0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Anneler kızım 23 aylık oldu havalarda iyiyken tuvalete alışsın istedim dün ikindi zamanı çıkardım bezi 2 defa yaptı geceleri islatmiyo Çoğu zaman kuru kalkıyor dün ikindi zamanı açtığım için altını sanki bugun 1.gunmus gibi saymak istiyorum çünkü 8 de uyandik tam 6 defa altına kaçırdı bu normal mi yapmadan söylemiyor yaparken ciiiisss diyor annecim altimiz islanmasin koşa koşa tuvalete gidelim diyorum lazımlık aldım ona oturuyor ama yapmıyor sadece bekliyor bitti deyip kalkıyor annecim yapmadin ama diyorum bittttiiii diyor normal mi bunlar 

4 Cevaplar

0 oy
(3,891 puan) tarafından
Benimde  lazımlıklarım,klozet başlıklarım, merdivenlerim, çiş külotlarım herşeyim Var  hazırda bekliyor. Benimkilerde 23 aylık ama çok erken diye başlamıyorum. Bence sen de acele etme. Erken başlarsan zorlanırsın. 
(3,891 puan) tarafından
Benim kızım da çiş diyor kaka diyor. Yaparken de söylüyor, yapmadan önce de söylüyor. Ama ben bu aşamaya alışması için zaman verdim ona.
(540 puan) tarafından
Bizim 2.gunumuz gayet güzel gidiyor bence söylüyorsa zaten biliyor demek iyi ki başlamisim diyorum havalar da Güzelken :)
(3,891 puan) tarafından
2. Gün gayet güzel mi :))  ilk çocuk mu senin?
(540 puan) tarafından
İlk çocuk evet çok şükür 4.gunde bitirdik bugün uyandık tuvalete gittik yaptı sonra kahvaltı yaptık ben masayi toplarken anne cis dedi bacaklarini kapatmisti koss hadi tuvalete yapalım dedim yaptı sonra klozete döktük çişini baybay cis deyip suya basıyoruz ona hevesleniyor çok şükür ya çok korkuyordum
(540 puan) tarafından
Uzmanlar da söylüyor zaten ilk once anne hazır olmalı diyor ben halılarımi kaldırdım bütün gün altına yapsads asla stres yapmayacam dedim kafamda bitirdim ilk gün 11 defa yaptı hemde değiştirdim yaptı değiştirdim yaptı dakikasında Allahım yanlış mı yapıyorum diye düşünürken hayır dedim pes etmek yok daha ilk gün olabilir alışacak çocuk 23 aydır bezleniyo tabi normal dedim ama karşısına geçip bende yapıyorduk tuvaleti mi yoksa bile ped bardağa su doldurup döküyordm otururken aaa annee deyip gülüyordu evet annede çiş yapıyor diyordum ardında yapıyordu
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
İlk 2-3 gün öyle dümdüz bırakıyor canım normal. Biz 16 aylıkken attık bezi. Çişi biliyorsa. Yaptıktan sonra bile olsa çiş diyorsa öğrenir
(540 puan) tarafından
Yaparken ciiis diyor sabah kuru uyandı kalktık tuvalete gittik yapmadı ben yatağı toplarken yaptı donup kalıyor anne ciiis diyor 9.kacirisi bugün sinirlenmiyorum ama farklı bir his oluyor acaba erken mi falan diyorum ama pes etmeyecem sabrediyorum altına kaçırsada lazimliga oturtuyorum anne bitti diyor
0 oy
(13,365 puan) tarafından
Normal canım bi kac güne karışırlar bizde 1 hafta oldu olacak başladık şimdi bak yapiyom diyor ilk zaman çiş yaptığının bile farkına varmiyordu ben görmesem altına yapsa da rahatsız olmuyordu
(540 puan) tarafından
9.kacirisi yaparken dönüp kalıyor anne cis diyor altına kaçırsada lazimliga oturtuyorum bilsin diye anne bitti diyor
(13,365 puan) tarafından
Olsun kavriyor bi kac gun sonra daha olmadı sen yaparken Wc ye girmesine izin ver
0 oy
(374 puan) tarafından
Lazımlıga oturduğunda eline balon ver şişirsin onu şişirirken kakası varsa tutamaz yapar kakasını hemde kaka yaparken ilgisini odagını başka yere cekmiş olursun ozaman daha rahat yapar. Korkusunu gidermiş olursun
(540 puan) tarafından
Aa doğru deneyecegim 9.cis kaçırısı oldu arka arkaya yapıyor birde uzun oturtuyorum sırf varsa çıksın diye anne bitti diyor kalkiyor biraz sonra yeniden yapıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
25 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,195 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,605 cevap

36,581 kullanıcı

...