+1 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (3,190 puan) tarafından
Kızlar yaklaşık 22 gün önce kimyasal gebelik yaşadım şuan adetime 3 gün var goguslerde şişlik ağrı yorgunluk hali ara ara baş dönmesi mide bulantısı var ama kusturmuyor tekrar gebelik oluşmuş olabilir mi test yapsam mı karar veremedim 

6 Cevaplar

0 oy
(470 puan) tarafından
Bence reglin gecikmesini bekle
(3,190 puan) tarafından
Dimi bende öyle düşünüyorum tekrar hayal kırıklığı yasamayayim
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından
Ben kimyasal gebelikten sonra bidaha adet gormedim hamile kalmıştım. Çoğu kişi öyle oluyor. Çünkü rahim açık olduğu için hemen tutunurmus bebek. Hamile olma ihtimaliniz çok çok yüksek korunmadiysaniz
(557 puan) tarafından
Ama yine de reglinizi bekleyin tabi. Ben reglim geçmeden test yaptığıma pisman olmuştum. Bebek düşse bile haberim olmazdi hemen test yapmamış olsaydim
(3,190 puan) tarafından
Saolsin canım inşallah istiyoruz bakalım geçmesini bekleyecem zaten 2 3 gün var olmama gecikirse yapacam
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Kızlar bir bakın ihtimal var mı 
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Bence sen yine de bekle..

Hayal kırıklığı yasamaman için..

Ama yine de çok düşüneceksen bir kaset test al istersen 2-3 günün kalmış.
Belli olabilir silik olsa da

Kimyasal gebelik yaşamadım ama benim ilk bebeğim de düşük yaptım çok üzülmüştüm diğer ay tekrar hamile kaldım. 

Kürtaj olmazsa böyle durumlarda gebe kalma ihtimali çok daha yüksekmiş
(3,190 puan) tarafından
Bu ikinci olacak olursa ilk kizimdada iki düşük yapmıştım sonra hamile kaldım bir ay önce de kimyasal gebelik geçirdim oda kanla gitti hayal kırıklığına uğradım diyede biraz kokrkuyorum açıkçası çünkü kimyasal gebeliği de bilmiyorduk teste pozitifi görünce çok sevinmiştik sonra baya üzüldük şimdi tekrar üzülürüm diyede korkuyorum açıkçası ya gecikmemi bekleyecem yada gidip alacam en iyisi 2 3 gün daha beklemek
(1,752 puan) tarafından
Bence de beklemek en iyisi canım
Çok sabırsız olabilirsin
İnş en kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalırsın:-)
(3,190 puan) tarafından
Amin canım saol inşallah
0 oy
(14,634 puan) tarafından
olabilir bende kimyasaldan hemen sinra hamile kaldim 
(3,190 puan) tarafından
Hadi inşallah canım iki üç daha bekleyecem nasip
(14,634 puan) tarafından
insAllah Allah gonlune gore versin canim ❤
(3,190 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(621 puan) tarafından
Bence elinde test varsa yap sende yapmak istiyorsun gibi 
(3,190 puan) tarafından
Kimyasal gebelikte pozitifi görünce hemen eşime supriz falan yapmıştım şimdi diyorum pozitifsede kan vermeden kimseye bir şey söylemem çarşamba da rendavum var dahliye ye orda kanda çıkar zaten varsa ve gecikirse birazdan kalkıp yaparım
(621 puan) tarafından
İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap kuzum. Benim de bugün gecikmemin 4. Günü. Asla ve asla gecikme yaşamazdım ama dün idrar testim negatif çıktı bende ne yapacağım bilmiyorum
(3,190 puan) tarafından
Belki strestendir canım malesef çoğu kişi korunurken kalıyor çoğu kişide istiyor olmuyor
(621 puan) tarafından
Evet canım şansımıza artık nasip kısmet
(3,190 puan) tarafından
Aynen tatlım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 203 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,190 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Anneolmakistiyorum (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 139 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,190 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 15 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Papatya1 (25 puan) tarafından soruldu

403,365 soru

12,082,153 cevap

36,358 kullanıcı

...