+1 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (724 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Üstün körü yıkıyorum zar zor aglaya aglaya artik bogazlari aciyor sakin kalamiyorum kiziyorum en sonunda 

Guzel guzel anlatiyorum ediyorum ama yok oyle bir agliyor ki beni asla duymuyor oyuncaklar denedim olmadi kalemle duvarlari cizelim dedik olmadi cildirmak üzereyim suan yine bir banyo olayindan ciktik oturup aglicam sinirden ya komşular da diyecek bu kesin cocugu dovuyor asla susmuyor cikana kadar 20 aylik bisey diyin bana   Galiba iyi bir anne olamiycam insan ne kadar cabuk çöküyor ya 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir banyoyla anneliginizi sorgulamayin lutfen hepimiz insanız sabrımız tükenebiliyor bazen sudan vs korkuyodur yada sevmiyordur o yuzden sıkıntı çıkarıyordur korkma durumu vs olmuyorsa eğer balkonda legrne su doldurup yada havuz varsa o sekilde alısabilir 
-Reklam-
0 oy
(5,749 puan) tarafından
benimkide tam tersi gunde 50 kere soyurunuo banyo banyo diye demin kolunu bacagini ispattim kanmadi. 7. yada 8. kez bugun suya gir cik dusakabinde gecti gunumuz
0 oy
(387 puan) tarafından
Cnm valla oğlum okadar çok.agliyordu ki banyo yaparken ben bu çocuk nasıl duzelcek dedim yaz olunca her gün duşa sokuyorum alisdi bir gram ağlamıyor artk aliştir bence cocugunda alışır eglendirerek yıka şarkılar sole bişey yap benm oglanda.cok agliyodu yaz ayında he gün duşa girdi alisdi.artk 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
3 yaşına kadar her banyosunda savaş çıkıyor sanılırdı evde komşular herkesler duyardı denize gittik denize parmak ucunu dahi batıramamıştık sonra kendi istmeye başladı banyo yapmayı şimdide banyodan çıkmak istemiyor . Sanırım buda bir dönem 
0 oy
(4,452 puan) tarafından
Vücut her gün yıkarız ve bayılır ama haftada 3 saç yıkarız, ortalığı yıkıyor. 3 yaş olacak, saç yıkayalım dedim mi bir sürü ağlıyor, yıkamayalım diye. 
(12,149 puan) tarafından
Ay bu benim oglum ya her banyo oncesi pazarlik yapiyo benimle kafami yikamiycaksin dimi diye
(4,452 puan) tarafından
Bizimki de öyle hadi banyoya deyince saçı yıkamayalım diye başlıyo, bir de tamam diyene kadar peşimde ağlıyo
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Ben 30 aylık bebeğimle aynı durumu yaşıyorum sabahtan başlıyor Ara yıl nasıl yikayacagim stresi. Banyoya girmeden başlıyor çığlık atmaya ki ağlayan bir çocuk değil ama banyo bizim kabusumuz
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Benim kızımda öyle canım.  Bazen sadece bir tas su tek döküyorum. Helak oluyor aglamaktan. 
0 oy
(9,571 puan) tarafından
Duyusal hassasıyetleri olabilir cocugunuzun. 
0 oy
(329 puan) tarafından

Benimki suyun sesini duymasın yeter ki çırpınır suya girmek için kovaya giriyor banyoda su dolduruyor um 2 buçuk yaşında :D

0 oy
(1,229 puan) tarafından
Bızımkıde banyo yapmak için ağlıyor
0 oy
(149 puan) tarafından
Önce asla başından başlamayın yıkamaya onun gibi vücudu kupurtrrek sonra başını yıkamadan çıkartın çünkü başları ıslanınca çok korkuyorlar bi sonrakine başını tek sefer kopurtun hemen çıkartın her yıkamada ince vucud temizliği en son baş ki aşırı tepki vermesin ben şuan yeni doğmuş bebeğimi de öyle yıkıyorum önce başı yıkıyordu annem çığlığı bakıyordu ağlama süresi daha uzun oluyordu Allah kolaylaştırsın inşallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 197 göst.
0 oy
15 cevap 447 göst.
9 Şubat 2024 Aile kategorisinde Elif&hanim (5,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 436 göst.
13 Mart 2022 Aile kategorisinde Smyra01 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 160 göst.

404,870 soru