0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (3,398 puan) tarafından
Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ayın 9 unda kanamam başlamıştı şuan yine gecikmem var hayla adet olmadım düzensizlik mi oluyor kimyasal gebelik sonrası şuan yaklaşık 1 haftadır gecikmem oluyor başına gelen var mı günü mü değişti acaba 

10 Cevaplar

0 oy
(6,964 puan) tarafından
Test yapmadın mı canim 
(3,398 puan) tarafından
Canım adet günüm gelmeden yapmıştım negatifti
-Reklam-
0 oy
(14,696 puan) tarafından
iliski oldu mu ? 
(3,398 puan) tarafından
Oldu canım
(14,696 puan) tarafından
umut vermek istemem kuzum ama bi test yapsan iyi olur bende kimyasal gecirdim ayni ay geri hamile kalmisim beta dusmus mu diye baktirmistim bi baktim beta firlamis meger o kanamadan sonra hemen kalmiskm keseyi felan gormustum hatta suan 37+5
(3,398 puan) tarafından
Canım adet günümde yaomistim test negatif çıkmıştı hatta onun kimyasal olduğunu bilmediğimiz için çok sevinmiştik sonrasında çok üzüldüm adet günümde yaptım test negatif çıkınca daha da çok üzüldüm ama hayla da olmadım
(14,696 puan) tarafından
tekrarlamakta fayda var
(3,398 puan) tarafından
Tekrarlayacam canım inşallah vardır
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Başına gelen var mı 
0 oy
tarafından
Canım kan testi ver 
(3,398 puan) tarafından
Tatlım test yaptım adet günümde  negatif çıktı bide baya üzülmüştüm oda negatif f çıkınca dahada kötü oldum ama hayla olmadım da bilmiyorum yani
0 oy
(1,036 puan) tarafından
İkisi de olabilir canim testi tekrarlarsin negatifse ayin 9 unu sat olarak baz alirsin 
(3,398 puan) tarafından
Canım testi adet günümde yapmıştım negatifti ama haylada olmadım bulantı gibi bir şikayetim de var
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Ben kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalıp doğum yaptım 
(3,398 puan) tarafından
Öyledir de tatlım ben test yaptım adet günümden önce negatifti
0 oy
(9,531 puan) tarafından
Ben ocakta kimyasal gebelik geçirdim dahada hamile kalmadım 
(3,398 puan) tarafından
Bende geçen ay geçirdim gecikme yaşadın mı canım
(9,531 puan) tarafından
Hayir
(3,398 puan) tarafından
Şuan 9 gün gecikmem var daha öncede test yaptım adet günü negatif çıktı tekrarlasam mi diye düşünüyorum
(9,531 puan) tarafından
Testi boşver git bı kan ver en net cvp sabahları sağlık ocağıda kan aliyo yarın ogrenirsin
(3,398 puan) tarafından
Kızımı hastaneye götürecem denize gitmiştik geldik kizimin  ateşi var bir acile götürecem orda kan vereyim o zmaan
0 oy
(4,733 puan) tarafından
ben kimyasaldan sonra diğer ay hamile kalmıştım gecikmem 3  gun sürmüştü  kan verdim çıkmıştı  bide düşükten  sonra adet  tarihleri değişebiliyor  cnm
(3,398 puan) tarafından
Anladım tatlım yani tarihi değişmiş olabilir
0 oy
(566 puan) tarafından
Deneme yaptiysaniz gebe olma ihtimali çok yüksek. Ben hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım. %90 öyle oluyor
(3,398 puan) tarafından
Bizim 1 sene oldu canım spirali çıkarali
(3,398 puan) tarafından
Bugün test alıp tekrar yapayım inşallah vardır ya
(3,398 puan) tarafından
Bide biz kimyasal olduğunu bilmediğimiz için o kadar sevinmiştik ki var ya öğrenince ben çok üzüldüm eşime supriz bile yapmıştık kızım 3 buçuk yaşında sürekli annemin karnında bebek var diyip duruyor biz ona dedik yanlış anlamisiz hayla diyor anne yorulma karnında bebek var
(566 puan) tarafından
Kız valla benim de kızım 3.5 yaşında annemin karnında bebek var deyip duruyor biz de istiyoruz. Hayırlısı olsun. Yap pozitifse kimseye deme
(3,398 puan) tarafından
Öyle yapacam zaten kimseye demem canım akillandim
0 oy
(225 puan) tarafından
Ya canım gebelik ihtimalini de bir düşün derim. Bende 1 hazıranda kimyasal yaşadım. Yine o ay 30haziranda yeniden hamile oldıgumu öğrendim. Geç yumurtlama da olmuş olabilir. Sen adet gecikmenden 9-10gün sonra testini yenile. 
(3,398 puan) tarafından
Bugün 9 gün gecikmiş oldu adet günü yapmıştım test negatifti
(225 puan) tarafından
İstersen testini yarın bi yenile. İki test al yine ne olur ne olmaz bir de 12.gün yaparsın.
(3,398 puan) tarafından
Kızımı acile götürecem kan verecem orda bakayım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 155 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Lavantakokusu (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 171 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,398 puan) tarafından soruldu