+1 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından

Gündüz gözümü uykudan açamıyorum akşam olsa da şöyle bi güzel uyusam diyorum akşam oldu erkenden yatayım uykum var dedim yok arkadaş zaten dalmakta zorlanan biriyim niyeyse bu sefer daha da zorlandım vücut uyku istiyor ama uyuyamıyorum var mı uyumayan kızlar....sabah da kendjme kizicam neden uyumadım diye :P:(

6 Cevaplar

0 oy
(2,970 puan) tarafından
10.30 da nasıl uyuyon kız ben çalışırken o saate uyuyordum şimdi çalışmıyorum 2 den aşağı uyumuyom :))) bende sabah da 9 da kalkıyorm
(1,112 puan) tarafından
Normalde uyumam illaki 12 buçuk 1 i bulur ama gün içinde çok uykum geldiği için dedim fırsat bu fırsat kocam da beni salmışken rahat bi uyuyum dedim olmadı zaten
(2,970 puan) tarafından
Ahahhaa kocam salmışken ne kız :)))
-Reklam-
0 oy
(85 puan) tarafından
Ya keske bana uyku fırsatını verilse hic kaçırmam tam yayaga geçtim yayacakken bebegimin gaz sancısı başladı bu saat oldu masaj yaptırdım zipalttom biraz sakinlesti şimdi de beşik sallıyorum 
(85 puan) tarafından
Aman canım dikkat et. Bende bebek kucağımda dalıyorum ya dikkat etmeye çalışıyorum yine de
(85 puan) tarafından
Ne kadarlık sizinki
(1,207 puan) tarafından
3 aylık canım. Ben asla cesaret edemiyorum yanımdayken uyumaya saat kaç olursa olsun oturup emziyorum geri beşiği koyup sallıyorum. Teyzemin kayinvalidesi bebeğini kaybetmiş yıllar önce memesi burnunu kapatmış.  Allah korusun
(85 puan) tarafından
Evet bende ondan korkuyorum zaten. Canim dunde uyumadi zaten gun boyu ayaktayım dayanacak halim kalmadi uykusuzluktan gozlerin kenliginden kapanıyor
(1,207 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(13,979 puan) tarafından
Ben gece 4 ten önce uyuyamıyorum yıllardır o saatlerde yatarız iki bebe oldu değişmedı 

İkide kapatıp gelecek ayı bi saat kestirsem süper olacak ama yok yorgunluk diz boyu uyku yok o
0 oy
(527 puan) tarafından
Ayy sorma yaa bende uyuyamıyorum 38 haftalık hamileyim bide 2 yaşında kızım var o bazen erken kalkıyor uyumam gerek ama yok. Salondayken gözümü açamıyorum uykudan odaya geçince o göz bir daha kapanmıyor 
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Aynı ben saat 3 oldu uyku yok oğlanlar 8 de kalkıyor en geç oda Sabah kendime güzel konuşma yapacağım uyumadım diye
0 oy
(4,593 puan) tarafından
ZMA kullan canim hem uykuya kolay dalarsin hem derin uyursun bu dedigimde vitamin yani baska birsey değil 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 443 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,595 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,134 soru

23,689,577 cevap

310,834 kullanıcı

...