+1 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba kızlar canım o kadar sıkkın ki kime danışacağım ne yapacağımı bilemiyorum eşim cezaevine girdi çıkmasına çok var arkadaşının biri sözde her ay para verecekti sadece bir ay verdi şu an acayip mağdurum bebeğim 3,5 aylık kira faturalar derken bayağı bir sıkıntıya düştüm size bunları söylememin sebebi fikir istiyorum çalışmaya başlayacağım mecbur bebeğim çok küçük bakıcı konusunda nasıl yapsam yatılı bakıcılar var filipin'den gelen endonezya'dan gelen acaba onlardan biriyle mi anlaşsam firma kendi yolluyor bu arada çalışacağım yerde de alacağım maaşı iyi gece vardiyasında olacağım bakıcıya nasıl emanet edeceğim güvenilirliğini nasıl sorgulayacağım onun tarafından da benim tarafımdan da destek olacak kimse yok bunu da söyleyeyim hani etrafımdada böyle sorup sorabileceğim bakıcı konusunda tanıyan eden bilen kimse yok

10 Cevaplar

0 oy
(2,701 puan) tarafından
Nerede oturuyorsun canım sahibinden olsun getirişden olsun çok ilan veren var çocuk bakıcılığı ile ilgili 
(21 puan) tarafından
Silivride oturuyorum
(21 puan) tarafından
Hani diyorum onları da hiç tanımıyorum hani referans olabilecek kimse yok firma ile olunca firma referans oluyor bilmiyorum yabancılar daha mı iyi acaba Türk bakıcılardan gerçekten kafam çok karışık
(2,701 puan) tarafından
Ben zamanında çocuk bakıcılığı yaptım çok var İnternet üzerinden böyle ilan açanlar referans da isteyebilirsin
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Çocuk bakıcılığı mı yapsan acaba? Evde kendi cocugunla beraber bakarsın 
0 oy
(7,863 puan) tarafından
Ailen uzakta mı kötü olmuş. Bebek daha ya 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Yani keşke en azından 6 aylık olana kadar bebeğin ek gıdaya geçene kadar maddi olarak bir destek bulabilsen canım bu kadar küçük bir bebeğe sorumluluğunu almak istemeyebilirler bakıcıdan başka çaren yoksa senin yerinde olsam Endonezyalı ya da Nijeryalı bir bakıcı tutmazdım öncelikli onu söyleyeyim ne olacağı belli olmaz en azından kendi milletimizden birini bul etrafına konu komşuya haber ver tanıdıklarına haber ver sahibinden.com'a ilan verebiliyorsun oraya ilan ver kesinlikle acele karar verme benim oğlum da bakıcı ellerinde büyüdü ama ben çocuğumu bıraktığımda çocuğun bir buçuk yaşındaydı Allah yardımcın olsun
0 oy
(3,645 puan) tarafından
Yabancı bakıcılar çok para istiyor tanığıdın yokmu apartman dan mahalleden falan bide eve kamera koy bence ben kimseyle güvenme
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Türk'te olsa yabancı da olsa ben guvenemezdim kolay kolay yani el insanı çiğ süt emmiş.anca böyle tonton yaşını basinj almış uzun zamandır tanıdığım veya çocuklu falan bir.komsum olabilir .eve de yinede kamera Takar sürekli izlerdim çok zor Allah yardımcın olsun.ailelerde bugünler için yoksa neden varlar zaten anlamış değilim.
0 oy
(3,644 puan) tarafından
Rab'bim göstermesin ama ortam çok kötü güvenilir birini bulmak çok ama çok zor senin yerinde olsam çocuğumu da kucağıma alır belediye baskaninin yanına giderdim illaki yardım eder 

Türkü geçtim yabancıya güvenmek ayrı bi sıkıntı neler neler görüyoruz duyuyoruz
0 oy
(4,362 puan) tarafından
Bakıcılar çok pahallı kuzum ya maaşın fazlası bakıcıya gidecek sen Baksan evde çocuk hem kendi çocuğun da elinin altında olur küçücük bebe kimseye güven olmaz kolay kolay Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Kayinvaliden , Kayinpederin ile kalsan olmaz mı?
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Bakıcıları o kadar çok duyuyoruz ki canım televizyon da bebeğin çok küçük bence vermesen daha iyi. Bildiğin tanıdığın arkadaşın yok mu bakabilecek bebeğe zarar vermeyecegine emin olduğun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
0 oy
14 cevap 313 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Oglunun annesi (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.

411,410 soru