyorum diye sonra ağlayan üzülen ben oluyorum ne zaman yemin etsem bidaha kimseye guvenmeyecem hiç birşey anlatmicam diyorum sonra kendimi konuların olayların için de buluyorum çok üzülüyorum nolur bana akıl verin düşman sevindirmim artık yaaa offf

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuvvetli bir darbe yemezsen insanlardan sen hep böyle gelir gidersin ben de senin gibiydim arkadaşlarımda yediğim kazıklar sağ olsun şimdi kendimi bile güvenemez oldum
tarafından
Valla kaç kez yedim bu kazıkları inanki ama kimsem yok ne ailem ne arkadaşlarım tek basimayim sadece eşimin ailesi var onlarda böyle yapıyor sahipsiz görüyorlar heralde :(
tarafından
Ben de tek başımayım ailemden uzaktayım eşinin ailesi yakınımızda ama her şey senin elinde soğuk ve mesafeli dur insanlara sahipsiz görmesinler saflığını kullanırlar iyi niyetli demezler s**** derler arkandan iyi niyet hep suistimal ediyor çünkü insanoğlu
tarafından
Aynen canım yaa saf görüyorlar eziyorlar kendi ayıplarını örtmek için beni maçlarıyla oyuncak ediyorlar ama yeter bundan sonra evimden de çıkmam kolay kolay kimseyi de almam çağırmam güvenmiyorum artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kmseyle knusma mesafe koy arana herkezle . Guvenmemen gereken bı cagda yasıyosun malesef canm. Sen boylesın dıye herkezde senn gbı ıyı degıl . 
tarafından
Demekkı eltıne guvemıp fazla samımı olmıycaksn canm. Bosuna dememısler eltı eltının dusmanıdır dıye. Ye ıc gul oyna ama nasılsın ıyımısınden ılerıyr gıtme. Ilk zamanlar bende oyleydım baktım her soyledıgıme bıre bın katıp baskalarına anlatıyo onları duydugumdan berı tek kelıme konusmuyorum onunla. Nasılsn ıyımısn cocuklar nasıldan ılerı gıtmıyo konusmamız. Hep agzmdan laf almaya calısıyo ama yok anlatmıyorm. Cok mu anlatmak ıstıyosun bısylerı al elıne bı kagıt kalem yaz . Dök ıcını rahatla. Snra ıstersen o kagıdı yak ıstersen yırt at. En sınsı dusmandan ıyıdır. Ben oyle rahatlıyorum canm tavsıye ederm
tarafından
Valla çok haklısın canım bende mesafeliyim zaten konuşmuyorum eltim benim konuştuğum insanlardan laf alıp kaynanama falan kocasına gorumceme anlatıyor beni  kotuluyor valla bıktım artık yaaa
tarafından
Iste senn tek cozumun mesafelı olmak canm baska turlu kurtulamazsn. Herkezle koy mesafenı kafan rahatlasn
tarafından
Tamam canım valla bundan sonra böyle yapacam evimde huzurluyum zaten eşimle bundan sonra ne kimseye giderim nede kimse bana gelsin yaaa böyle daha iyi
tarafından
Aynen oyle canm kafan eahat olur hıc degılse
0 oy
tarafından

Bu devir olmus ve sen en yakinina bile guvenilmiycegini hala ogrenememissin gercekten ya cok saf temiz yureklisin yada icindekini tutamiyon darbe yiyon:D

tarafından
Valla bende bilmiyorum safmiyim  yoksa kendimi tutamiyomuyum yoksa herkes çok zeki ben aptalim anlamadım:(
0 oy
tarafından
Hayatini degistircek bi darbe alsaydin eminim kimseye guvenmezdin sütten agzı yanan yogurdu ufleyerek yer misali
tarafından
Valla yedim canım aldım o darbeyi ve artık kendime söz veriyorum
Kimseye gitmeyecem kolay kolay kimseyle samimi olmayacam guvenmicem artık

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 323 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Es25 (4,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 519 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,040 göst.