0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Yerleri sildikten sonra çok kötü kokuyo neden olabilir ?temizlikten sonra her yerin mis gibi kokması lazım ama benim ki kokmuyo yüzey temizleyici çok az sirke kullanıyorum yine de güzel kokmuyo çok kötü kokuyo..

14 Cevaplar

+1 oy
(11,367 puan) tarafından
Vileda başlığını beğiştir kullandıktan sonra ıslak bırakma. Çamaşır suyunda beklet sonra durula sonra kuruyacağı bir yere koy
-Reklam-
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Vileda ile mi siliyorsun 
(87 puan) tarafından
Yok paspas gibi olanla
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Hangi yüzey temizleyici kullanıyorsun  ve vilada kovası içi ve vilada ucu temiz mi temizlik öncesi yer yeri havalandir birde hangi sirkeden  dokuyorsun 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Sirkeden olabilir , yumos koy silme suyuna 
0 oy
tarafından
Sirke kokuyordur 
0 oy
(650 puan) tarafından
Sirke kokusu kötü ondan olabilir mi bide sirkesiz dene aynı kokmazsa Sirke kullanma 
0 oy
(130 puan) tarafından
Vileda basligini degistir 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Çamaşır suyu kullan ve vileda başlığını silmeden önce yıka suya da çamaşır suyu ve yumos koy²
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Bezin temiz değil ozaman veya bezi islak birakiyorsan kokar 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Bende sirke koyunca aynı oluyor. 
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Sirke çok az koyarsan kötü koku yapmaz. Vileda başlığını ıslak birakiyorsan eğer o çok kötü koku yapıyor. 
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Mutfak yeri ya da yemek yediğiniz yerler kokuyorsa özellikle muhtemelen yumurta kokusudur. Yumurta temas ettiyse yerle silince daha beter kokar. Çamaşır suyu kullanmadan da gitmiyor.
0 oy
(657 puan) tarafından
Sirke bekledikçe koku yapıyor. Ben çok az bsi çamaşır yumuşatıcısı döküyorm silme suyuna. Ev 3 gün miss gibi kokuyor
(1,142 puan) tarafından
Bende yumuşatıcı koyuyorum ama 3 gün kokmayı bırak 3 saat kokmuyor canım yumuşatıcı ne kullanıyorsun ki ne kadar döküyorsun
(657 puan) tarafından
Yumos mor şişe kullanıyorum bir kapağın yarısi kadar koyuyorm ama sirke çamaşır suyu falan kullanıyorum ben. Önce duru su ile siliyorm sonra öylesine bir üzerinden yumoslu su ile siliyorm. Birde beyazlari yıkarken makineye vileda bezini de atıyorum makineye
0 oy
tarafından
Vileda yapar, elle silerim bu yüzden. O temizlik hissini hiçbir vileda veremiyor.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 984 göst.
0 oy
12 cevap 263 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 442 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...