0 oy
575 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında dışarı hastası resmen eve girmiyor dün lafımı dinlemedigi için bugün dışarı çıkmak yok dedim kapının kilidini açmaya çalıştı kaldırdım anahtarı şu an deli gibi kapıları çarpıp ağlıyor delirdi resmen bı görseniz çok fena bağırıyor gören çocuğu dovuyorum öldürüyorum zanneder valla bende sakince oturdum bekliyorum yani ne yapmam lazım bilmiyorum böyle durumlarda ne yapmalı ya 

14 Cevaplar

0 oy
(15,909 puan) tarafından
Az önce benim 5 yaşindaki ergen kızım evi terketmeye kalktı. Bırakın beni gideceğim bu evden diyor. Başa çikilmiyor  yada ben başa çikamiyorum. Zor ikna ettik babasıyla markete gitti şimdi. Sende ilgisini başka yöne çekmeye çaliş. Gel hadi kek yapalim dişarda yeriz desen. 2 saat oyalanirsiniz onunla. 
(208 puan) tarafından
Ya bide dedesigil alt katimizda oturuyor ben cikmiycan dedim babaanesi bağırıyor şimdi indi gitti delirdim resmen ya
tarafından
Bırakın çocuğu :D
-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Ağlamanın faydasını öğrenmesin. Ağladıkça dediklerimi yapıyorlar nasılsa diye düşünür ve davranmaya başlar. Öncelikle git bi elini tut ve göz teması kur sonra sakince konuşalım kızım de. Fiziksel temas ve göz teması çocukları rahatlatıyor. 
(208 puan) tarafından
Yok ağlasın ya bundan sonra yapmam dedigini
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Benim 4 yaşındaki kızımla çok ağlıyordu yaklaşık bu bir aydır agladıgı hiçbir şey yapmıyorum.

Kararlı olun tam düzelmedi ama eskisine göre daha iyi 

Bir kere Senin söylediğin gibi krize girmişti saatlerce ağladı resmen hiç takmadım.

Şu an onunla ilgilenmeyin hiç oralı olmayın işlerinizi yapın..
(208 puan) tarafından
Öyle yaptım bende
(2,114 puan) tarafından
Çok iyi yapıyorsun canım..
Sonradan fark ettim ben ağlayarak her dediğini yaptırmaya çalışıyorlar bilerek..
(530 puan) tarafından
bu yöntem dogru bnim büyük oglan diyo boşuna aglama oyle bosey yapmiyor diyo
0 oy
tarafından
Benimkide ayni dedigim dedik çaldığım düdük bizi hic dinlemiyo 
(208 puan) tarafından
Niye boyleler ya ben hiç böyle bişey için deli gibi aglamazdim
tarafından
Yeni nesil fena vallahi cikisabilene aşkolsun
0 oy
(429 puan) tarafından
Ayy benimki de bu aralar ergen gibi olmuş bişey söylesem bu evden gidiyoyum diyor senin evine gelmicem diyor dışarda bişey söylesem gidiyor küsüyor senin evine gelmicem diyor tehdit ediyor kafamı kiyayim diyor daha neler var ya
(208 puan) tarafından
Benimkide aynı valla
0 oy
(14,921 puan) tarafından
benimki de ayni durumda beni evden kovuyor istemiyorum sizi diyo istedigi olmayinca. bide istedigi seyler aninda olsun istiyor evde ergenlige yeni girmis bir cocukla yasiyoruz resmen beni anlamiyorsuhuz diyip duruyor 
(208 puan) tarafından
Benimkide aynı ya
0 oy
(723 puan) tarafından
Ben şöyle çözüm bıldum.Benim hayır dediğim birşeyi yapmaya devam ederse onu birşeylerden mahrum bırakıyorum.Misal dün çok tatlı yedi akşam yatmadan önce bisküvi getirmiş.Kızım bugün fazla yedin onu yemek yk.Geri koymadı eğer onu yemeyi tercih edersen yarın sana tatlı yk.Defiğim halde paketi açtı.Bu sefer eğer onu yemeyi tercih edersen yarın artı olarak televizyon da yk.Hem tatlı yememeyi hem de televizyon izlememeyi tercih etmiş olurdun.Gidip yerine bıraktı.Kısacası öncesinde haber verip seçenek sunarsan kendi seçmiş olur.Haber bermeyip kendin uygularsan ceza olur.Cezaya da çoçuklar başkaldırıyor.Kendi seçimleri olunca daha uysal oluyor.Tabi ki ilk uygulamaya başladığında ağlıyorlar.Ama ben sakinleşmesini bekleyip destek oldum.Ben sana söylemiştim seçenek sundum sen ona devam ederk diğerini tercih ettin.Ben de üzgünüm sen üzülünce üzülüyorum ama seçtiğin için daha değiştiremeyiz.Ama bugün için bitti.Yarın tekrar yapıcaz güzel seçersen daha uzun yapabilirisn.Parksa daha uzun oynayabilirsin;Televizyonsa daha uzun izleyebilirsin gibi.Kızım 5 yaşında sakin bir şekilde seçimlerini kabullenir artık.Yaklaşık 1,5-2 yıldır böyle yapıyorum.
(208 puan) tarafından
Deniycem teşekkür ederim
0 oy
(413 puan) tarafından
Benm oglanda evden zor cikariyorum bu işte bu terslik var ciksada balkondan bak diye zorlio 4 bucuk yasnda
(208 puan) tarafından
Allah Allah benimki de girmez eve
0 oy
(20,391 puan) tarafından
Oğlum da 4 yaşında. Ben ona küçük ergen diyorum. O da kendini yerlere atar bazen 
(208 puan) tarafından
Evet evet bende 4 değilde 14 yaşında gibisin diyorum
0 oy
(670 puan) tarafından
Benim kızımda 4 yaşında anlattığının 5 fazlasını yapıyor. İnan artık dil dokmeye yoruldum. Bırakıyorum istedigi kadar ağlıyor sonra yanıma gelip oyun falan teklif ediyor 
(208 puan) tarafından
Çok ağlıyor ya
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Canım okul yaşı gelmiş artık bir yaz okulu tarzı ya da ne bileyim oyun grubu tarzı bir şeye gönderebilirsin o çocuğu çünkü sürekli dışarıya çıkartılmaz bu sıcakta ve sen onu bir iki saat çıkartsan da o tatmin olmayacak emin ol
(208 puan) tarafından
Olmuyor asla olmuyor bu hafta içi yazdircam inşallah
0 oy
(583 puan) tarafından
Eşimle parka götürdük aman yarabbim amannm yarabbim eşimde delirdi ,binpisman oldum gittigime ,bı kahvalti yapalım dedim ,burnumdan geldi .aglamlari krizleri ,bizde 11aylik çocuğumda var onu vurup dovmesinden bahsetmiyorum bile ,oturup ağlayacam tutuyorum kendimi.
(208 puan) tarafından
Benimde aynı 10 aylık oğlum var çocuğu sürekli dövüyor cadı
0 oy
(7,405 puan) tarafından
Ah cnm inan kapıları kilitlemekten birgün anahtarı kaybedecem vllh aynı alemdeyiz seninle...
(208 puan) tarafından
Hiç girmiyor çocuk ya
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Benm kızımda öyle 3 yaşında bende yap yap kır diyorum en çok aynalara vurur kırmak için 
(208 puan) tarafından
Bezdik iyice

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 697 göst.
24 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Buse06 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,246 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Demet1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
0 oy
5 cevap 190 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,806 puan) tarafından soruldu

412,619 soru

12,422,519 cevap

45,292 kullanıcı

Kategoriler

...