+2 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (836 puan) tarafından

Benim ikinci gebeliğim bir kizim var çok şükür biraz sıkıntılı bir süreçten geçiyorum aslinda üçlü testim riskli çıktığı için amniyosentez onerdiler bende dün yaptırdım bugün bebegi merak ettim özele gittim ve kizim olacağını öğrendim doktor görünürde bir sıkıntı yok herşey normal dedi ama şu amniyosentez sonucu çıkana kadar İçim rahat etmicek biliyorum ama kizi duyunca havalara uçtuk resmen ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım benimde bir oğlum var Allah nasip ederse bir kızım olsun çok istiyorum ismi bile hazır oğlumun adı doğan kızım olursa doğa koymak çok istiyorum 
(836 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım isimler harika rabbim sağlıklı hayırlı bir kiz evlat nasip etsin sana inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Allah  analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun 
(836 puan) tarafından
Amin canım benim çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(557 puan) tarafından
Benim de iki buçuk yaşında ve 8 aylık olmasına az kalan iki kızım var çok güzel bir duygu iki kız annesi olmak sağlikla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah canım 
(836 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok sağol evet çok değişik bir duyguymus hem cok mutluyum hemde cok stresliyim bu sonuclar hayırlısıyla temiz ciksaydi o zaman derin bir nefes alicaktim
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Kızına omur boyu yanında olabileceği ona her zaman destek olacagi bir kız kardeş geliyor ne güzel maşallah canım ☺️❤️
(836 puan) tarafından
Ay çok güzel bir duyguymus gerçekten su sonuçlarda bı temiz çıksaydı o Zaman doya doya yaşardım sevincimi işte
0 oy
(520 puan) tarafından
Bende dün öğrendim cinsiyeti bir kızım vardı bir de erkek bebek sahibi olmaya hazırlanıyoruz çok şükür allah her ikisini tattırcak çok şükür 
0 oy
(6,213 puan) tarafından
Benim en büyüğü ve en küçüğü erkek ortanca kızım var çok isterdim kızıma kız kardeş doğsun nasip kısmet Allah sağlıkla dogurmani nasip etsin inşallah 
0 oy
tarafından
Ben ikinci çocuk düşünmüyorum şuan ama gün gelir düşünürsem tekrar kız isterim. İki kız kardeş olmak mükemmel bir hayat arkadaşlığı. Tebrik ederim sizi. Sağlıkla doğsun.
(836 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canım sağol ah bide bu süreci atlatsak hayirlisiyla sonuclarimiz temiz cikar inşallah o zaman sevincimi doya doya yaşardım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 449 göst.
10 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
25 cevap 489 göst.

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...